Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Re: Rumalad küsimused
Alustuseks saab külje etteka lihtsamalt. Enne kurvi vahetad paar käiku alla lased sidurit kiirelt järgi, nii et tagaratas hakkab blokeeruma ja siis kallutad kurvi sisse ja külglibisemine tekib iseenesest, olukorda on hea siduri gaasiga kontrollida. Ma küll mingi supermoto spets ei ole aga viimasel ajal olen oma peaaga hakanud üritama midagi, kõige lihtsamini tuleb sellise võttega. Aga ma olen tähele pannud, et kui rajal sõita ja üritada iga ringiga aina kiiremini ja kiiremini sõita, lükata kõik pidurdused aina hilisemaks siis hakkab see külglibisemine, nendes kurvides kus niimoodi kiiremini saab, juba iseenesest tekkima.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Veel lihtsam on proovida kõigepealt jalgrattaga . Nagu mootorrattagagi, on võimalik mängida kahe piduriga, erinevate kiiruste ja kalletega. Tunnetus on ligilähedane, kuid turvalisem
.
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 299 korda
Küsiks,et kustkohast Tartus saaks osta tihendipappi?Ehituspoodides nagu silma ei jäänud...
Everybody got a plan until they get punched in the face.
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Tänapäeva õlidega võib põhimõtteliselt segada hirmu tundmata pool- ja täissünte.
Sündi ja mineraali segu pole siiani veel eriti hea mõte..
Kui veel õlivahetuseni ka aega eriti palju pole, siis võid rahulikult oma garaaziriiulil kasutuna vedeleva pool liitirit teist marki sisse valada.
Õli klassifikatsioon(kvaliteedi määraja SF/SG vms) võiks ikkagi olla samasse klassi.
Kui palju KW saaks kui liita kokku kõik maailma vedelkütuseid tarbivad mootorid (tsiklid,autod,laevad,rongid,muruniidukid,mootorsaed jne...) ??? Ei suutnud sõbraga õlleklaasi taga mõlemat poolt rahuldavat vastust välja arvutada.
Kui praegu on maailmas ca. 600 - 700 miljonit mootorsõidukit ning nende keskmine võimsus jääb vast sinna 60 + kanti, siis võid järeldused teha ise.
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
allankynnap kirjutas:Kui praegu on maailmas ca. 600 - 700 miljonit mootorsõidukit ning nende keskmine võimsus jääb vast sinna 60 + kanti, siis võid järeldused teha ise.
Õige vastus oleks vist väga palju..Kuskil teema algul oli ka arutelu,et kui palju on väga palju.
Pmst muruniidukid ja asjad on 1-2kw ja laevad -10000kw vms...
Seda keskmist on pea võimatu välja arvutada mõeldes kui palju on autosi,mootorsaage ja muid vigureid..Ja kui erinevad nende kõikide võimsused on..Kui veel autode ja laevade arvud ja keskmised arvutab välja,siis vaevalt,et on olemas mõni register kus kõik trimmerid ja võsalõikurid kantud on.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Mootorsõidukid mootorsõidukiteks, aga palju on trimmereid, võsalõikureid, aiatraktoreid, elektrigeneraatoreid, saagisid, veepumpasid ja kõike muud mudru... oi-oi suht võimatu on nende keskmist võimsust välja arvutada, isegi +/- "X" kW oleks.
Rieju kirjutas:Küsiks,et kustkohast Tartus saaks osta tihendipappi?Ehituspoodides nagu silma ei jäänud...
Mina olen ostnud Vitamiinitänava rauapoest. Kunagi tegutses ta sealses kaarhallis, hiljem kolis teise hoonesse naabruses. Maja numbrit öelda ei tea. Kaupleb põllumajandus- ja muude masinate juppide ja materjalidega. Loodetavasti on ta MaSu kiuste jätkuvalt olemas.
-
- Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 299 korda
Mix kirjutas:Rieju kirjutas:Küsiks,et kustkohast Tartus saaks osta tihendipappi?Ehituspoodides nagu silma ei jäänud...
Mina olen ostnud Vitamiinitänava rauapoest. Kunagi tegutses ta sealses kaarhallis, hiljem kolis teise hoonesse naabruses. Maja numbrit öelda ei tea. Kaupleb põllumajandus- ja muude masinate juppide ja materjalidega. Loodetavasti on ta MaSu kiuste jätkuvalt olemas.
Juba sain,teguri tn Ülo äri nimelisest poest,mis müüb vene autode osi.Mõnus kauplus oli
Everybody got a plan until they get punched in the face.
Kui eksamineerija viib su õuealale, kas siis peab esimesel võimalusel parkima?
Õpetaja täna seletas pikalt aga ma pole enne sellist asja kuulnudki
kas see tõesti on mul kahe kõrva vahele jäänd?
sentry kirjutas:Kui eksamineerija viib su õuealale, kas siis peab esimesel võimalusel parkima?
Õpetaja täna seletas pikalt aga ma pole enne sellist asja kuulnudki![]()
kas see tõesti on mul kahe kõrva vahele jäänd?
Mina olen nii aru saanud, et tuleb lihtsalt peatus teha tee ääres ja võid edasi sõita.
Parandage, kui eksin...
Kas liikluskindlustuse riskikoefitsent väheneb nii A kui B kategoorial korraga. Näiteks kui mul on enda nimel ainult mootorattas kas siis langeb ka riskikoefitsent B kategoorial?
Rusty-nail kirjutas:Kas liikluskindlustuse riskikoefitsent väheneb nii A kui B kategoorial korraga.
https://www.iizi.net/ peal testides see praegu nii on, st minu nimel ja kindlustatud on olnud ainult tsikkel ning nüüd tehes mingile autole kalkulli võetakse aluseks hetke tsikli koefitsent.
Hai kirjutas:Mina olen nii aru saanud, et tuleb lihtsalt peatus teha tee ääres ja võid edasi sõita.
Parandage, kui eksin...
Mulle ta rääkis et tuleb välja suretada, hargile panna ja maha tulla
Viimasest Püssirohukeldris käigus jupp aega möödas ja mälu võib alt vedada aga kas mitte varem ei müüdud seal vaadist Tartu õlleka kaupa ja kas mitte püssikapunane ka A. Le Coq kraanist ei tulnud? Nädalavahetusel sai käidud ja üllatus oli üpris suur kui preemiumi küsides kukuti pudelist kallama ja igal pool saku reklaam üleval.
Vanasti (2001 vms) oligi see va püssirohupunane Originaal kerge maasikaliksiga.. Hommikul igastahes pea lõhkus alati
Mmmhh siis mäletan mina valesti järelikult.
Sai siin ykskord meestega arutama hakkatud , et kas ajavöönd muutub ka riigi siseselt. Et kas nt. Moskvas ja kuskil Vladivastokis on sama kella aeg või mitte? Kuidas see värk käibki. Ei mäleta enam, kas küsimusele vastuse saigi.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
kraade kirjutas:Sai siin ykskord meestega arutama hakkatud , et kas ajavöönd muutub ka riigi siseselt. Et kas nt. Moskvas ja kuskil Vladivastokis on sama kella aeg või mitte? Kuidas see värk käibki. Ei mäleta enam, kas küsimusele vastuse saigi.
Oleks ikka jube raske elada küll, kui Venamaal kõik Moskva vööndiaja järgi käiks. Kell 18.00 oleks hommik.
Isegi USAs on päris mitu ajavööndit.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
mx77 kirjutas:kraade kirjutas:Sai siin ykskord meestega arutama hakkatud , et kas ajavöönd muutub ka riigi siseselt. Et kas nt. Moskvas ja kuskil Vladivastokis on sama kella aeg või mitte? Kuidas see värk käibki. Ei mäleta enam, kas küsimusele vastuse saigi.
Oleks ikka jube raske elada küll, kui Venamaal kõik Moskva vööndiaja järgi käiks. Kell 18.00 oleks hommik.
Isegi USAs on päris mitu ajavööndit.
Ajavööndid riikides:
http://www.timeanddate.com/worldclock/c ... tml?sort=1
kraade kirjutas:Sai siin ykskord meestega arutama hakkatud , et kas ajavöönd muutub ka riigi siseselt. Et kas nt. Moskvas ja kuskil Vladivastokis on sama kella aeg või mitte? Kuidas see värk käibki. Ei mäleta enam, kas küsimusele vastuse saigi.
Aga kuidas neil siis yleriigilise telekanaliga on , et kui vreemja on Moskvas kell 21.00 , räägib Isake Putin otse eetris, mis siis Vladivastoki inimesed tegema peavad , vaatama vreemjat öösel kell 4 v6i hommikul lindilt
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
kraade kirjutas:Aga kuidas neil siis yleriigilise telekanaliga on , et kui vreemja on Moskvas kell 21.00 , räägib Isake Putin otse eetris, mis siis Vladivastoki inimesed tegema peavad , vaatama vreemjat öösel kell 4 v6i hommikul lindilt
Kaks varianti tegelikult. Esimene, et piirkonniti on sama kanali pilt erinev. Sisu võib küll sama olla, kuid ajaliselt(GMT suhtes) nihkes. Teine variant, et lihtsalt saate ajad antakse piirkonniti "erinevad". Kuidas neil tegelikult on ma ei tea. Arvatavasti mõlemad variandid kombineerituna.
Miks ei ole olemas kokkupandavat-lahtivõetavat kiivrit et saaks teise kiivri kaasa võtta ilma kohvriruumi märkimisväärselt raiskamata.
Pane asju kiivri sisse pakkides on ruumikulu väiksem
Turvalisuse pärast tõenäoliselt. Tead ju küll kuidas asju uuesti kokku pannes juppe üle jääma kipub
Vaatasin oma viimasest käntsa käimisest kriimus kiivrit ja mõtlen, et esitasin ikka lolli küsimuse küll. Seda pakutud teist võimalust vaadates hakkas kolp juba ette valutama.