Motocross Des Nations, Autodromo Di Franciacorta

kanister

Re: Motocross Des Nations, Autodromo Di Franciacorta

Lugemata postitus Postitas kanister »

[quote="KoVaL73"]Kanister, ei ole tarvis muutuda isiklikuks. Kui sa pole näinud kõrval ei minu trenne või arumäe trenne, või veel vähem mõnel neist osalenud oled.

Tahan öelda seda, et uue aja treenerid ehk bisnesmehed nagu me oleme, võtame sult raha ja õpetame sulle midagi. Omalajal õpetas minu isa mind tasuta ja tänan jumalat et saan tema teadmisi edasi anda. Kahju on ainult sellest, et tean kui nüüd keegi minu isa teadmisi saada tahaks läheb see talle ikka palju kallimaks.

Väljendasin ennast nats ebaselgelt,vabandust. Juhul kui toimuksid noorte treeningud klubi juures ei ole pea ühelgi vanemal võimalust maksta 200-400 kr trenni eest ja veel 3-4 korda nädalas. See oli mõte. Keegi ei sea kahtluse alla sinu oskusi treenida noori. Isa oli superhea sõitja sul ja vennas on ka väga hea ning ega kõik treenerid ei peagi tippsõitjad olema.
Ja pole mõtet vaielda selle üle kas te Arumäega teete pisnest või treenite aate pärast. Igatahes on see väga ja vägagi hea mis te teete, sest kust ikkagi see algaja neid oskusi saab, pealegi kui ta hakkab sõitma küpsemas eas.

Ma siis tulen trenni, ära minu käest raha siis küsi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”