MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada
-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Re: MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada
Nende lainete pärast oleks äärepealt püksi teinud.))
Kui hommikul treening sõidus sai sõidetud siis seal metsas polnud mingeid laineid ja sai täie vilega mindud aga vot minu esimeseks stardiks oli sinna nad juba tekkinud ja kui sealt alt esimesel ringilt tulin ja keerasin nii palju kui selles pehmes pinnases anda sai ja siis kui hüppasin sinna lainetesse..............ossamait kus oli üllatust aga siis see üllatuseks jäigi kuna kiirus oli ok ja ma otsustasin juurde keerata hoopis et nagu teoorias ikka et vedu peale ja jalgadega tööle ja oligi se jubedus kähku möödas. Kuid järgmistel ringidel vedas räästas alt ja eps mitte enam ei julgenud sinna sellise hooga minna ja oligi kohe tükk tegemist nende lainetega. Järeldused sellest et eks ta ikka seal kolpas kinni kõik.
See suurem punt kes kukkus oli ka minu stardis esimesel ringil, (rutskavennad) sain nendest paremalt mööda "õnneks" kuna seda punti nägin kaa alles kui neid laineid ja midagi teha pold enam.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.