Kogu pask Suzumenist → Re: Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Re: Hälvik- Mootorratturid
Mehed, pidage natukene nüüd hoogu!
Eks kindlasti midagi oli, aga mis päriselt, ei ole meile kellelegi ju teada. Sellise postimehes avaldatud õhtulehe/nelli teataja stiilis hea lehemüügiartikli järgi mina küll inimest üles pooma ei julgeks hakata.
Kui tegu oli tõesti lasteahistamise või vägistamistega, siis olen ma eelkirjutajatega täielikult nõus, aga inimeste muid seksuaalseid eelistusi ja fantaasiaid ma küll ühegi inimese puhul kommenteerima ega halvustama ja teist perverdiks nimetama ei hakka niikaua, kui need toimuvad mõlema poole nõusolekul ja vaba tahte alusel.
Tips kirjutas:Ja täiesti teemasse... ongi korralik hälvik ja isehakanud fa-faa-mootorrattur.
See, mis inimene teeb väljaspool mootorrattaga sõitmist, ei tee temast hälbvik mootorratturit. On lihtsalt hälvik.
Isehakanud mootorratturid oleme tõenäoliselt kah kõik - ei taha uskuda, et keegi on mootorratturiks sündinud.
See, et inimene on osutunud näiteks seksuaalmainakiks või kasvõi sarimõrvariks, ei muuda samas millegipoolest olematuks seda, mis ta on oma senises elus ka muud ja positiivset teinud.