Telk motomatkaks

Kasutaja avatar

sang
Postitusi: 1796
Liitunud: 18 Veebr 2004, 11:01

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas sang »

Ise kasutan http://www.ferrino.it/en/homepage/produ ... ENT_2_1069 vanemat versiooni. On kokkupakituna väike ja kerge, ventilatsioon v-hea ka soojadel maadel viibides ning veepidamine 5+.

Olles natuke ennast teemaga kurssi viinud ning ka praktilist kogemust omandanud, oskan soovitada järgmisi asju:

  • Kui oled pikem kui 185-190, siis kipuvad klassikalised kuppeltelgid põhjapikkusega 210 väikseks jääma. Sel juhul eelista tunneltelki. Vähimagi kahtluse puhul lase telk enne ostmist poes üles panna, et saaksid sobivust mõõta.

  • Kui sooviks on soojal ajal soojale maale minna, siis eelista 3-aastaaja (mitte 4!) ja kahekihilist telki, see ventileerub oluliselt paremini.

  • Eelista alumiiniumist kaari, sest neid saab kaasavõetava remondi-toruga käigult lappida katkimineku puhul, süsinikkiust lüli katkiminek on keerulisem lugu. Pealegi olen kuulnud linnalegendi lõunamaa kämpaplatsidel pesitsevast seenest/bakterist, mis kasutab toiduks süsinikkiust varraste materjali.

  • Kui kavatsed telki pikemalt kui üheks sõiduks kasutada, maksab investeerida oma mugavusse rohkem, kui et hakata tavapärasest ekstreemsemas olukorras avastama, et ostetud telk on ikka täielik saast ning oled sunnitud magama veelombis või suisa lageda taeva all.

  • Kui vajad telki eelkõige üheks matkaks, siis osta lähimast spordipoest odavaim sobiva suurusega känakas ja ole rahul.

  • veebist on väga raske leida adekvaatset, kriitilist ja reaalsete kasutajate kommentaaridega infot konkreetse telgi kohta

Kui otsid head kvaliteedi ja hinna suhet, siis küsi telkide kohta nipernaadist: http://www.nipernaadi.ee/nipi/. Neil veebipoes küll sulle sobivaid telke üleval ei ole, aga kindlasti maksab küsida, kas neil juhuslikult ei ole lattu midagi ripakile jäänud või oskaksid nad ehk mingit muud head poodi soovitada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”