MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada

Kasutaja avatar

reinuvader
Tänatud: 27 korda

Re: MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Tere kaasvõitlejad MMM,ist!
Jälle on seljataga see tore üritus mida suurem enamus harrastajaid, tereve aasta oodanud. Minul endal see mmm kõige paremini ei läinud ja täna kõnnin tugevalt longates,sest aesimene "Tuusade" start,kukkusin kohe stardi esimesel paaril meetril ja püsti sain eelviimasena,siis hakkasin püüdma ja päris edukalt kuna olin kerkinud kuhugi keskele ja viimane ring metsas....oh kurat küll,peab mainima...olin kogu päeva tulnud metsast vasakut äärt pidi ja hea hooga,kuid viimane ring oli vasak äär mehi täis,võtsin siis parema ja minu õnnetuseks oli sela pehmem liiv,lõi tugevalt lappama ja olingi pikali,nii õnnetult,et tsikkel kukkus maha,lenks püsti ja mina munadega lenksi otsa,oiiiiiiiii kui valus mul oli.Toibumine võttis ikka tükk aega,meedik tuli,kuulsin,et ka kanderaamiga joostakse minu poole,ajasin end vaikselt püsti,küsiti,et "kas suudan jätkata"...keegi hea pealtvaataja lõi pilli käima(Väga tänan seda tundmatut!)läbi valu istusin tiklile ja nüüd juhtus õnnetus,mille eest tahan väga paluda vabandust ühe Ktm,i mehe käest!Tulin vihaga mäest ülesse,pea maas ja jälgisin tulevaid nn kaameli küüre,kollast lippu polnud(lipumees oli jäänud sinna,kuhu ennist kukkunud olin ja polnud jõudnud ülesse joosta)ja nii hooga tulin ning kui äkki pilgu tõstisn oli mees Ktm,iga keset rada(lõi pilli käima),ma ei jõudnud enam reageerida ega pidurdada ja panin talle täiega tagant sisse!Kukkusime mõlemad(mina uuesti ja nüüd sai pihta jalg,nii,et saabas puru ja täna on jalg nõks paistes ja üleni sinine).Seega kaasvõitleja "Tuusades" "MA PALUN VABANDUST!!!!" Edasi läks nii,et Ktm käivitus suht ruttu ja läinud ta oligi....mina tampisin oma Kawa kuni hr:Arumäe atv tuli ja temaga koos viimasena üle lõpujoone kulgesin.
Teine start läks normaalselt,kuid läbi valu sõites(segas ka see,et saabas oli puru,püksid katki,kiivri nokk puru,tsikli esipiduri link pooleks)võtsin asja rahulikult ja lõpetasin kuskil keskel.
Vaatamata kõigele eelkirjutatule,müts maha korraldajate ees ja edu neile järgnevate MMM,ide korraldamisel!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”