Honda CR80 abi tarvis
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Honda CR80 abi tarvis
olen noor ja ei jaga matsu ka veel ja selline asi äda..
honda cr80cm3(krossikas) siis on kepsulaagrid läbi arvatavasti...kepsul on õrnalt sellist sinikat ka...aga küsimus selline siis et ka et neid laagreid vahetada on mul vaja ka keps vahetada ja kui kalliks see umbes võiks minna..oskab keegi aidata antuken?
tänades ats.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Re: paluks abi siis.
Näita emale seda postitust, las parandab vead
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
Teema algataja
Re: paluks abi siis.
Kui ma sellest kirjast õieti aru sain, et sul kepsu laagrid juba ära siis pole seal vist juba mõnda aega mingit hoolet ega remonti tehtud. seega kui sa ennast petta ei taha siis kogu nati juurde ja tee täis remont ära mootorile.
-
Teema algataja
Re: Honda CR80 abi tarvis
noo ülejäaandu paistab tip top olevat.
mingid haiget raha ma sinna alla ei kavatse panna igastahes...palju need laagrid maksta võivad ja kas neid saab vahetada ilma kepsu vahetamata?
ja sina franz125-kui sul pole mkidagi asjaliku öelda siis ole parem ...!
-
ikka koos kepsuga vaheta. Vahetuse kohta küsi mõnest tsikli remonditöökojast, las teevad pakkumise.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Mobo putitamise asemel võiks hoopis eesti keelele rõhku panna.Kuna eeldatavasti sa oma vabal ja ka muul ajal jõlgud netis,siis tiri sealt manual alla ja loe(kui suudad)sealt millised lõtkud on kepsulaagrile lubatud.Sinine rant võib olla ka termika poolt tekitatud.Loodetavasti saad targaks
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45
[quote="ats12"]noo ülejäaandu paistab tip top olevat.
mingid haiget raha ma sinna alla ei kavatse panna igastahes...palju need laagrid maksta võivad ja kas neid saab vahetada ilma kepsu vahetamata?
Kui Sul on juba krossikas,siis tuleb ka arvestada päris suurte väljaminekutega,sest hooldusvälp on ikka vääga lühike
Juhul kui Sa ei taha suuremat aega ajast tsiklit remontides veeta,siis võta ikka asi korralikult ette
Peale selle võiksid avalikustada mis aasta masinaga tegu,et saaks juppide hindu öelda......
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.