Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas janis »

Alustuseks saab külje etteka lihtsamalt. Enne kurvi vahetad paar käiku alla lased sidurit kiirelt järgi, nii et tagaratas hakkab blokeeruma ja siis kallutad kurvi sisse ja külglibisemine tekib iseenesest, olukorda on hea siduri gaasiga kontrollida. Ma küll mingi supermoto spets ei ole aga viimasel ajal olen oma peaaga hakanud üritama midagi, kõige lihtsamini tuleb sellise võttega. Aga ma olen tähele pannud, et kui rajal sõita ja üritada iga ringiga aina kiiremini ja kiiremini sõita, lükata kõik pidurdused aina hilisemaks siis hakkab see külglibisemine, nendes kurvides kus niimoodi kiiremini saab, juba iseenesest tekkima.

Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Veel lihtsam on proovida kõigepealt jalgrattaga :D . Nagu mootorrattagagi, on võimalik mängida kahe piduriga, erinevate kiiruste ja kalletega. Tunnetus on ligilähedane, kuid turvalisem ;) .

ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee
Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Kas Valvoline durablend 10W-40 peale võib valada Motul 7100 10w-40 täissünti?

Kasutaja avatar

RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Küsiks,et kustkohast Tartus saaks osta tihendipappi?Ehituspoodides nagu silma ei jäänud...

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.
Kasutaja avatar

Kauri
Tsikkel: VN 750 custom
Tänanud: 77 korda
Tänatud: 81 korda

Lugemata postitus Postitas Kauri »

Tänapäeva õlidega võib põhimõtteliselt segada hirmu tundmata pool- ja täissünte.
Sündi ja mineraali segu pole siiani veel eriti hea mõte..
Kui veel õlivahetuseni ka aega eriti palju pole, siis võid rahulikult oma garaaziriiulil kasutuna vedeleva pool liitirit teist marki sisse valada.
Õli klassifikatsioon(kvaliteedi määraja SF/SG vms) võiks ikkagi olla samasse klassi.

motopall

Lugemata postitus Postitas motopall »

Kui palju KW saaks kui liita kokku kõik maailma vedelkütuseid tarbivad mootorid (tsiklid,autod,laevad,rongid,muruniidukid,mootorsaed jne...) ??? Ei suutnud sõbraga õlleklaasi taga mõlemat poolt rahuldavat vastust välja arvutada. :bsmile:

allankynnap

Lugemata postitus Postitas allankynnap »

Kui praegu on maailmas ca. 600 - 700 miljonit mootorsõidukit ning nende keskmine võimsus jääb vast sinna 60 + kanti, siis võid järeldused teha ise.

Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

allankynnap kirjutas:

Kui praegu on maailmas ca. 600 - 700 miljonit mootorsõidukit ning nende keskmine võimsus jääb vast sinna 60 + kanti, siis võid järeldused teha ise.

Õige vastus oleks vist väga palju..Kuskil teema algul oli ka arutelu,et kui palju on väga palju.
Pmst muruniidukid ja asjad on 1-2kw ja laevad -10000kw vms...
Seda keskmist on pea võimatu välja arvutada mõeldes kui palju on autosi,mootorsaage ja muid vigureid..Ja kui erinevad nende kõikide võimsused on..Kui veel autode ja laevade arvud ja keskmised arvutab välja,siis vaevalt,et on olemas mõni register kus kõik trimmerid ja võsalõikurid kantud on.

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Mootorsõidukid mootorsõidukiteks, aga palju on trimmereid, võsalõikureid, aiatraktoreid, elektrigeneraatoreid, saagisid, veepumpasid ja kõike muud mudru... oi-oi :D suht võimatu on nende keskmist võimsust välja arvutada, isegi +/- "X" kW oleks.

Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Rieju kirjutas:

Küsiks,et kustkohast Tartus saaks osta tihendipappi?Ehituspoodides nagu silma ei jäänud...

Mina olen ostnud Vitamiinitänava rauapoest. Kunagi tegutses ta sealses kaarhallis, hiljem kolis teise hoonesse naabruses. Maja numbrit öelda ei tea. Kaupleb põllumajandus- ja muude masinate juppide ja materjalidega. Loodetavasti on ta MaSu kiuste jätkuvalt olemas.

Kasutaja avatar

RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Mix kirjutas:
Rieju kirjutas:

Mina olen ostnud Vitamiinitänava rauapoest. Kunagi tegutses ta sealses kaarhallis, hiljem kolis teise hoonesse naabruses. Maja numbrit öelda ei tea. Kaupleb põllumajandus- ja muude masinate juppide ja materjalidega. Loodetavasti on ta MaSu kiuste jätkuvalt olemas.

Juba sain,teguri tn Ülo äri nimelisest poest,mis müüb vene autode osi.Mõnus kauplus oli 8)

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

sentry

Lugemata postitus Postitas sentry »

Kui eksamineerija viib su õuealale, kas siis peab esimesel võimalusel parkima?
Õpetaja täna seletas pikalt aga ma pole enne sellist asja kuulnudki :o
kas see tõesti on mul kahe kõrva vahele jäänd? :wack:

Hai

Lugemata postitus Postitas Hai »

sentry kirjutas:

Kui eksamineerija viib su õuealale, kas siis peab esimesel võimalusel parkima?
Õpetaja täna seletas pikalt aga ma pole enne sellist asja kuulnudki :o
kas see tõesti on mul kahe kõrva vahele jäänd? :wack:

Mina olen nii aru saanud, et tuleb lihtsalt peatus teha tee ääres ja võid edasi sõita.
Parandage, kui eksin...

Rusty-nail

Lugemata postitus Postitas Rusty-nail »

Kas liikluskindlustuse riskikoefitsent väheneb nii A kui B kategoorial korraga. Näiteks kui mul on enda nimel ainult mootorattas kas siis langeb ka riskikoefitsent B kategoorial?

Kasutaja avatar

Tar
Tsikkel: YZF-R1

Lugemata postitus Postitas Tar »

Rusty-nail kirjutas:

Kas liikluskindlustuse riskikoefitsent väheneb nii A kui B kategoorial korraga.

https://www.iizi.net/ peal testides see praegu nii on, st minu nimel ja kindlustatud on olnud ainult tsikkel ning nüüd tehes mingile autole kalkulli võetakse aluseks hetke tsikli koefitsent.

sentry

Lugemata postitus Postitas sentry »

Hai kirjutas:

Mina olen nii aru saanud, et tuleb lihtsalt peatus teha tee ääres ja võid edasi sõita.
Parandage, kui eksin...

Mulle ta rääkis et tuleb välja suretada, hargile panna ja maha tulla :roll:

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Viimasest Püssirohukeldris käigus jupp aega möödas ja mälu võib alt vedada aga kas mitte varem ei müüdud seal vaadist Tartu õlleka kaupa ja kas mitte püssikapunane ka A. Le Coq kraanist ei tulnud? Nädalavahetusel sai käidud ja üllatus oli üpris suur kui preemiumi küsides kukuti pudelist kallama ja igal pool saku reklaam üleval.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Vanasti (2001 vms) oligi see va püssirohupunane Originaal kerge maasikaliksiga.. Hommikul igastahes pea lõhkus alati :wack:

Kasutaja avatar

Hurt

Mmmhh siis mäletan mina valesti järelikult.

kraade

Lugemata postitus Postitas kraade »

Sai siin ykskord meestega arutama hakkatud , et kas ajavöönd muutub ka riigi siseselt. Et kas nt. Moskvas ja kuskil Vladivastokis on sama kella aeg või mitte? Kuidas see värk käibki. Ei mäleta enam, kas küsimusele vastuse saigi.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

kraade kirjutas:

Sai siin ykskord meestega arutama hakkatud , et kas ajavöönd muutub ka riigi siseselt. Et kas nt. Moskvas ja kuskil Vladivastokis on sama kella aeg või mitte? Kuidas see värk käibki. Ei mäleta enam, kas küsimusele vastuse saigi.

:D
Oleks ikka jube raske elada küll, kui Venamaal kõik Moskva vööndiaja järgi käiks. Kell 18.00 oleks hommik.
Isegi USAs on päris mitu ajavööndit.

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

mx77 kirjutas:
kraade kirjutas:

:D
Oleks ikka jube raske elada küll, kui Venamaal kõik Moskva vööndiaja järgi käiks. Kell 18.00 oleks hommik.
Isegi USAs on päris mitu ajavööndit.

Ajavööndid riikides:
http://www.timeanddate.com/worldclock/c ... tml?sort=1

Kasutaja avatar

aimar12
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas aimar12 »

kraade kirjutas:

Pilt

kraade

Lugemata postitus Postitas kraade »

Aga kuidas neil siis yleriigilise telekanaliga on , et kui vreemja on Moskvas kell 21.00 , räägib Isake Putin otse eetris, mis siis Vladivastoki inimesed tegema peavad , vaatama vreemjat öösel kell 4 v6i hommikul lindilt :D

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

kraade kirjutas:

Aga kuidas neil siis yleriigilise telekanaliga on , et kui vreemja on Moskvas kell 21.00 , räägib Isake Putin otse eetris, mis siis Vladivastoki inimesed tegema peavad , vaatama vreemjat öösel kell 4 v6i hommikul lindilt :D

Kaks varianti tegelikult. Esimene, et piirkonniti on sama kanali pilt erinev. Sisu võib küll sama olla, kuid ajaliselt(GMT suhtes) nihkes. Teine variant, et lihtsalt saate ajad antakse piirkonniti "erinevad". Kuidas neil tegelikult on ma ei tea. Arvatavasti mõlemad variandid kombineerituna.

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Miks ei ole olemas kokkupandavat-lahtivõetavat kiivrit :?: et saaks teise kiivri kaasa võtta ilma kohvriruumi märkimisväärselt raiskamata. :roll:

K1200S
Kasutaja avatar

Hurt

Pane asju kiivri sisse pakkides on ruumikulu väiksem 8)

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Turvalisuse pärast tõenäoliselt. Tead ju küll kuidas asju uuesti kokku pannes juppe üle jääma kipub :D

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

on olemas küll, enamasti jalgrattakiivrid

Pilt

või siis teine võimalus:
Pilt

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Vaatasin oma viimasest käntsa käimisest kriimus kiivrit ja mõtlen, et esitasin ikka lolli küsimuse küll. Seda pakutud teist võimalust vaadates hakkas kolp juba ette valutama.

K1200S
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”