Tähelepanu Rollerdajad ja mopeedijuhid
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 382 korda
- Kontakt:
Re: Tähelepanu Rollerdajad ja mopeedijuhid
minu isiklik arvamus, millega esindan ainult iseennast:
eks asjal on kaks mõtet
1) inimesed, kes ei tea liikluseeskirju, ei saa sõita mootorsõidukiga
2) needsamad, kes ei tea eeskirju, ei saa ka anonüümselt huligaanitseda.
loomulikult on palju rolleriste, kes esiteks jagavad liiklust väga hästi ja teiseks ei huligaanitse, kuid selliseid seaduseid, mis igaleühele meeldiks, ükskõik, mis valdkonnast, on vähe. sama hästi võiks viriseda tulumaksu tõstmise ja palkade alandamise pärast. ilu nõuab alati ohvreid.
ma võiksin ju ka nõudma hakata, et mootorratturid võiksid saada ilma lubade ja reg. numbriteta ringi sõita. miks mitte? miks rolleritel sellised eelised on?
kõik rollumehed väidavad, et nemad on korralikud ja teavad liiklust hästi. kas ma võiksin ka ARK eksamil seda öelda, et olen korralik ja tean kõike ning jättes sellega läbimata keerulise, kuid vajaliku raja, jäämaks ellu siin sigrimigris. üksasi on harjumus ning mööda tuttavate teede sõitmine, kuid võta kõik meie rollerimehed ja lase kuskil soomes keset turu linna lahti, paari tunni pärast on terve linn avariilisi rollereid täis, sest nad ei tunne märke ja ei oska liiklust jälgida, kuna tegu on uue situatsiooniga.
sest mille poolest erineb linnas 50km/h liikuv 120kw superbike linnas 50km/h liikuvast rollerist. kui ma sõidan puusse, saan täpselt sama palju haiget. kui ma kukun sõidu ajal maha, lähen täpselt samamoodi katki. kui ma trügin ridade vahel ja sõidan inimestest üle, tekitan täpselt samapalju segadust. ime üldse, et siiani on saanud inkognitona niimoodi üldse ringi veereda.
ja vargused ka - "varastatud punane aerox".... kui nüüd on regatud ratas, siis sa ei sõida sellega niisama ringi, kui see varastatud on. ilma numbrita sõites jääd jälle silma. läheb ka pättide elu raskemaks.
kui kellegile tundus mu tekst rollumeeste suhtes negatiivne, siis tegelikult on asi lihtsalt selles, et ma olen natuke ka kade
mitte just päris hapude viinamarjade jutt aga midagi sinnapoole ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.