Yamaha WR 400F
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Yamaha WR 400F
Plaan osta enduro, kas selline mudel ja mark oleks normaalne? Tahaks siis metsas hullata ja äkki kunagi isegi enduro võistlustest natukene osa võtta. Pange siis arvamused kirja, et kas tasub jne. Pill on 2000 aasta oma .http://bike.motors24.ee/vehicles/251518 ... &sort=paid
Re: Yamaha WR 400F
Kui tahad vähe raskemaid radasid ka sõita, siis vaata elektristarteriga isendit - pärast mitmetunnist rassimist pole just suur lust kuuma mootorit käima taguda, eriti kui juhtud mäekülje peal kukkuma. See mudel on ka üks kõrgema saduladaga isendeid ja vända andmiseks peab keskmist kasvu eesti mees vasaku jalaraua peal seisma. Puhanud olekus ja puu najal on see puhas fun, aga selliseid olekuid tuleb endurotades harva ette Paar aastat noorematel wr-idel on elektristrater ka peal ja hinnavahe ei ole enam märkimisväärne.
Ning varu igaks juhuks mitu raha ka kolvi, nukaketi vahetuseks. sellistel isenditel teed mootori hooldusremonti iga paari aasta tagant amatöörina põristades ning vaevalt et tsikli müüja viimases otsas selle hooldusremondiga väga pingutas.
Ise ukerdan wr450f-iga. Pill kärab küll.
See ju minu ratas mis müügis. Nagu kuulutuseski mainititud, sai ratas kap remondi selle aasta sees ja peale seda ca. 30 tundi sõitnud. Igastahes siis sai ka mootor lahti katkutud ning kuluvad osad üle mõõdetud ja siis oli kõik veel normi piires. Mökuga tuleb nõustuda selles osas, et elektristarter lisab kindlasti mugavust. Aga siiani ei ole jalakäivitus mind veel kordagi rajale jätnud. Kusjuures selle isendi puhul on raskem külmalt kui kuumalt käivitada - kui ratas soe ja nõks on käpas läheb matsust käima.
PS. Hoolduse osas ma veel kokku hoidma pole hakanud
Minu viga, tormasin linki kontrollimata sündmustest ette.
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=252491
Mu ratas on see.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.