Jawa Robby
-
NBAlive06
Teema algataja
Re: Jawa Robby
ramex000 kirjutas:NBAlive06 kirjutas:ramex000 kirjutas:JAWA ROBBYL EI OLE PIIRAJAT !!!!!!!!!! ( Ainus piiraja on tagu hammasratta suurus) 35 hammas sain lugedes tagahammasrattal
JAWA ROBBYL On piiraja, täna just eemaldasin selle , see asub silindripea ja karbussi vahepealses torus , sai puuritud ühe otsa augu suuremaks ja tuli ka kiirendus kõvasti parem ,
Nüüd ainult vaja hammakas osta, Aga kust ostsid omale selle?
Tgelt kh on piiraja ? Mis mõttes puurisid auku suuremaks seal ongi ju torulaiune auk Või seletad äkki lähemalt.
Hammasratta sai vend kuskilt lihtsalt vanaisa kuurist.
Piiraja on selle toru silindripea poolses otsas, seda toru otsa auku on piiratud, ehk siis on see poole väiksemaks tehtud. Seega sai puuritud auk sobiva puuriga sama suureks nagu on see toru seest, ja nüüd on kiirendus kõvasti parem .
Aga kumba hammasratast mulle oskaksid soovitada kas 33 hambaga või 39 hambaga?[/quote]
Ma pakun 33 sest pöörded lähevad päris kõrgele juba 75-80 juures ja kiirendus ple üldse halb niikuinii . linnas kiirendad autodel vabalt eest ära ja saad sõita paremini ei pea käike koguaeg vahetama.
Aga küsimus oleks et kas nii originaaliga ostetud ei ole to auk silindripeal samasuur kui to toru ?
Ja kas see ei riku midagi et auk seal suurem on ja millest see siis tuleneb et kiirendus parem ?[/quote]
silindripeas on see auk tsipa suurem kui see toru mis on originaalis, aga praegu on mul toru suurem ja silindripeal auk väiksem , vb hiljem teeb ka selle suuremaks . Kiirendus tuleb sellest et takistus on seal nüüd väiksem
sai ka mõlemaltpoolt otsast ilusti äärega tasa lihvitud et takistus oleks minimaalne .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.