Sügisene tühjendusmüük Motomarketis
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
Sügisene tühjendusmüük Motomarketis
Kel varustus veel hankimata ja plaanis seda lähiajal teha, tasub ehk visata pilk meie poolt pakutavale:
Tartu poes kõik tooted -40% soodsamad (siia alla ei kuulu kahjuks Schuberth ja Daytona), Tallinna poes valikuliselt -50%.
Re: Sügisene tühjendusmüük Motomarketis
Eile soetasin endale väga hea kott GPSle, mis ammu otsinud olen. Tänud Motomarketile !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
millise tootja kindaid pakute? on valikus mõni "race" kinnas ka?
-
- Kontakt:
sepp kirjutas:millise tootja kindaid pakute? on valikus mõni "race" kinnas ka?
Tootjad: Held, Rev`it!, Berik
"Race" kinnastest soovitaks vast seda -> http://www.motomarket.ee/index.php?lang ... 5&p_id=121
Tõsiselt hea kinnas, mida peab ise proovima.
Reklaimer - mul pole majanduslikku, perelist ega mingit muud seost ei biker.ee, motomarketi ega kellegi teisega vaid küsimus lihtsalt turgatas pähe.
Küsimus: biker. ee käimashoidmiseks ilmselt mingit pappi vaja. avalehel ju bänneridki, ehk sealt tuleb. motomarketi bännerit samas sealt ei leidnud. motomarketi (reklaam?)jutt eraldi teemana, mida upitakse korra nädalas. Küsimus: aga mis see üldse minu asi on? Lähen parem vaatan, ehk leian endalegi midagi. Ja siis motomarketi poisid võivad biker.ee poistele mõne õlle ikka teha.
Motomarket kirjutas:sepp kirjutas:millise tootja kindaid pakute? on valikus mõni "race" kinnas ka?
"Race" kinnastest soovitaks vast seda -> http://www.motomarket.ee/index.php?lang ... 5&p_id=121
Tõsiselt hea kinnas, mida peab ise proovima.
Mis siis kinda hinnaks tuleb koos soodukaga
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
mofomofo kirjutas:Mis siis kinda hinnaks tuleb koos soodukaga
Soodukat saad alles siis, kui ostad veel paar toodet lisaks. Vähemalt mul on selline kogemus Motomarketiga.
EDIT:
Karutapja kirjutas:Reklaimer - mul pole majanduslikku, perelist ega mingit muud seost ei biker.ee, motomarketi ega kellegi teisega vaid küsimus lihtsalt turgatas pähe.
Küsimus: biker. ee käimashoidmiseks ilmselt mingit pappi vaja. avalehel ju bänneridki, ehk sealt tuleb. motomarketi bännerit samas sealt ei leidnud. motomarketi (reklaam?)jutt eraldi teemana, mida upitakse korra nädalas. Küsimus: aga mis see üldse minu asi on? Lähen parem vaatan, ehk leian endalegi midagi. Ja siis motomarketi poisid võivad biker.ee poistele mõne õlle ikka teha.
Mul kogemus ühe teise foorumiga, kus selliste reklaamteemade eest peab enne väikese ülekande tegema ja alles siis saab teema aktiveeritud. Kui ülekannet ei tule, läheb teema tavakasutajatele mittenähtavasse arhiivi või kustutamisele.
Ideeliselt võiks seda varianti siin ka kasutada, kui see lehe üleval pidamisel abiks on.
-
- Kontakt:
Karutapja kirjutas:Reklaimer - mul pole majanduslikku, perelist ega mingit muud seost ei biker.ee, motomarketi ega kellegi teisega vaid küsimus lihtsalt turgatas pähe.
Bänner on täitsa olemas. Tõsi küll, natuke väike, aga olemas Muus osas on ka kõik ok ja biker.ee käimashoidmiseks on oma panus tehtud ja tehakse ka veel jätkuvalt edaspidigi
-
- Kontakt:
miu kirjutas:Soodukat saad alles siis, kui ostad veel paar toodet lisaks. Vähemalt mul on selline kogemus Motomarketiga.
See on täiesti kindlalt aegunud kogemus. Suuremate ostudega on meil läbi aegade soodukat tehtud, hetkel käib aga Tartus tühjendusmüük, kus -40% saab ka ühe ostu pealt. Sinna hulka kuuluvad kõik Held-i ja Rev´it-i tooted, mis meil poes on.
-
- Kontakt:
mofomofo kirjutas:Motomarket kirjutas:sepp kirjutas:millise tootja kindaid pakute? on valikus mõni "race" kinnas ka?
Tõsiselt hea kinnas, mida peab ise proovima.Mis siis kinda hinnaks tuleb koos soodukaga
-40% ehk 1830 EEK-i
-
- Kontakt:
VWman kirjutas:Held 8770 Seguro.. 47 numbrit on ?
Segurot 47-t pole, küll aga on Stanley-d nii 47 kui ka 48 suurust. Pole küll päris see, aga äkki sobib...
http://www.motomarket.ee/index.php?lang ... 6&p_id=287
Motomarket kirjutas:hetkel käib aga Tartus tühjendusmüük, .
Kas tühjendusmüük on sama mis lõpumüük? Panete poe kinni?
kas tallinna poes ei kehti need allahindlused?
tel: 56622443
Raino84 kirjutas:kas tallinna poes ei kehti need allahindlused?
Seal oli teatud asjadele fikseeritud aleprotsent nagu näiteks kiivritele. Muu kraami puhul oli kõikuv ale.
Ühed väga edevad kindad, mis riiulis pikemalt seisma jäänud olid suht magusa 1830 hinnaga. Kui endal poleks sarnaseid juba olemas, siis rabaks ära.
Ise sain sealt eile ühed püksid 40% alega. Mõni jope oli -50% kanti, aga selleks polnud endal samuti otsest vajadust.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
See on täiesti kindlalt aegunud kogemus. Suuremate ostudega on meil läbi aegade soodukat tehtud, hetkel käib aga Tartus tühjendusmüük, kus -40% saab ka ühe ostu pealt. Sinna hulka kuuluvad kõik Held-i ja Rev´it-i tooted, mis meil poes on.
Ei vehiks nii kindlalt väidetega. Tallinnast 11 000.- eest varustust ostes küll ei andnud mingitki alet välja kaubelda , kui asjad välja valitud. Aga ju siis hapu käes
-
- Kontakt:
Criffin kirjutas:See on täiesti kindlalt aegunud kogemus. Suuremate ostudega on meil läbi aegade soodukat tehtud, hetkel käib aga Tartus tühjendusmüük, kus -40% saab ka ühe ostu pealt. Sinna hulka kuuluvad kõik Held-i ja Rev´it-i tooted, mis meil poes on.
Ei vehiks nii kindlalt väidetega. Tallinnast 11 000.- eest varustust ostes küll ei andnud mingitki alet välja kaubelda , kui asjad välja valitud. Aga ju siis hapu käes
Rõhk on sõnal Tartu pood Tallinnas on aled sõltuvalt toodetest, mõni asi -40%, mõni -50%, mõni 0%. Ja ei ole hapu käes, vaid teeme ruumi uuele 2010 kaubale.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Criffin kirjutas:Tallinnast 11 000.- eest varustust ostes küll ei andnud mingitki alet välja kaubelda , kui asjad välja valitud.
Tohohhh... kadedaks kohe teeb kui hästi mõnel läheb ... sellise summa pealt ja mitte sentigi alet
Suuremate ostudega on meil läbi aegade soodukat tehtud
Pidasin silmas eelkõige, et see osa reklaamist ei pea paika. Sooduspakkumistega võibolla on teine teema.
harimal kirjutas:Raino84 kirjutas:kas tallinna poes ei kehti need allahindlused?
Seal oli teatud asjadele fikseeritud aleprotsent nagu näiteks kiivritele. Muu kraami puhul oli kõikuv ale.
Ühed väga edevad kindad, mis riiulis pikemalt seisma jäänud olid suht magusa 1830 hinnaga. Kui endal poleks sarnaseid juba olemas, siis rabaks ära.
Ise sain sealt eile ühed püksid 40% alega. Mõni jope oli -50% kanti, aga selleks polnud endal samuti otsest vajadust.
siis peab vist merimetsa selverisse uurima minema, endal oleks ka jopet ja pükse vaja, ja kui neid veidi odavamalt saab kui muidu, siis on ju kõik hästi:)
tel: 56622443
-
- Kontakt:
Eskimo kirjutas:Kas Tartu poes chopperi küljekotte on?
Selliseid on -> http://www.motomarket.ee/index.php?lang ... 0&p_id=329
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Motomarket vist müüs Hebco&Becker kohvreid. Oleks tagakohvrist huvitatud, näiteks see Journey TC50 (48L), hõbedane.
Mis maksaks?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Mhhh kirjutas:
Kas sa arvad et ma ei suutnud seda lehte ise üles leida või? Sellepärast ma neilt hinda küsingi.
Tahaks Held 9002 saada jube soodsalt, kardetavasti M suuruses.
-
- Kontakt:
Maaks kirjutas:Mhhh kirjutas:Kas sa arvad et ma ei suutnud seda lehte ise üles leida või? Sellepärast ma neilt hinda küsingi.
Sellel lehel on muidu kogu Hepco hinnakiri pdf-s olemas
Aga hõbedase TC 50 hind tuleb 2750 EEK-i (hinnakirjas tootekood 610086 00 09), musta värvi 2350 EEK-i (tootekood 610086 00 01).
-
- Kontakt:
Overkilla kirjutas:Tahaks Held 9002 saada jube soodsalt, kardetavasti M suuruses.
No aga miks sa siis meie poodi ei külasta? Meil ongi siin ainult jube soodsad asjad
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.