Kogu pask Suzumenist

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Zidist

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Tundub, et Warlockile jääb kõik siin teemas ette.
aare.pri.ee andis sõnale warlock vasteteks silmamoondaja, nõid (mees), sõnamurdja.
Kas sa oled siis nii sõnamurdjast meesnõid, et omale sellise kasutaja tegid? Kas teeme veeproovi või tahad tuleriidale?

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

warlock kirjutas:

PS! Miks peaks inimene endale hüüdnime Kommionu valima????

Esiteks on su postitused isiklikud ja halvustavad - see on hoiatus ja ettepanek mõelda enne kirjutamist,
teiseks, mis see sinu asi on kuidas keegi ennast foorumis nimetab? Või on sul miski eriliselt hea ettekääne olla nõid? :lol:

Muuseas, Kommionul on pahna seas ka asjalikke postitusi, sinu omad on piirdunud vaid ajaviitega ja märkustega siin teemas ...

QRX

Lugemata postitus Postitas QRX »

Tervist kõik lahmijad minu poolt! Biker.ee on siiski viisakas keskkond üritanud püsida siiani ja lugupidamine sellele! Meie kõigi poolt, kasutajad! Praegu kahjuks on näha, kuidas suhteliselt algstaadiumis oleva süüdistuse!!!! tagajärjel võtavad suvalised kasutajad, kellel pole tegelikkuses õrna aimugi asja taustast, väga räigelt siin sõna! Mina tahaks sama moodi suvalist siin pervari teemat viljelenud kasutajat omalt poolt mingi pasaga katta ja kui nemad rämedalt tunnevad ennast puudutatuna, tule ja nõua oma kättemaksu minult! Ilmselt ka saab selle kaika ja paari muu abivahendiga. Praegu jääb küll mulje netis olevast pasalajatamisest, mida ei suudeta päriselus oma füüsisega katta! Võis siis on tõepoolest tekkinud olukord, kus Ain on pannud nende kasutajate naisi, lapsi ja muid koduloomi! Tulge esile, PASALADUJAD. Ja seiske oma kommentaaride eest. Idiotismi tipp.

Viimati muutis QRX, 22 Okt 2009, 22:05, muudetud 1 kord kokku.
Olavi

LC4 640

warlock
Tsikkel: XT600FZR
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas warlock »

Kommionu kirjutas:
tramm66 kirjutas:

vaatan mina täna telekat ja ...

Ma võtan täna viina... Lahutan naisest, jagan vara ning lapsi ja võtan jällegi viina.... Homme ehk kommenteerin!

Ainile süükspandavad (loe AIN endine MENT) tegemised on muidugi puhta pu?sis... aga asjad pole tihti nii, kuidas neid kollases ajakirjanduses müüa üritatakse. Pole sensatsiooni - pole UUDIST - POLE TÖöd - POLE SULLI!
Kuna ajakirjaniku töös kasutatakse enamasti vaid randmelihast, siis ka sensatsiooniline uudistulem on enamasti sulaselge ONANEER!!!

NB: Minu kirjutis ei pretendeeri absoluuttõele, ega ole suunatud kellegi kaitseks! Loomulikult pooldan ma pahalaste õiglast karistamist peale tõendite kaalutletud ja emotsioonivaba hindamist!
Vot!

Süüdistad siis Aini pigem mendiks olemises või mis? Kas kõik endised MENT (menstruaalsed??) tüübid on siis pervod, kommionud, lastenäppijad, vägistajad, seatapjad? Sellisel juhul hoidun oma sõbrast eemale, kes sõidab TDM-iga..

Marek@pisutminestas.jeejee

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Ma saan aru, et emotsioonid on laes aga püüdke nüüd olla ja mitte kirjutada kõike, mis sülg suhu toob.

warlock
Kontakt:

Zidist kirjutas:

Tundub, et Warlockile jääb kõik siin teemas ette.
aare.pri.ee andis sõnale warlock vasteteks silmamoondaja, nõid (mees), sõnamurdja.
Kas sa oled siis nii sõnamurdjast meesnõid, et omale sellise kasutaja tegid? Kas teeme veeproovi või tahad tuleriidale?

Loe ja süvene. Selleks ei pea olema nõid ega sõnamurdja. Tuleproov ja veemüür? Pole paha...Proovi warlock band wiki ka ja oled natsa targem. Üllataval moel ei lubanud biker.ee sisse logida Mareki nime all, mis on mulle omane. Nii see siis ongi.

Marek@seesõnumsaabusaare.pri.ee kaudu

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

QRX kirjutas:

Tervist kõik lahmijad minu poolt! Biker.ee on siiski viisakas keskkond üritanud püsida siiani ja lugupidamine sellele! Meie kõigi poolt, kasutajad! Praegu kahjuks on näha, kuidas suhteliselt algstaadiumis oleva süüdistuse!!!! tagajärjel võtavad suvalised kasutajad, kellel pole tegelikkuses õrna aimugi asja taustast, väga räigelt siin sõna! Mina tahaks sama moodi suvalist siin pervari teemat viljelenud kasutajat omalt poolt mingi pasaga katta ja kui nemad rämedalt tunnevad ennast puudutatuna, tule ja nõua oma kättemaksu minult! Ilmselt ka saab selle kaika ja paari muu abivahendiga. Praegu jääb küll mulje netis olevast pasalajatamisest, mida ei suudeta päriselus oma füüsisega katta! Võis siis on tõepoolest tekkinud olukord, kus Ain on pannud nende kasutajate naisi, lapsi ja muid koduloomi! Tulge esile, PASALADUJAD. Ja seiske oma kommentaaride eest. Idiotismi tipp.

Tsiteerides Postimeest: "Esimese astme kohus mõistis Kristi seitsmeks aastaks vangi, millest lühimenetluse tõttu võeti kolmandik maha." Kust loetakse välja "algstaadiumis olev süüdistus"?

Viimati muutis HRQ, 22 Okt 2009, 22:17, muudetud 1 kord kokku.
Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee

QRX

Hr HRQ, ka sa oled positsioonis siinses keskkonnas esinema süüdistajana selle inimese vastu? Esimese astme kohus on algstaadium ja Postimees pole kindlasti pädev infoallikas süüdistusmaterjalidega tutvumiseks. Milles seisneb sinu süüdistus tema osas? Sa oled suvaline eraisik, anna oma seisukohale kaalu, palun.

Viimati muutis QRX, 22 Okt 2009, 22:19, muudetud 1 kord kokku.
Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 79 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

warlock kirjutas:

Süüdistad siis Aini pigem mendiks olemises või mis? Kas kõik endised MENT (menstruaalsed??) tüübid on siis pervod, kommionud, lastenäppijad, vägistajad, seatapjad? Sellisel juhul hoidun oma sõbrast eemale, kes sõidab TDM-iga..

Sõbra vaimsele tervisele mõjuks see ilmselt hästi.

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

QRX kirjutas:

Hr HRQ, ka sa oled positsioonis siinses keskkonnas esinema süüdistajana selle inimese vastu? Esimese astme kohus on algstaadium ja Postimees pole kindlasti pädev infoallikas süüdistusmaterjalidega tutvumiseks. Milles seisneb sinu süüdistus tema osas? Sa oled suvaline eraisik, anna oma seisukohale kaalu, palun.

Sven, algstaadium ilmselt ajuhiidude arvates sesmõttes, et istunud on ilmsüütu ainike eesti liigkarmis karistussüsteemis alles aastakese, ca viiest. Algstaadium ka sesmõttes, et ta ravib alles noahaavu, aga kastreeritud teda veel pole jne, jne. :wack: :wack: :wack:

Kahju, et talle ilma igasugu põhjuseta siin liiga tehakse ning materdatakse.

Kallid bikerlased, kes te olete harjunud ainilt lutti võtma ja teda kummardama nagu Edgari jüngrid teda kummardavad. Ma saan aru, et karm laks reaalsust litaki otsaette võib mõneks ajaks teie mõttevõime halvata, aga enne kui mingi järjekordse kaitsepostituse jälle kribate, mõelge tiba enne.

Lõpuks on lihtsalt õiglust jalule seadma hakatud ja ma tean selle kohta fakte, mitte ei kraaksu siin oma isiklikust antipaatiast selle ***e vastu, mis loomulikult ja varjamatult on olnud alati piiritu.

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

warlock
Kontakt:

Nozzu kirjutas:
warlock kirjutas:

Sõbra vaimsele tervisele mõjuks see ilmselt hästi.

Tõmbasin paralleelid biker-delfi. Erinevusi ei leidnud. Tsiteerisin vaid delfi kommentaare. Imelikul moel kattusid.

Marek

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Kontakt:

QRX kirjutas:

Hr HRQ, ka sa oled positsioonis siinses keskkonnas esinema süüdistajana selle inimese vastu? Milles seisneb sinu süüdistus tema osas? Sa oled suvaline eraisik, anna oma seisukohale kaalu, palun.

Mul on suht savi selles mõttes. Lihtsalt lugesin teemat ja jäi silma. Suvaline eraisik? Tean Aini aastaid ja selle ajaga olen aru saanud, mis suguse inimesega tegu. Tegelikult selgus see minu ja meie seltskonna jaoks suht kiirelt ning temaga praktiliselt keegi enam ei suhelnud. Ei õigusta ega süüdista.

warlock
Kontakt:

Tarts kirjutas:
warlock kirjutas:

PS! Miks peaks inimene endale hüüdnime Kommionu valima????

Esiteks on su postitused isiklikud ja halvustavad - see on hoiatus ja ettepanek mõelda enne kirjutamist,
teiseks, mis see sinu asi on kuidas keegi ennast foorumis nimetab? Või on sul miski eriliselt hea ettekääne olla nõid? :lol:

Muuseas, Kommionul on pahna seas ka asjalikke postitusi, sinu omad on piirdunud vaid ajaviitega ja märkustega siin teemas ...

Loe siis Sinagi warlock band wiki ja saad targemaks...Mareki nime all ei saanud regada kahjuks... Aga tegelikult on Doro lahe ja meeldib siiani!

Marek
PS! T.Ü.R.A. elab Türisalus

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Kui nüüd kodanikud pidasid teemade ja postide kadumise all silmas aastavanust juhust, kus keegi tegi teema ja küsis "Aga kus Suzumen on, kas läks ära vä?" , siis jah, see teema eemaldati vältimaks spekulatsioonide tekkimist.

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

HRQ kirjutas:
QRX kirjutas:

Hr HRQ, ka sa oled positsioonis siinses keskkonnas esinema süüdistajana selle inimese vastu? Milles seisneb sinu süüdistus tema osas? Sa oled suvaline eraisik, anna oma seisukohale kaalu, palun.

Mul on suht savi selles mõttes. Lihtsalt lugesin teemat ja jäi silma. Suvaline eraisik? Tean Aini aastaid ja selle ajaga olen aru saanud, mis suguse inimesega tegu. Tegelikult selgus see minu ja meie seltskonna jaoks suht kiirelt ning temaga praktiliselt keegi enam ei suhelnud. Ei õigusta ega süüdista.

Huvitav, mitu aastat varem Te oleks selle õuduse saanud ära lõpetada, kui Su jutt tõele vastab? Ma ei süüdista, lihtsalt imestan.

Royal Einfield 350 Classic
Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Kontakt:

PsychoDad kirjutas:
HRQ kirjutas:
QRX kirjutas:

Huvitav, mitu aastat varem Te oleks selle õuduse saanud ära lõpetada, kui Su jutt tõele vastab? Ma ei süüdista, lihtsalt imestan.

Ok, põhjendatud küsimus. Kui Ain ära kadus, siis oli ka mulle uudis see, milles teda süüdistatakse. Kui ma oleks seda teadnud, oleks kindlasti võimude poole pöördunud. Suhtlemine lõpetati muudel põhjustel.

Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

PsychoDad kirjutas:
HRQ kirjutas:
QRX kirjutas:

HRQ peab pigem seda silmas, et me pidasime teda ammu libekeeleks nõrgemate manipuleerijaks, persevestiks ja väga ebameeldivaks inimeseks. Need õudused saime teada pea koheselt, kui te jumal siit bikerist kadus. Oleme saanud selle jubeda teadmisega harjuda juba pea aasta. Seda rõvedam on siis "eilesündinute" kommentaare lugeda, oi uskumatu, ta oli ju nii tore, ei ma ikka ei usu, ärge enneaegselt mõistke inimest hukka jne, jne, jne. Varem lõpetamise jaoks meil fakte polnud, kui oleks olnud, usu mind, ma oleks selle lõpetanud, omakohtu ja võimude koostööna...

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

Koll
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Koll »

warlock kirjutas:

Aga tegelikult on Doro lahe ja meeldib siiani!

Tule Ansip appi!!! :wack: Hullud asjad ilmas.
Aga Warlock, vaata ette, Doro nii vana juba, et säältki võivad nooremad mehed ehk gerontofiilia süüdistuse saada. :twisted:

warlock
Kontakt:

"Huvitav, mitu aastat varem Te oleks selle õuduse saanud ära lõpetada, kui Su jutt tõele vastab? Ma ei süüdista, lihtsalt imestan.
"Ok, põhjendatud küsimus. Kui Ain ära kadus, siis oli ka mulle uudis see, milles teda süüdistatakse. Kui ma oleks seda teadnud, oleks kindlasti võimude poole pöördunud. Suhtlemine lõpetati muudel põhjustel."

Kadumisest-põhjustest lugesin lehest. Suhtluse lõpp oli ka siinpoolselt seoses ebameeldivate käitumistavadega tema poolt. Samas ei anna see põhjust pöörduda politseisse.

Marek

warlock
Kontakt:

Koll kirjutas:
warlock kirjutas:

Aga tegelikult on Doro lahe ja meeldib siiani!

Tule Ansip appi!!! :wack: Hullud asjad ilmas.
Aga Warlock, vaata ette, Doro nii vana juba, et säältki võivad nooremad mehed ehk gerontofiilia süüdistuse saada. :twisted:

Nujahh! Doro on minust vaid 5 aastat vanem. Aastal 88 oleks ma Talle õndsalt abielu ettepaneku teinud onje... Ja kes saaks selles mind süüdistada!? Tõsine süüdistus oleks, kui ma Länikuga oleks tahtnud...

Marek@võbisebõudusest.huhuuu

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Kirjuta iga lause taha lisaks veel kolm hüüumärki, ma ei saanud su mõttest hästi aru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QRX kirjutas:

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Kas keegi äkki keeraks selle Warlocki kraani kinni. Kao delfisse kuradi klaviatuurinühkija.

Tagasi teemasse Hälvikud, kes liiklevad mootorrattaga hälviklikult eesti teedel.

:nono:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

QRX

Yerba kirjutas:

Kirjuta iga lause taha lisaks veel kolm hüüumärki, ma ei saanud su mõttest hästi aru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QRX kirjutas:

Ühe lause sees on pandud neli hüüumärki, pööramaks tähelepanu. Milliste muude lausete järgi sa vajad punkti asemel hüüumärki, et selle postituse sisu sulle loetavam oleks?

Olavi

LC4 640

warlock
Kontakt:

baltroon kirjutas:

Kas keegi äkki keeraks selle Warlocki kraani kinni. Kao delfisse kuradi klaviatuurinühkija.

Tagasi teemasse Hälvikud, kes liiklevad mootorrattaga hälviklikult eesti teedel.

:nono:

Ütle, mida kurja ma Sulle teinud olen?

Marek

isonts
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas isonts »

kas teised moded siis teadsid kuhu zusumen kadus ?
kui jah , siis milleks selline mõtetu reageering mõned lehed eespool?

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Marek

Onaneerid siin teemas juba liiga laia kaarega. Osta omale elu või leia muu koht oma verbaalsete perverssuste väljaelamiseks. Kui oli midagi asjalikku ütelda, siis ütle seda korra ja ühe postitusega, mitte ära jobista tervesse teemasse oma kuradi ila.

:evil:

P.S: edaspidised küsimused mulle postkasti, ei kavatse siin rohkem lämiseda.

Viimati muutis baltroon, 22 Okt 2009, 23:11, muudetud 1 kord kokku.
ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

QRX

Huvitav, mitu aastat varem Te oleks selle õuduse saanud ära lõpetada, kui Su jutt tõele vastab? Ma ei süüdista, lihtsalt imestan.[/quote]

HRQ peab pigem seda silmas, et me pidasime teda ammu libekeeleks nõrgemate manipuleerijaks, persevestiks ja väga ebameeldivaks inimeseks. Need õudused saime teada pea koheselt, kui te jumal siit bikerist kadus. Oleme saanud selle jubeda teadmisega harjuda juba pea aasta. Seda rõvedam on siis "eilesündinute" kommentaare lugeda, oi uskumatu, ta oli ju nii tore, ei ma ikka ei usu, ärge enneaegselt mõistke inimest hukka jne, jne, jne. Varem lõpetamise jaoks meil fakte polnud, kui oleks olnud, usu mind, ma oleks selle lõpetanud, omakohtu ja võimude koostööna...[/quote]

Nitse, sul on tugevaid fakte, mille alusel sa oled saanud seda inimest pidada ammu libekeelseks nõrgemate manipuleerijaks, persevestiks ja väga ebameeldivaks inimeseks, muidu sa ju ei võtaks siin nii tugevalt sõna. Ole hea inimene (mida sa ka kindlasti oled) ja valgusta vähem teadlike oma faktidega, see oleks ju paljudele õpetlik, hoidumaks pervertidest.

Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

baltroon kirjutas:

Marek

Onaneerid siin teemas juba liiga laia kaarega. Osta omale elu või leia muu koht oma verbaalsete perverssuste väljaelamiseks. Kui oli midagi asjalikku ütelda, siis ütle seda korra ja ühe postitusega, mitte ära jobista tervesse teemasse oma kuradi ila.

(w)

Kurja, minge lakkuge ennast täis, minge abipolitseinikuks perverte püüdma, ostke omale elu või tehke midagi muud resultatiivset, aga lõpetage see tants ühe õnnetu perverdi ümber ära.

warlock
Kontakt:

ishijupp kirjutas:
baltroon kirjutas:

Marek

(w)

Taaskord jõuame interneti salapärasesse maailma, ehk biker.ee = delfi.ee?

Marek

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Üks fakt on see juba ,et nii arvas ja pidas päris mittu inimest :roll:

QRX kirjutas:

Nitse, sul on tugevaid fakte, mille alusel sa oled saanud seda inimest pidada ammu libekeelseks nõrgemate manipuleerijaks, persevestiks ja väga ebameeldivaks inimeseks, muidu sa ju ei võtaks siin nii tugevalt sõna. Ole hea inimene (mida sa ka kindlasti oled) ja valgusta vähem teadlike oma faktidega, see oleks ju paljudele õpetlik, hoidumaks pervertidest.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Suletud

Mine “Fleim”