Tsiklimeeste IX Sügisball Tallinnas 19.09.09

lemps80
Tsikkel: SUZU INTRUDER 1400, Honda VFR

Re: Tsiklimeeste IX Sügisball Tallinnas 19.09.09

Lugemata postitus Postitas lemps80 »

Ma ei tea, oli asi minus või milleski muus, aga minu jaoks oli üritus kuidagi igav ja midagi erilist ei olnud. Korraldajatele küll tänud, kuna vaeva oli nähtud ja õlle hind oli ok, aga kuidagi lahjaks jäi.
Parimad asjad olid minu meelest soe vastuvõtt tervitusnapsi ja jäätisega ja rattahoid järgmise päevani.
Paraad oli selline anarhistlik ja kolonn lagunes pidevalt tükkideks. Kas ei saaks kuidagi järgmine kord ühtsemaks seda orgunnida. Teiseks, mängud peaksid okka rohkem tsiklitel baseeruma. Rollerid ja auto vedamine ei olnud minumeelest eriti atraktiivsed. 8 oli enamvähem mäng. Kahjuks detsibelle (nagu eelmine aasta oli) ei saanud kuulda, rääkimata kummide põletamisest. Mul sõber küll õhtul üritas natuke paugutada, aga siis oli mingi asjapulk kohal ja käskis seisma jätta, kuna ta ei saavat rahulikult viina võtta vms. Commoon, mine järgmine kord loomaaia kohvikusse viina võtma :wack:
Striptiis mingi 5 minutit,- no ei anna eelmise aastaga võrreldagi, kuigi post tasus end ära ja tibin oli tasemel.
Aga noh, tsiklimehi alati hea kohata ja koos alkot limpsida :D

Peace

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”