MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Re: MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada

Lugemata postitus Postitas kaval »

kanister kirjutas:
reinuvader kirjutas:

Natuke veel juttu nendest nn "külakuhjadest".Tunnistagem,et mitte ühelgi Eestis toimuval motokrossil(ei pea silmas kestvust ja endurot)pole rajal korraga sellist arvu täiesti seinast-seina oskustega mehi/naisi,aga ikkagi istub võistlusmoment kõigis meis sees ja kui su ümber-ees on konkurent,siis ikkagi üritab ka kõige äpum võistleja leida veel nõks kiirust juurde,et TEDA püüda...kahjuks paljudel(nagu mul endal, see tihti ei õnnestu).Samas,et "Proffidel" nii ei juhtu,külakuhju pean silmas??!!Juhtub ikka küll,muidugi,et väga-väga harva.Mul endal on koduses videoteegis üks eriti võimas pilt u 2-3a tagasi Põlvas toimunud Eestikad kus mx-1,s juhtus seal metsa lõigus,kus on üks osa mäest alla ja kohe teine järsakust ülesse...selline segadus ja ka kuhi,et esimene mees...vot ei mäleta enam,et oli see Juss Laansoo või Edik Kuusk...pääses alguses esimesena sealt puhtalt läbi ja kui ringiga uuesti jõudis oli ka temal stopp,sest minna polnud kuhugi,sesisis korra,raalis olukorda ja võimalusi ning siis leidis ikkagi kaose seest endale sobiva trajektoori ja pusis ülesse.VÕIMAS!!!Mul on see suht kehva kvaliteediga ja suurel kassetil ning arvutist olen suht oskamatu,st,et siia ei oska seda kuidagi sättida.
Mind huvitab hoopis üks selline küsimus,et "Millise varasema krossitaustaga oli see kõva Soome mees,kes kõige kiiremas grupis tegi üli kõva-ja ka ilusa sõidu"?Kui nüüd võtta juhend ja lugeda,et viimase 3a jooksul..mitte ühtegi võistlust...ja mees paneb selle pika platoo,mis on publiku ees u30-40m täiesti üle,nagu muu seas...keerab õhus külje ette ja vaatab taha konkurente.Ta sai vist ka musta lipu(nii räägiti)ootas 10sek ja jätkas sama kõvalt,st ringiga oli vahe teistega sama,mis enna lippu.Ega ma paha pärast küsi,lihtsalt on huvitav teada selle nn "harrastaja" tausta.Usun,et Eestikatel mx-1,s oleks ta kindlasti nende meeste hulgas kes seal meie tippudele tugevalt kuklasse hingaks.
Ja veel,mul on isiklikult siiani veel NIII HÄBI;ET SELLISE LOLLUSEGA,NAGU TEISELE TAGANT OTSA...hakkama sain.Ma ei õigusta midagi,puhas minu viga...kuid nüüd on nõks aega möödas ja olen mõelnud,et päris täiega sisse ma ikkagi ei pannud,sest vastasel korral oleks tagajärg olnud hullem.Ma viimasel hetkel vist siiski suutsin esiratta nõks kõrvale keerata ja pihta sain vasaku jalaraua+oma jalaga,mis jäi minu jalaraua ja tolle Ktm,i tagaratta vahele.Igatahes mul on jätkuvalt jalg nii valus,et käin mitu nr,i suurema jalanõuga,sest jalg ei lase muud panna.Käisin röntgenis,luud on küll terved kuid põrutus ja sinine kui paja põhi.Nii,et lõpp-kokkuvõtteks,läks antud võistlus mul suht sitasti...kuid mis sitasti,see uuesti,nii,et järgmise võistluseni!
Edu TEile kõigile!

löö google.fi sisse nimi Juha Ukkonen ja Ville Varis. Selliste nimedega mehed kuulusid veel aastal 2006 tiimi THUMPSTAR ja olid professionaalsed sõitjad. See on pitpaike müüva firma Motoköning tiim. Rohkem ei viitsind avarustes nuhkida, kel isu saab seda ise teha.

ja samal ajal honda teamis testisõitja

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”