Rumalad küsimused

kana

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas kana »

siil_udus kirjutas:

Mul selline rumal küsimus, et kas keegi on krossisaabastega varustatult motokoolis käinud? Küsimuse mõte on selles, et plaan on kindlasti omale n.ö. raskeenduuro osta ja selle sihiga on juba soetatud varustus (s.h krossisaapad). Üsna ootamatu oli aga see, kui sõbra Hornetiga sõita proovisin ja ei mahtunud selle saapaga käike vahetama. Sama lugu oli ka ühe uuema TDM-ga. Praegu tundub, et mul on 2 valikut - kas kategooriat nõutama minna oma rattaga, millel käigu eebli asend paari hamba võrra kohendatud, või teised saapad kõrvale osta.

Mina olen krossisaabastega sõitjaid näinud motokoolis. sõitsid mingite suva riistapuudega, naked bike jne, no mis neil koolis olemas. Tundus, et probleemideta. Mul ka kahed saapad (Daytona ja teised on Thori krossikad). Krossisaabastega on sama hea sõita KLE-ga kui krossikaga, tunnetus on ehk natuke teistsugune kui matkasaapaga. Kui krossisaapad motokooli tsiklitega ei ühildu, oleks ju lahendus oma rattaga kool läbi teha (ma tegin) :bsmile:

Teine asi- rumalaim asi, mida saab küsida inimeselt, kel praegu kinnisvara müügis: "praegu vist ei ole väga soodus kinnisvara müüa". ...eestlased on armas rahvas :P :lol:

Mine “Ajaviiteks...”