Statoil seebiks! (kaardimaksed)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2410
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Statoil seebiks! (kaardimaksed)
Hei,
alles siin BCR teemas kirjutati kuidas Statoil kaardilt suure summa broneeris. No ei jõudnud kohale ... tuli ikka ise järgi proovida. Tankisin reedel Laagis 125.- kr eest ja seniajani on kaardil 1000.- kr broneering.
Ei, ma ei pabista. Ma tean, et see on ilma kuupäevata broneering ja et see kaob mingi aja pärast ära ning asemele tekib õige summa koos kontolt mahavõtmise kuupäevaga. Aga no andke andeks - milleks on sellist broneeringu jama vaja
. Ma ei tea ...ilmselt see ongi normaalne käitumine Statoili poolt ... ma ei olnud vahepeal mitu aastat nende juures tankinud ... ja ilmselt järgnevad 10 a ei tangi ka! Pigem käin jala kuni järgmise tanklani
.
Sorry tühja loba eest ilusal pühapäeva hommikul .
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 438 korda
- Kontakt:
Re: Statoil seebiks!
Neil pidi mingi omapärane süsteem olema - kaariautomaadi maksed käivat läbi rootsi kontori ja ju siis on see sealne IT-lahendus väha kiviaegne.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Re: Statoil seebiks! (kaardimaksed)
Reaalselt teevad kõik automaattanklad ju tankija kaardile kõigepealt, sõltuvalt tanklast 1000-1500 krooni broneeringu, mis vabastub tavaliselt umbes minuti jooksul peale tankimise lõpetamist ja asendub reaalse kasutatud summaga. Eks vahest ikka mingite liinihäirete puhul juhtub, et see natukene rohkem aega võtab. Eks isegi olen selle peale paar korda sattunud, et kui momendil vähe raha kaardil, siis kui olen kohe tankimast kõrvale poodi läinud ja kassast paki suitsu proovind osta, siis on tulnud teade, et kontol ei ole piisavalt raha.
Tavaliselt on aitanud mõneminutine ootamine ja uue katsega on asi juba jälle ok olnud.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 438 korda
- Kontakt:
Muudel käib vist see bronn otse kohaliku Pankade kaardikeskusega, statil on see mõttetu peakontor sinna ahelasse külge poogitud.
-
Teema algataja - Postitusi: 2410
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
Millegipärast minul teiste tanklakettidega selliseid asju juhtunud ei ole. Kui Statoili maksed läbi Norra käivad siis ... jõudu neile.
Niisiis, seltsimehed, kõik valmima! Rahakotiga saab valida suisa iga päev ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Üldiselt vist juhtub kõigil. Mul on sarnaseid kogemusi Nestega , isegi kahel korral on tulnud päevi oodata.
56915288 Tiit.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
minul sama jama olnud nii nestega kui ka uno xga nüüd siis alexela
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Tere PER..E RAI.K mina enam ei tangi üheski eesti tanklas fuck statoilis oli jama,alexsela automaattankla,neste automaattankla,uno x automaattankla.
Ostan oma kütuse patjalt kes venest seda toob,annan raha ja saan kohe kütuse per..e rai.k
Nõo juustuvorsti ma ka enam ei osta juustu oli tunnduvalt vähem kui rakvere juustuminiviineris per..e ra.sk
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
pahadeplaneet kas väga valutab kuskilt. äkki perearstile ruttu
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
Sellest Statoili automaattanklate kaardimakse bronnist oli miski aeg tagasi ka meedias juttu: http://www.tarbija24.ee/?id=173454 Tänapäevas mõistes on tegu küll taandarenguga. Bronnivad ju kõik aga kui just mingeid liinirikkeid ei ole, siis vabastatakse ülejääv summa mõne tunni jooksul bronni alt. Statika uue süsteemiga võib aga kuni 5 pangapäeva (+reaalis ka nädalavahetused) raha lihtsalt miskis mustas augus olla.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Mul siin Magistrali Statis on selline silt automaattankuri peal, et bronnivad 1000.- kuni viieks päevaks. Iseenesest pole sellise ettehoiatuse puhul ju midagi poriseda; kui teemaalgatajal aga sellist silti silma ei hakanud, siis on asi vähe mäda küll..
Jajah, kannatab lugeda neid hoiatavaid silte. Õppisin ise ka seda eile Tartu mnt Europark maaaluses parklas. Olles masinasse oma 25 (arve 15.-) sisestanud, lugesin masinalt "raha ülejääki ei tagastata" Rotermanni Ühisteenuste parkla makseautomaadid oskavad raha tagasi ka anda.
Mis tankimisse puutub, siis mul on seljataga vist 6-7aastat probleemideta tankimist Neste eraisiku krediitkaardiga. Kunagi oli vahejuhtum, kui talvel püstol kinni kiilus ja mingi 3-4L bensu vastu maad jooksis, enne kui püstoli kinni sain. Minu kõne peale Nestesse tehti ka arvel vastav tasaarveldus, ei mingit probleemi, küsiti palju kütet maha jooksis ja kogu moos.
Mind hoidis aga lätimaa statoilis vanajumal ise kui keeldus swäädpanki kaarti lugemast. Sõber sai selle sahmaka omale kui tankur temalt kolmekordse summa kasseeris. Ma ei tea tegelikult miks swiidpank toona nii jõhkra summa kontolt broneeris aga viimased 5 aastat olen probleemideta Nestes tankinud ja teen seda ka edaspidi.
Ma tankisin nestes mingi paar nädalat tagasi (tavaliselt kaardi olemasolu tõttu va kallimas Statikas käinud) eraisiku krediitkaardiga ja ka võttis see 1500.- broneerimise hoiatus suti jahedaks, tegu reede hilisõhtuga, aga pühapäeval vaatasin igaks juhuks üle, kõik oli korras, polnud midagi kinni hoitud pikemalt.
Muide NB- vabandust OT pärast, aga ettemaksude asja tasub kontrollida ja meeles pidada, et vaja kontrollida, sest ma vahetasin näiteks mobiiliteenuse pakkujat suvel juuni/juuli kandis, tegin igaks juhuks kenakese ettemaksu, et puudu ei jääks kui rohkem mulisen...vaatan mina oktoobris nüüd konto üle ja pole EMT ettemaksu teinud. Nad küll ei hoiatanud, et seda üle arve summa tehtud maksed peaks ise tagasi kerjama hakkama...aga nüüd on see ka korras.
Sorry, väljendasin ennast vähe mitut moodi mõistetavalt, mõtelsin seda sinist kaarti millele "neste" on peale kirjutatud.
http://www.neste.ee/etusivu.asp?path=1991;2050
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Iga natukese aja tagant käib siin Statoili teema läbi.küll teenindus kultuuri,küll pea paljastamise ja mingite muude jamadega.Lõpetage seal käimine ära,lõpeb hala kah Kunagi Shell tegi selliseid trikke,et otseselt kasutas klientide ettemaksu rahasi oma tarbeks.Rahad olid päevade kaupa kadunud.Kõva kisa oli kui asi välja tuli.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
stev666 kirjutas:pahadeplaneet kas väga valutab kuskilt. äkki perearstile ruttu
Tere Tänan muretsemast
Tahtsin veel lisada et polegi midagi lisada asjalik teema nagu enamus siin respekt
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Mina lahendasin juba aastaid tagasi selle mure... võtsin krediitkaarti küttele
iga kuu algul tuleb arve kogu kuu tarbimise eest ja ei ole pangakaarti koormavaid broneeringuid
kahjuks väljaspool eestit see ei kehti selle kaartiga. aga nüüd on ka lahendus sellele - lähen üle lukoili kliendiks ja kas ee mure murtud kuni poola -saksa piirini
Raiki kirjutas:Mina lahendasin juba aastaid tagasi selle mure... võtsin krediitkaarti küttele
iga kuu algul tuleb arve kogu kuu tarbimise eest ja ei ole pangakaarti koormavaid broneeringuid![]()
kahjuks väljaspool eestit see ei kehti selle kaartiga. aga nüüd on ka lahendus sellele - lähen üle lukoili kliendiks ja kas ee mure murtud kuni poola -saksa piirini
Pakub ka Statoil rahvusvahelist, nn Route kaarti, aga seal tingimused sellised, et kui käid suhteliselt harva piiri taga, siis on kulukas. Sama on ka Lukoili kaardiga - tavaline meil kehtiv krediitkaart, sellega piiri taga tankida ei saa kui pole märget peal, et rahvusvaheline vms. Jäin ise selle kaardiga Leedus väga lolli olukorda (ei aksepteeritud) ja seetõttu ka loobusin, lisaks ei anna Lukoil välisriigist ostetud kütte pealt käibekat tagasi, mida teeb aga Statoil, aga siis jälle selle Route kaardiga ainult saad maksta.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
pyramiid kirjutas:Raiki kirjutas:Mina lahendasin juba aastaid tagasi selle mure... võtsin krediitkaarti küttele
iga kuu algul tuleb arve kogu kuu tarbimise eest ja ei ole pangakaarti koormavaid broneeringuid![]()
kahjuks väljaspool eestit see ei kehti selle kaartiga. aga nüüd on ka lahendus sellele - lähen üle lukoili kliendiks ja kas ee mure murtud kuni poola -saksa piiriniPakub ka Statoil rahvusvahelist, nn Route kaarti, aga seal tingimused sellised, et kui käid suhteliselt harva piiri taga, siis on kulukas. Sama on ka Lukoili kaardiga - tavaline meil kehtiv krediitkaart, sellega piiri taga tankida ei saa kui pole märget peal, et rahvusvaheline vms. Jäin ise selle kaardiga Leedus väga lolli olukorda (ei aksepteeritud) ja seetõttu ka loobusin, lisaks ei anna Lukoil välisriigist ostetud kütte pealt käibekat tagasi, mida teeb aga Statoil, aga siis jälle selle Route kaardiga ainult saad maksta.
loomulikult peab olema rahvusvaheline ja pole ma näinud ka ühtegi eesti kaarti siia maani kes eraisikule eesti siseselt käibeka tagasi maksaks
kasutusel Neste sinine krediidikas, pruukinud seda Eesti, Läti, Leedu ning Poola moekates ja vähemmoekates tanklates, siiani probleemivabalt. Ei ole keegi küsinud kuutasusid ega kõrgemat hinda kui kviitungil märgitud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.