MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada

2slow

Re: MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada

Lugemata postitus Postitas 2slow »

Ryyt kirjutas:
reinuvader kirjutas:

läbi valu istusin tiklile ja nüüd juhtus õnnetus,mille eest tahan väga paluda vabandust ühe Ktm,i mehe käest!Tulin vihaga mäest ülesse,pea maas ja jälgisin tulevaid nn kaameli küüre,kollast lippu polnud(lipumees oli jäänud sinna,kuhu ennist kukkunud olin ja polnud jõudnud ülesse joosta)ja nii hooga tulin ning kui äkki pilgu tõstisn oli mees Ktm,iga keset rada(lõi pilli käima),ma ei jõudnud enam reageerida ega pidurdada ja panin talle täiega tagant sisse!Kukkusime mõlemad(mina uuesti ja nüüd sai pihta jalg,nii,et saabas puru ja täna on jalg nõks paistes ja üleni sinine).Seega kaasvõitleja "Tuusades" "MA PALUN VABANDUST!!!!" Edasi läks nii,et Ktm käivitus suht ruttu ja läinud ta oligi....mina tampisin oma Kawa kuni hr:Arumäe atv tuli ja temaga koos viimasena üle lõpujoone kulgesin.

Olin ise sealsamas matsu kõrval pealtvaatajana ja see oli tõesti uskumatu. Olen 30 aastat motokrosse vaadanud ja üle 10 aasta ka ise aeglaselt kulgenud, aga sellist situatsiooni pole veel näinud!!! 50 meetrit täiesti otset laia rada ja mees sõidab seisvale rattale täiega tagant sisse! Uskumatu. Õnneks olid kahjud sellise ränga matsu puhul võiks öelda et olematud. Õnn seekord soosis, aga ei maksa õnnega niimoodi mängida. Ma ise pealtvaatajana arvasin ka, et see õnnetus tuli just valest sõidustiilist, algajad kipuvad ikka vaid esiratta ette vahtima, aga et nii esiratta ette??? Üldse hiilis mul sealsamas metsa sees liivasel tõusul sõitu vaadates kõhedus pidevalt ligi, sest paljud kogemusteta mehed sõitsid selgelt üle võimete (tahe oli suurem kui oskused), paljud jäid jeeli-jeeli seal lainetes ratta selga, osa ei jäänud ka. Muide, kollast lippu sirge peal ei lehvitata, sest teve sirge oli ju hästi nähtav ja ega see kollane lipp poleks ka midagi päästnud kui isegi rada ei nähta.
Õnnestus algusest peale filmida suurt kukkumiste sadu ja sellest tekkinud suurt külakuhja, mis tekkis vist sama stardi esimesel ringil (või oli see järgmine start?), aga pole veel internetti üles pannud. Sellist külakuhja pole ma ka varem näinud, vähemalt soolotsiklite puhul küll mitte. Sõitjad ei pääsenud võistlust jätkama, sest rada oli täies laiuses lamavaid mehi ja rattaid ning ka väljasuretatud rattaid täis.

Ootame videosi :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”