Ajakirja MOTOKROSS uus nr ilmunud
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Ajakirja MOTOKROSS 2 nr ilmunud
pyramiid kirjutas:Uus number kohe-kohe ilmumas!
paavst, Marko758, Hollu, tonjuh ja yanksel - meie 05.06. toimunud väikesest "mudamaadlusest" ka nupuke sees.
Tänud yankselile veelkord fotode eest!
Jess! Tänud teile, mulle oli õpetlik kogemus vaadata ja pildistamisel ka, sest polnud ju aimugi, kuidas krossi hästi pildistada.
Ostsin eelmise ajakirja numbri ka (elus esmakordselt), lugesin joonelt läbi, meeldis täiega. Väga asjalik!
-
Teema algataja
Müügikuulutus ajakirjas Motokross
Septembri alguses ilmuvas ajakirja MotoKross kuuendas numbris on võimalik avaldada pildiga müügikuulutus.
Mooduli hind on 200 krooni. Esemed, mille müügihind on kuni 5000kr, kuulutuse avaldamine 100 krooni.
Info ja pilt müüdava kauba kohta saada: romet@motokross.eu või helista 52 06 102. Rohkem, kui 3 mooduli ostmisel soodustused.
Re: Ajakiri MOTOKROSS ilmumas
Nonii! Taaskord üks number lähipäevil välja tulemas, sedakorda arvult 6-es juba!
Palju põnevat lugemist, muuhulgas jet-ski teemal, aga ka nõuanded proffidelt meilt ja mujalt ning soovitused, kuidas ehitada näiteks majatagust krossirada omale!
Ei puudu persoonilugu, sedakorda Aigar Leokiga ja loo autor ei keegi muu kui Napalm ise. Lisaks võistluste kokkuvõtted, ülevaade FMX Madriidi etapist, uudised ja palju muud. Ja muidugi Tonjuh-i metsaseiklus, irw.. Aga uurige värki ja otsustage juba ise!
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
IRW, siis peab paar lisapäeva varuma, et palmi kirjatükist ennast läbi närida .
-
Teema algataja
mx77 kirjutas:IRW, siis peab paar lisapäeva varuma, et palmi kirjatükist ennast läbi närida
.
Miks kohe paar lisapäeva, kas sul tähtede tundmisega raskusi või oled kogu aeg kuuli all? Seda ma vaatan jah ,et sul on mõningate asjade arusaamisega raskusi. Aga sõida rohkem mootorattaga, tuul tõmbab pea klaariks, sa vist rohkem remondid ja tuunid oma ratast kui sõidad.
-
- Kontakt:
kanister kirjutas:mx77 kirjutas:IRW, siis peab paar lisapäeva varuma, et palmi kirjatükist ennast läbi närida
.
Miks kohe paar lisapäeva, kas sul tähtede tundmisega raskusi või oled kogu aeg kuuli all? Seda ma vaatan jah ,et sul on mõningate asjade arusaamisega raskusi. Aga sõida rohkem mootorattaga, tuul tõmbab pea klaariks, sa vist rohkem remondid ja tuunid oma ratast kui sõidad.
Heh, sai veel korra naerda, ikka anonüümne ja ikka kõva mees .
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
kanister kirjutas:mx77 kirjutas:IRW, siis peab paar lisapäeva varuma, et palmi kirjatükist ennast läbi närida
.
Miks kohe paar lisapäeva, kas sul tähtede tundmisega raskusi või oled kogu aeg kuuli all?
Hmm, kas smaili jäi märkamata? Või pole Napalmi kirjatükke lugenud? Või lihtsalt tuli mõte, et ütleks südame pealt ära, ehk läheb kergemaks. Kas läks?
Re: Ajakiri MOTOKROSS ilmumas
.
Kanister, sul mingi kaigas mx77-ga vedada või milles asi? Tuju s**t, siis võta kätte ajakiri Motokross, loe see läbi, mõtle asjade üle järele. Kui ikka s**t olla, loe kasvõi uuesti! See ilus, kena, klantsitud pindadega üllitis, sealt saad omale isegi toa seinale mõned pildid vajadusel välja lõigata, ausalt!
-
Teema algataja
Tuju on väga s..t, lihtsalt s**t, sest vihma sajab ja ei saa isegi peldikus Motokrossi lugeda kuna katus laseb läbi. Aga mis puutub 77 sse siis ta on tore tüüp aga ma ei saa aru mis temal viga on, aina wingub, põhjuseks võib-olla see ,et nr.1 kas ta pn pideva kuuli all või on lihtsalt nikunäljas. Ehk saad teda aidata.
Knut on lugupeetud inimene ja austatud krossiringides ning kui ta ka kirjutab nats teisiti kui Juhan Liiv siis pole selle üle küll vaja IRWATA. Ja pole ka ma mingi koodimurdja kes jagab neid kollaseid lõustasid. Sõjaväes olin ma lendur.
-
- Kontakt:
Kanister, tahad ma saadan sulle Knuti pildi, saad kodus seina peale panna .
-
Teema algataja
mx77 kirjutas:Kanister, tahad ma saadan sulle Knuti pildi, saad kodus seina peale panna
.
Sõbrake, ära näe vaeva, ta mu naaber , näen teda naturaalselt niigi iga päev. Säästkem elektrienergiat!
-
- Tsikkel: yamaha tdm850,honda cr250
Ma ei leia kusagilt uut motokrossi numbrit müügil.Kas vabalevis veel pole ja ainult tellijatel käes?
-
Mul sama küsimus, no ei leia kuskilt seda ajakirja
Tänasest peaks olema saadaval!
http://www.parnupostimees.ee/?id=162509
-
Teema algataja
ajakiri Motokross nr.7 müügil
Müügile tuli ajakirja Motokross uus number
Ajakirja Motokross seitsmendas numbris leiab tehnikaspordihuviline
ülevaatelood nii Eesti noorte kui seenioride võidukihutamistest Euroopa
krossiradadel. Ajakirjas selgitatakse, mis on ISDN ja juttu tehakse
meeskonnatöö vajalikkusest rahvuste krossil. Intervjuus Heinz Kinigadneriga
on juttu nii Dakari rallist kui Africa Race'ist.
Rahvuste krossi loos antakse sõna Mark Eastwoodile, Billi Mackenzile ja
eestlastele, kes sel aastal prestiizikal võidusõidul startisid.
Eestit külastanud Joe Byrd, keda kutsutakse quad'ikuningaks, räägib endast,
oma krossikoolist ja sellest, mida ta arvab siinsetest võidusõitjatest ning
meie krossiradadest.
Üle 35 aasta võidu kihutanud ja lõppenud hooajal seenioride enduro Euroopa
meistrikulla võitnud Toivo Nikopensius räägib oma suure unistuse täitumisest
ning kolmandat aastat krossiradadel võistlev Kaspar Kangur vastab 15
küsimusele.
Tarmo Ojamäe meenutab supermoto Eestisse tulekut 2001. aastal ja kirjeldab
värvikalt meie motomeeste seiklusi Bulgaarias Pleveni rajal.
Eesti meistrikulla võitnud külgvankrimehed Gert Gordejev ja Keit Kivaste
meenutavad edukat hooaega, räägivad oma isiklikust elust ja soovist osaleda
järgmisel aastal kõigil maailmameistrivõistluste etappidel.
Ajakiri on müügil kõigis hästivarustatud kauplustes, kioskites ja
bensiinijaamades. Tellida saab ajakirja veebilehel www.motokross.eu.
Re: Ajakirja MOTOKROSS nr 7 ilmunud
Tänud kõikidele lugejatele, kes omal moel meile alati abiks on olnud! Kusjuures biker.ee on portaal, kust oleme leidnud asjahuvilisi, kes meelsasti oma kogemusi on jaganud, samuti pole pidanud paljuks meile kirjutada ja oma muljeid teistega jagada.
Erilised tänud tahaks siinkohal edastada järgmistele kasutajatele:
reinuvader, T123OTS, tonjuh, Matrix, jUHO, mx77
Jätkuvalt igasugune info, vihjed ja tähelepanekud vägagi teretulnud!
Andke tuld, mis teemadest lugeda tahaksite või siis, mida muuta, et veelgi paremaks saada?
Ilona Mihkelsoo
toimetaja
ilona@motokross.eu
-
Teema algataja
Ostsin ka siis nr 7 motokross ajakirja. Meelepaha teeb see, et kui ma lugesin mõnda artiklit siis leidsin ma ikka tosin kirjaviga. Ise pole küll mingi eesti keele spets aga ikkagi jäi kohe silma. Järgmine kord ikka kirjutate siis võiks ikka pöörata rohkem tähelepanu kirjavigade vältimisele. Mõned laused olid ka ikka päris kehvasti sõnastatud, et oli raskusi aru saada. Aga muidu ajakiri igati hea ja õhtutui enne tuttu minekut hea lugeda. On huvitav lugeda.
Sõnastuse poole pealt käib jutt ilmselt Joosepi artiklite kohta
EDIT: Ma saan aru, et tema mõttelendu ei suuda vist keegi korrektsesse vormi panna,
kuid imepisikese ja muutuva fondiga küljendusega võiks küll midagi ette võtta.
Mul on nägemine korras, aga mõni artikkel paneb küll luubi järele haarama. Sama lugu tumedate taustadega teksti all.
Re: Ajakirja MOTOKROSS uus nr ilmunud
Isegi mina vanainimene näen veel suhteliselt hästi aga sellest on ennegi juttu olnud kus pruun tekst mustal taustal ja mis kõige hullem kui on tahetud teha lahedaid poritriipe lehele, musta värviga mustale tekstile. Ma saan aru, et see on lahe aga nagu ma olen aru saanud ja kogenud siis tegemist on siiski kvaliteet erialase kirjandusega mitte mingi meditsiini üllitisega mis ilmub 10 korda kuus. Aga tundub, et noored disainerid möllavad ja pole midagi teha tuleb ajaga kaasa minna ning harjuda sellega mis on in. Aga mis puudutab Napalmi lugusid siis see on artikli sisse minek ja see on level 9. jumal tänatud, et keelemehed, naised ei ole sellest veel läbi närinud ja püüdnud midagi sättida
Väikesed positiivsed märkused lihtsalt ja ühe lugeja arvamus
ohjah
<hala>
Ma juba hakkasin vaatama, et see on päris vahva ajakiri nii sisult kui vormilt. Aga see number oli kohati küll selline bläkk, et ema anna padruneid. Kohati on teksti reavahe vist 1.7, et napp lugu rohkem külge ära täidaks ja loe nagu "Tähekest". Siis aga napalmi lood on kui kirbusitt, kõige väiksem kiri oli vist 6p, st kõik üle 35a vanused vajavad lugemiseks luupi. Siis on mängitud veerulaiustega täiesti suvalt, no 8p kiri üle poole lehekülje laiuselt ei ole loetav tekst. Üldiselt nägi aga just see napalmi täidetud osa välja kui 19saj ajaleht: lood kuhjatud järjest teineteise otsa, liigendatus nullilähedane, pilt-graafika sisuliselt null, lihtsalt hall tinalasu. Ma ei hakka rääkima selle teksti stiililisest korrastatusest, lugejasõbralikust toimetamisest või antud juhul isegi mitte lauseehitusest, need on nagunii etteteada nullid. Aga seekord oli tekst täis elementaarseid tähevigu. no krt, installitagu kasvõi vabavaraline speller, see on juba lugeja solvamine.
Let me guess: olete napalmile reserveerinud teatud arvu lehekülgi, kaks tundi pärast deadline'i tormab sisse puhkiv Autor, kes asub nobenäpselt lehekülgi täitma ja keegi ei jõua-suuda-soovi enam seda asja üle vaadata ja korrigeerida.
Pisiasjad, nagu must tekst pruunil taustal ja loo ebaloogilise jätkumise koht järgmisel lehel on juba pisivead (mis võiksid olla küll juba välja ravitud, aga noh, mis seal ikka). Sellise hüpliku kujundusstiiliga, õigemini kohati paikapandud stiilist loobumisega ajakirja lugemine on lihtsalt väsitav.
</hala>
Kui see eelnev kõrvale jätta, siis oli põnevat lugemist kui palju, kui vaid suudad lugeda.
Olen valmis osalema eksperimendis: palun saatke mulle (eelnevalt ette teatades) napalmi tekst(id) ja andke kaks päeva aega, ehk õnnestub mul need natuke edukamalt loetavamaks siluda. Kontakt: ES.
sang, bakalaureus eesti motoajakirjanduses
-
- Kontakt:
Ajakirjas võiks oma arvamuse avaldamiseks olla sobilik pigem kolumni vorm. Üks lugu pani küll arusaamatusest õlgu kehitama, et mis selle point oli.
sang,
Ole hää ära seda küll tee! Tellin ajakirja just napalmi tekstide pärast, mis on minu arust fantastilised!
Muidugi ma olen selline nati imelik kaa ; madonna kontserdil ei käinud, ei tea midagi nendest naistevahetustest ja superstaaridest(siis on veel vist mingi põgenemine ja siis meeleheitel sügelemine või midagi sellist), üks amet leiba andnud, lapsed ühe naisega kellega 20+ aastat elatud jne. Ühtegi tätuud ei ole ja kella ja ketti ei suuda ka kanda. Ah jaa, vene armees olen ka veel seeru olnud,vanem.
Ja kui siia lisada, et ei salli sulisid ja piidreid kaa siis ongi väärakas valmis. Mõttetu mees nohh.
Ajakiri on 5 pluss, eriti napalmi tekstid. Loen tihti naisele ja tütrele ka kõva häälega mõne lõigu ette ja neile meeldib ka väga.
See lause moonutamine pidi emotsioone edasi andma nende arust. Vot sedasi.
Mina tean ainult seda, et napalm on ktm-is tööl olnud ja kirjutagu kuidas tahab. Mul suva. Ja trükkige kasvõi musta peale veel mustemaga ma loen ajakirja ikka läbi. Ja tellin kaa.
-
Väga viis ajakiri ja tekstid on ka normaalsed, pole midagi halba öelda.Suutsin isegi poest koju tulles kella 6 ajal tänavavalguse paistel lugeda. kui ei näe kasutage luupi
-
- Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
- Tänanud: 1 kord
fotek kirjutas:Sõnastuse poole pealt käib jutt ilmselt Joosepi artiklite kohta
EDIT: Ma saan aru, et tema mõttelendu ei suuda vist keegi korrektsesse vormi panna,
kuid imepisikese ja muutuva fondiga küljendusega võiks küll midagi ette võtta.
Eks ole neid Joosepi artikleid kah toimetatud, aga tal viskab uut teksti otsast sellise hooga peale et vana ei jõua otsast ära toimetada .
- M -
-
Teema algataja
Ajakirja MOTOKROSS aastatellimus 299.-
Aitäh! Kõik arvamused ja igasugune vastukaja on igati teretulnud, eks katsume selle järgi oma tegevusi sättida ja ajakirja paremaks muuta. Ootame ka igasuguseid ettepanekuid - kellest või millest järgmistes numbrites lugeda tahaksite.
Ajakirja aastatellimus on kuni 24.12.2009 soodushinnaga 299.- Tellida saab ajakirja: http://www.motokross.eu/kross/kampaania/vorm.html
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Font on jah vahel pisu kribu, aga juttude sisu on hea, ma ei ole küll päris täpselt kursis, mis mees see Joosep on või millega ta tegeleb, aga tema artiklid on sisutihedad, seda peab küll ütlema. Ma ei tea kust tema ja teised autorid sellise info välja võluvad, aga suured tänud selle eest, põnev on lugeda.
Sisu poolest minu hinnangul hea ajakiri.
-
Teema algataja
Ajakiri Motokross kaudu võimalik tellida DVD filme. Valik täieneb peagi.
Blackwater 100
MX 1986
The fallout vol2
Jeremy McGrath motokrossi tehnika (koolitus)
Tips and tricks with John Natalie jr (koolitus/quad)
How to ride quad (koolitus)
Huevos Dirt Riot 2
Täpsem info ja tellimine:
http://epood.com/motokross/?action=products&cat=10
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.