Hooaja Grande Finale Pärnus 04.-05.09.2009 → Re: Hooaja GRANDE FINALE Pärnus 04.-05.09.2009
Re: Hooaja GRANDE FINALE Pärnus 04.-05.09.2009
manager2 kirjutas:sepp kirjutas:a kuidas on? peab see külajutt paika v,et yx "mees" sõitis MEELEGA aeglaselt,et saada kangisõidus kindlalt kang omale?
Ei taha hea ürituse kohta midagi halvasti öelda, sest üritus oli tõepoolest super. Paraku selle "yhe mehe" kohta arvavad paljud, et just nii see käis.
Kui sa vaatad ringiaegu warmup - qualify - race , siis näed selle "yhe mehe" puhul HÄMMASTAVAT stabiilsust ... 1:03 kõikides sessioonides. Kui aga jõuab kätte aeg "kangi" peale sõita, siis on ringiajaks 1:01... Sisuliselt 1,5 sekundit leiti maast õhtul jahedas, mida ei olnud leitud kahe päeva jooksul ideaalsetes tingimustes. Seejuures on ta AINUKENE sõitja Hõbeunelmal kes suutis "kangisõidus" sõita kiirema ringiaja kui eelnevatel päevadel warmup-qualify-race ajal. (kontrollisin igaks juhuks üle).
Eks järeldused on igaühe enda teha, äkki tõepoolest nii oligi ja sai tempo üles õhtuks. Kuid ka mina kaldun paraku uskuma, et "yx mees" ei tunne terminit "Fair Play", mistõttu on ilmunud välja järjekorras teine mees ringrajal, kellele ma edaspidi tere ei kavatse öelda.
Seejuures tuleb öelda, et sedasorti ideega: "paneme enne lolli ja pärast täiega, tuli nii mõnigi enne sõitu välja, (isegi üks rajarekordi omanik) aga loomulikult ei teinud neist keegi seda ideed teoks... loba jäi lobaks nagu ikka.
Mina arvan, et see kang kuulus Kikule, aga see on ainult minu arvamus...
Me sepaga olime kõrvuti ja krt olime kohe rõõmsad kui Kiku selle kinni pani, sest seda venda pidasime me ringiga pähe saajaks, sepp sai mööda kuplit paugu kui kahtlema hakkas. Nii et võit on ikkagi Kiku jagu, sest sepp "nüüd" ütleb nii:D
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.