rattaga juhtunud huumor:)
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
Re: rattaga juhtunud huumor:)
See juhtus umbes aasta tagasi, kui mu rattal olid veel aku ja küünlad vahetamata ja ta ei tahtnud süütest hästi käivituda. Ühel pühapäeva lõunal oli tehnikahuvilistel hädasti vaja vaadata, kas kawasaki käima ikka läheb. Minul paluti peale istuda ja teised lükkasid. Aga toore klapi lüliti oli väljatõmmatud asendisse ununenud ja kohe käivitumise järel pistis kawasuksu teise käiguga täispööretel kappama. Mis iseenesest poleks midagi hullu tähendanud, kui mitte keegi siga poleks just värskelt buldooseriga kohevaks lükanud seda kruusateed, mida pidi ma kulgesin. Julgemata ühtki ülearust liigutust teha, sest koheva kitsa kruusatee kahel pool olid sügavad kraavid, otsustasin 70 m asfaldini sõita, et seal ümber pöörata. Mul tuli mööduda viieliikmelisest purupurjus noorjoodikute seltskonnast, kes samas suunas suvilate poolt tulles tee peal töllerdasid. Nähes üht väikest kodusussides ja koduriietes blondi suurel punasel mootorrattal mööda sõitmas, tegid nad kõik nagu üks mees
Peale tagasipööramist tuli mul sellest seltskonnast aplausi ja ovatsioonide saatel uuesti mööduda.
Edaspidi olen ikka alati varustusse riietunud, kui rattaga tegemist tuleb.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.