imelik kuulutus! Honda vfr
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Re: imelik kuulutus! Honda vfr
Kaukaaslane kirjutas:sepp kirjutas:Ja kuhu lahtrisse mina lähhen? esimesse või teise?
no kui tahad juba personaalküsimusi lahendama hakata, siis paneks su "vähemalt ühe ajupoolkeraga kaaskodanike suhtes ükskõiksete R6-meeste" lahtrisse.
www.facebook.com/realbikerid
! Duraka kari. Vabandust kui keegi pihta sai. Kaks päeva jahutakse , et mis ja kes ja kus.
Kuulutusel olevale telefonile vastas kodanik Viktor täiesti sorvas naaberrahava keeles, et mootorratas on toodud Saksamaalt, varuosadeks, doc pole. Eestis kolm aastat "põldu kündnud". Kes tahab Viktori ja Hondaga veel lähemalt tutvust teha, siis sõristab kenasti Kohtla Järvele ja...ohhh, päris kõike ei jõua ka juurdlejatele ette nämmutada.
Jõudu.
Jah, muidugi võib see ratas olla ka jalutama läinud saksamaalt, prantsusmaalt, või kust iganes.
Minu mob telefoni vargad elavad siin samas kõrval tänavas, tahab keegi nendega tegeleda, asja uurida, mulle telefoni tagasi tuua. 3 x sixpack on minu poolt garanteeritud.
Rein.
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
-
- Tänatud: 1 kord
jürgenR kirjutas::
Jah, muidugi võib see ratas olla ka jalutama läinud saksamaalt, prantsusmaalt, või kust iganes.
Mitte ei 'või' vaid 'kindasti on' varastatud.
Siin mingid poola ja vene jurakad varastavad koguaeg rattaid. Tuttaval viidi vana Gixxer paar nädalat tagasi ära. 100% kindel et ratas pole enam Hollandis vaid kusagil ida-euroopas.
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Oil cooled.
Peale postitust juba kahetsesin seda. Point ikka selles, et kes tõesti tahab seda uurida siis palun, kõik võimalused on selleks olemas, siin foorumis omavahel targutades ja heietades EI MUUTU mitte midagi. Mine ja uuri.
Ei ole üldse pahatahtlik, mitte grammigi.
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
Saan samuti aru võimalusest et tsikkel müüakse romuks , kuid tegelt veel püsib ühes tükis ja keegi seda ka nii müüa võib. kuid mis põhjusel peaks VIN koodi eemaldama? Kas lammutamisele määratud tsiklitega tehakse nii? Ainuke põhjus paberite müügiks on se et mingi tsikli numbrid lüüakse üle. Enamasti on need ilmselt varastatud.
Sepp-kui sinult mingi käula ära varastatakse, ja sa ta mahaviilitud numbritega ise üles leiad, siis lepid ka vastusega , et jube naljakas, et mull TÄPSELT samasugune asi rotti pandud?
Nii tore oleks olnud, kui ma oma käula praegu tagasi oleks saanud, aga se ju normaalne ju tegelt et ainuke reaalne idenfitseerimisvahend on püüdlikult talt kaotatud ja sa pead pealt vaatama kuidas mingi tüüp sulle näkku irvitab...
Kamoon!
Se kui mõni vaene elumees rinkale omale varustust ostab lõhkumiseks varaste käest, ei tee teda osavaks ärimeheks. Se teeb ta vargaks ja väärib vastavat karistust. Ma tõesti siiralt eeldan, et sa seda ei tee, kuigi su jutt võiks mõnele teistsuguse mulje jätta. See, kui rinkajupid tehasest tulevadki ilma vastavate kooditeta, tuleneb ilmselt ehk sellest, et nendele neid siis pole vbl nõutud?Või eeldatakse et sa ise eelmise kõvera raami numbri sinna kuidagi üle kannad-ma ei tea.
Kuid.
Mina eeldaks , et politsei poolt läheksid sellise tüübid KOHE luubi alla ja masina pildid kohe politsei andmebaasi. Seda ei ole vaja mingi paanikaga teha, kuid siiski. Miks müüa pilli 3a hiljem peale toomist-sest lootus on et siis keegi ei mäleta, ja õnnestub vaikselt maha sahkerdada .
Antud pill pole mingi rinkapill, väärtus on ka väike-nõus. Kuid kas selliseid asju varastatakse-KINDLASTI!
Ma ei mõista, kuidas sellise asjale tähelepanu juhtimine on väär.
Se on elementaarne ju.
Vauuuu 4:)
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Janek85 kirjutas:.... tegelt et ainuke reaalne idenfitseerimisvahend on püüdlikult talt kaotatud ja sa pead pealt vaatama kuidas mingi tüüp sulle näkku irvitab...
.
Sa helistasid ja käisid vaatams et VIN on PÜÜDLIKULT eemaldatud?
Kas üldse on eemladatud?
Kõige positiivsem koht Eestis ju. Kes seal elab, ärgu tõsiselt võtku.
to Cado
Ei käinud-mis vahet seal on. Võibolla on sellel juhul siiski pigem väga lohakalt, suure nurklihvijaga, nii et raamil ka lõikejäljed risti rästi peal
Kus k.... mina tean
Se pole oluline ju.
Oluline on ju se, et miks sa tood endale Saksast kukutud paberiteta tänavasõidu tsikli ja alles 3a hiljem hakkad seda müüma. Ilma et poleks midagi selle kallal nokitsenud-nagu pildid mõista annavad.Kas sa ostaks saksas sellise tsikli "ballastiks",kui sulle mõni türklane seda seal nii pakuks 50E eest kasvõi? Mina küll ei julgeks-minujaoks se oleks kahtlane. Minu loogika ütleb, et ta on varastatud. Ja kui põhjus on millegis muus, siis selle kohta on ju mingigi dokumentatsioon ometi olemas. Se ie pea ju tehnopass olema. Ehk üks kahest peab olemas olema.
Kuidas selline tsikkel tekib? Vanaisa kuuris roostetaval säärekal on ju ka mingid numbrid vms peal -miks sellel nad eemaldatud on?Vane tehnopassi saab uuendada täiesti legaalselt.
Mõni "spidomeetri optimeeria" sugune tegelene võiks kommenteerida-vbl teab skeemidest rohkem?
Vauuuu 4:)
-
Teema algataja
imelik kuulutus! http://www.kiire.ee/?a=2&b=51587
asi on väga kahtlane sest pildil olev pole ju audi 100 moodi?
tegelt vüiks ju sellise uue teema teha imelikest kuulutustest.
Aga vahest see audi 100 alles traktori taga tulekul kui kaameramees ei viitsind niikaua passida ja tegi klõpsu varem ära
OGGY kirjutas:Aga vahest see audi 100 alles traktori taga tulekul kui kaameramees ei viitsind niikaua passida ja tegi klõpsu varem ära
See nali on kohatu mu meelest hiljutiste sündmuste valguses..
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
pyramiid kirjutas:OGGY kirjutas:Aga vahest see audi 100 alles traktori taga tulekul kui kaameramees ei viitsind niikaua passida ja tegi klõpsu varem ära
See nali on kohatu mu meelest hiljutiste sündmuste valguses..
Kui nüüd rääkida, kuidas mina aastake rohkem, kui hiljuti oma pereliikmest ilma jäin... Oleks vist terve maailm kohatu arvestades antud sündmusi. Elu läheb edasi ning vaevalt lahkunud oleksid soovinud lõputut hala ja leina. Kui mina ennast enda süül(või kellegi teise) kuhugi teibasse sõidan. Sooviksin küll, et tuttavad ja ülejäänud kamraadid meenutaksid head, mis oli ja oleksid õnnelikud, mitte ei mossitaks paar nädalat. Minu jaoks oli just kõige valusam, kui kõik tulid oma kaastundega.. Muidugi sain ka neist aru, kuid ise olin juba ülesaanud ja siis jälle keegi tuli haavale soola/pipart raputama ning pasundama kui tore inimene ikka oli......
Tõesti vabandan oma OT sõnavõtuga, kuid ehk leiab keegi veel tõetera minu mõtetest. Ning ei ma ei ole foorumis mainitud juhtumiga seotud... Võibolla olen siis lihtsalt nõrk ja eit või mida iganes, kuid just see on üks põhjus, miks ma kaastunnet foorumis avaldama ei asunud. Kaastunnet avaldatakse ühel kindlal koosviibimisel, mitte foorumis...
Trassil näeme raisk!.
Muidugi, saan aru, et inimene oli tähelepanelik ja mõtles et on kasulik jne. Mul endal ka nati kahju niimoodi Sicari siirast abi kurjustada... kuid.
Enamus maksab riigile makse mille eest peetakse üleval erinevaid organeid kes vastavalt on kohustatud tegelema sääraste juhtumitega. Kui keegi tõesti tunneb et tema panus on väike siis saab aidata privaatselt sest on ka inimesi kelle jaoks on suht koht sama kas politsei või pätt, tõesti hobifoorumis need vihjed teemaarendusena on liigsed.
Teine juhtum on tõesti community ja networking eksole, kellelgi läks asi kaduma, ei hakka me keegi kohtunikke mängima vaid vaatame pilti või loeme infot ja ehk leiame kamba peale üles. Tore kui nii saab.
Ilma dokkideta pille on maa ja ilm, n'iteks keegi tahab ehitada V4 mootoril baseeruvat kuuraketti, toob omale paarkend vfr-i , on odavam ehk ilma paberiteta ja sekeldusi vähem, kuu peal keegi ei küsi kust said vaid pigem kust tulid.
Juhtumeid on erinevaid ja mõnda sergeid sellepärast p'tiks pidada et ta ida virumaal elab pole viisakas, veelkord selle eest hoolitsevad bikerlaste maksudest kinnimakstud asutused nõudke neilt tulemusi ja säästke teisi bikerlasi sellest päti ja võmmi teemast.
-
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
racerx kirjutas:Muidugi, saan aru, et inimene oli tähelepanelik ja mõtles et on kasulik jne. Mul endal ka nati kahju niimoodi Sicari siirast abi kurjustada... kuid.
Enamus maksab riigile makse mille eest peetakse üleval erinevaid organeid kes vastavalt on kohustatud tegelema sääraste juhtumitega. Kui keegi tõesti tunneb et tema panus on väike siis saab aidata privaatselt sest on ka inimesi kelle jaoks on suht koht sama kas politsei või pätt, tõesti hobifoorumis need vihjed teemaarendusena on liigsed.Teine juhtum on tõesti community ja networking eksole, kellelgi läks asi kaduma, ei hakka me keegi kohtunikke mängima vaid vaatame pilti või loeme infot ja ehk leiame kamba peale üles. Tore kui nii saab.
Ilma dokkideta pille on maa ja ilm, n'iteks keegi tahab ehitada V4 mootoril baseeruvat kuuraketti, toob omale paarkend vfr-i , on odavam ehk ilma paberiteta ja sekeldusi vähem, kuu peal keegi ei küsi kust said vaid pigem kust tulid.
Juhtumeid on erinevaid ja mõnda sergeid sellepärast p'tiks pidada et ta ida virumaal elab pole viisakas, veelkord selle eest hoolitsevad bikerlaste maksudest kinnimakstud asutused nõudke neilt tulemusi ja säästke teisi bikerlasi sellest päti ja võmmi teemast.
Kahjuks on riigimaksudest ülalpeetavad kuulsa enduurovõistluse nimelise õppeasutuse lõpetjate istumislihased lootusetult omandanud tšehhi autotootjate istme kuju ja muutunud väga lähedasteks.
Kui mul mõned aastad tagasi auto pännu pandi, siis avaldust kirjutades soovitas valves olnud politseinik ise Sky Plussi kuulutus saata ja sellel ettepanekul oli ainult üks mõte - auto tagasi osta, ka pöördumine küllatki hea tuttava ja tollase kripo asedirektori poole oli suht tulutu. Õnneks leidus ka veel kolmas tee.
-
- Kontakt:
arnoldal kirjutas:Õnneks leidus ka veel kolmas tee.
Tahad sellest rääkida?!
Milleks?
mx77 kirjutas:arnoldal kirjutas:Õnneks leidus ka veel kolmas tee.
Tahad sellest rääkida?!
Milleks?
Vahest kuuleks midagi õpetlikku! Paar aastat tagasi läks Mustamäelt hulkuma tutikas auto,mis oli paar kuud tagasi tütre poolt liisitud, kadunud olid ka ühed võtmed, siis kindlustus ei maksnud ja ... Ei pakutud ka tagasi ja kadunuks ta jäigi kuigi sai uuritud ka meeste käest, kelle teadmata nagu ei tohiks midagi sündida,aga ei midagi....
-
- Kontakt:
Vaevalt, et oskan aidata. Tundsin lihtsalt õigeid inimesi ja masin oli paari päeva pärast maja ees. Aga üldiselt ei toimu midagi kellegi teadmata.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Kui kasvõi üks(1) tsiklimees meilt või mujalt tänu valvsale kaaskodanlastele oma ratsu tagasi saab (ka"vanaraua"), on normaalne kahtlustamine ja teavitamine tervitatav. Siiani ei ole keegi organitest minule öelnud: "et mis sa tüütad meid!" Paraku on kõik kahtlustused tõeseks osutunud
edu
PS. Ma ei soovi mingit politseiriiki ja totaalset kontrolli aga tegevusetus on sama ohtlik kui pahatahtlik tegevus.
-
Teema algataja
Kui vaadata nüüd varastatud mootorrataid selles foorumis siis on ka seal üks selline punane isend nagu osta.ee kuulutuseski ...ega ma polegi kedagi vargaks tembeldanud lihtsalt hakkas silma kahtlane kuulutus ja mainisin ära juhuks kui kelegil selline tsikkel kaduma läinud saab siit foorumist abi selle leidmiseks aga mõnel inimesel on muidugi oma arvamus kes arvab ,et ma iga kahtlase asja peale politseisse jooksen siis võib oma järeldusedustega end edasi rahuldada kuna politseiga suhtlemine on viimane asi mida ma teen , nendega asju ajada pole erilist kasu kunagi olnud pigem vastupidi!
Eks kui järgmine kord kui kuskile võssa lükatut sikklit ka ilma nümbrimärkideta Keila või Saue kandis või kusiganes peaks nägema siis las olla kuna vedeleb neid ilma dokumentideta sikkleid nagu kopli punkris hiv positiivseid sääski kogustes igalpool
sicar kirjutas:Kui vaadata nüüd varastatud mootorrataid selles foorumis siis on ka seal üks selline punane isend nagu osta.ee kuulutuseski ...ega ma polegi kedagi vargaks tembeldanud lihtsalt hakkas silma kahtlane kuulutus ja mainisin ära juhuks kui kelegil selline tsikkel kaduma läinud saab siit foorumist abi selle leidmiseks aga mõnel inimesel on muidugi oma arvamus kes arvab ,et ma iga kahtlase asja peale politseisse jooksen siis võib oma järeldusedustega end edasi rahuldada kuna politseiga suhtlemine on viimane asi mida ma teen , nendega asju ajada pole erilist kasu kunagi olnud pigem vastupidi!
Eks kui järgmine kord kui kuskile võssa lükatut sikklit ka ilma nümbrimärkideta Keila või Saue kandis või kusiganes peaks nägema siis las olla kuna vedeleb neid ilma dokumentideta sikkleid nagu kopli punkris hiv positiivseid sääski kogustes igalpool
No jopp küll, kirjavahemärgid jälle kadunud. Loe nagu morset.
Probleem ei ole ju mitte selles et kuulutus kahtlane on ega selles, et sellele tähelepanu juhiti vaid selles, et asjast nii palju kära ja paanikat tõusis nagu oleks sibidel paak vastu väravat läinud
Janek85 kirjutas:to Cado
Ei käinud-mis vahet seal on. Võibolla on sellel juhul siiski pigem väga lohakalt, suure nurklihvijaga, nii et raamil ka lõikejäljed risti rästi peal![]()
Kus k.... mina tean![]()
Se pole oluline ju.
Oluline on ju se, et miks sa tood endale Saksast kukutud paberiteta tänavasõidu tsikli ja alles 3a hiljem hakkad seda müüma. Ilma et poleks midagi selle kallal nokitsenud-nagu pildid mõista annavad.Kas sa ostaks saksas sellise tsikli "ballastiks",kui sulle mõni türklane seda seal nii pakuks 50E eest kasvõi? Mina küll ei julgeks-minujaoks se oleks kahtlane. Minu loogika ütleb, et ta on varastatud. Ja kui põhjus on millegis muus, siis selle kohta on ju mingigi dokumentatsioon ometi olemas. Se ie pea ju tehnopass olema. Ehk üks kahest peab olemas olema.Kuidas selline tsikkel tekib? Vanaisa kuuris roostetaval säärekal on ju ka mingid numbrid vms peal -miks sellel nad eemaldatud on?Vane tehnopassi saab uuendada täiesti legaalselt.
Mõni "spidomeetri optimeeria" sugune tegelene võiks kommenteerida-vbl teab skeemidest rohkem?
Kust te võtate, et number on eemaldatud? Müüja võib numbrit lihtsalt varjata. Samuti pole teada, et müüja just saksast ise selle tõi. Äkki ta õde tõi või ostis sõbralt. Ehk polnud kukkunud ratas saksas või toodi just varuosadeks???
Kurat te oletate ja süüdistate. Pole ida-virumaal midagi viga. Statistiliselt on Eestis Tallinna kesklinn kõige ohtlikum. Kahtlustused on põhjendatud, aga süüdistused ja üldistused jätke oma teada.
http://www.harteron.ee
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Vägisi tuleb üks anekdoot meelde:
Vanal vene talumehel oli kolm poega.
Ühel hommikul avastab vanamees, et öösel on üks lehm ära varastatud. No on piider see varas!
Noorem poeg ütleb sellepeale – kui piider, siis järelikult oli lühikest kasvu.
Keskmine vend – Kui lühikest kasvu, siis oli järelikult Malinovkast.
Ja vanem vend lõpetab – Kui Malinovkast, siis järelikult oli see Vasja-Kõõrdsilm.
Lähevad kambaga Malinovkasse, annavad Vasjale kere peale, aga Vasja
ütleb, et tema ei tea midagi. Tirivad siis Vasja-Kõõrdsilma kohtusse.
Ütlevad, et mõjutasid Vasjat füüsiliselt, aga tema ei anna ikka lehma tagasi.
Kohtunik pärima, et miks te arvate, et see oli just Vasja-Kõõrdsilm, kes teie lehma tuuri pani?
Isa alustab: See on ju täiesti loogiline – varastas lehma – järelikult on piider.
Noorem poeg – ja kui on piider, siis järelikult on ka lühikest kasvu.
Keskmine vend lisab ja kui on lühikest kasvu siis on järelikult Malinovkast.
Mille peale vanem vend lõpetab – Ja kui on Malinovkast, siis kes see muu ikka olla saab, kui Vasja-Kõõrdsilm.
Kohtunik võtab selle peale laua alt ühe musta karbi ja küsib – öelge, mis mul siin selle karbi sees on.
Karp on kandiline, järelikult… ütleb isa
On karbi sees midagi ümmargust, jätkab noorem poeg.
Kui on midagi ümmargust, siis on järelikult oranž, ütleb keskmine poeg.
No ja kui on oranž, siis on kindlasti apelsin, lõpetab vanem poeg.
Tead kõõrdsilm, ütleb kohtunik mõtlikult, võttes samal ajal karbist apelsini välja, ma arvan, et on targem kui sa neile lehma tagasi annad.
Kummaline see kuulutus ju on aga sellepärast kedagi vargaks tembeldada on veel kummalisem.
-
Köhh köhh aga kes keda vargaks tembeldanud on? Enne süüdimõistvat otsust pole keegi varas/piider või mis iganes
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.