Hälvik- Mootorratturid

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Mis puutub invaliide, siis arvan, et jätame nad rahule. Õigusnormi tähelepanelikult lugedes märkate, et invaliidil puudub kohustus. Selgelt on kirjas - võib. Seega omal äranägemisel. Ja kuidas näiteks tabureti külge invamärk riputada? Kleepekas? Aga kui invaliid kasutab sõbra taburetti? Rendi taburetti? Sõnaga, ei ole võimalik meil ette arvata kõiki võimalusi ja lõpetuseks, inimesed, mis see sinu-minu-meie asi on, kus ja kuidas invaliid oma sõiduki peatab-pargib? Kas kellegil meist on selle tõttu elukvaliteet oluliselt muutunud? Jah, kui sõiduk ei ole märgiga tähistatud, tekib küsimus selle sõiduki õigustatud peatumises-parkimises just selles kohas. Ja jällegi - kas see on minu-sinu-meie asi, kui ivaliid selle märgi unustas välja riputada? Muutus meie elus selle pärast midagi? Kodaniku kohustus pöörata tähelepanu rikkumisele? Absoluutselt õige! Tähelepanu pööramine on aga selline asi, et siin ei tohiks mitte kellegi õiguseid riivata. Kui tähelepanu pööratakse kõnega politsei numbril, on see vägagi õigustatud tähelepanu pööramine. Kui tähelepanu aga pööratakse selliselt, et sõidukist foto tehakse ja kirjega "liiklushuligaan" avalikusele üles riputatakse, siis minu isiklik seisukoht on see, et siin on tähelepanu asemel saadud hakkama õigusriivega. Ei saa kedagi süüdlaseks (loe: liiklushuligaaniks) tembeldada enne tema süü tõendamist.
Kogu eelneva jutuga ma loomulikult ei õigusta mitteinvaliidi sõiduki peatamist-parkimist vales kohas. Aga veelkord, tehes foto ja see liiklushuligaani nimega üles riputades, eelnevalt kontrollimata, kas tegemist on invaliidiga või mitte, on juurteni mäda tegevus. Ja seeläbi on sellised fotoisehakanudõigusemõistjad ära teeninud minu täieliku põlguse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”