Eksami varustus.

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Re: Eksami varustus.

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

metsavaht kirjutas:

Peeglite koha pealt nii palju, et Tartus ühes autokoolis olid tsiklil peeglid nimelt puudu ja siis sõiduõpetajal oli hea vahele trügida ja vigu esile tuua kui küllalt tähelepanelik ei suutnud olla ja pea pidi pidevalt kaela otsas pöörlema. samas see ju liikluses ohtlikum kui peegli kasutamine. Ka ARK-i eksamil oli sama tsikkel ilma peegliteta

Möödund aasta hirmutati, et kui end eksamil linnavahel sõites paar korda taha vaatamiseks krussi ei keera, võidakse läbi kukutada. Väideti, et peeglist on nähtavus halb ja eksamineerija ei saa olla kindel, et sa oled manöövri ohutuses veendunud, kui sa üle õla ei kiika. Või midagi sellist. Põhimõtselt peab oskama sõita ilma peeglite ja suunatuledeta.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?
Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

õemehe õemees kirjutas:

Põhimõtselt peab oskama sõita ilma peeglite ja suunatuledeta.

Kuidas sa muidu koju sõidad peale matsu? Pole peegleid.. Pole suunakaid... Keha sama kange, kui eksaminärvi ajal... Õige ju :lol:

Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

eksamil nõuti kindlalt sõidusaapaid, millel on hüppeliigese kaitsmed.. sõjasaabas ei läinud läbi.

Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

e-thug

Lugemata postitus Postitas e-thug »

Mis arvatakse rulluisu kaitsmetest? :lol: Täna mõtlesin, et tegelikult pole ju välja toodud seda mis materjaalist nad olema peavad vms.

Kasutaja avatar

demineerija

e-thug kirjutas:

Mis arvatakse rulluisu kaitsmetest? :lol: Täna mõtlesin, et tegelikult pole ju välja toodud seda mis materjaalist nad olema peavad vms.

Mina käisin rulluisu põlvekatega eksamil. Polnud probleemi. Aga need oldi muidugi suhteliselt jõhkralt suured... mingi 19x19cm klotsid.. Olid labaselt teksade peal ja polnud probleemi. Ülejäänud varustus oli aga "õige" kõik.

e-thug

Lugemata postitus Postitas e-thug »

no ma mõtlesin ka neid alternatiivina võtta kuna mul on põlvekaitsmed mis käivad mingi 'kevlarist' teksa sarnaste pükste peale, need on lihtsalt niiiiiii kuradima suured ja segavad manööverdamist madalal kiirusel ikkagi päris märgatavalt, kust selliseid asju üldse osta? pole kunagi eriline rulluisutaja olnud :oops: .

Kasutaja avatar

demineerija

e-thug kirjutas:

no ma mõtlesin ka neid alternatiivina võtta kuna mul on põlvekaitsmed mis käivad mingi 'kevlarist' teksa sarnaste pükste peale, need on lihtsalt niiiiiii kuradima suured ja segavad manööverdamist madalal kiirusel ikkagi päris märgatavalt, kust selliseid asju üldse osta? pole kunagi eriline rulluisutaja olnud :oops: .

Spordiriiete poodides... Isegi prismas... Muidugi iseasi palju need sind reaalsel5 kaitsevad, kuid läbi nad lähevad.. viskad pükstele alla ja näevad välja õiged küll... Linnakiirusel pole nendega hullu, kuid mnt peal käpuli käies pole nendest vist mingit efekti...

Huumori nurgast teema, et mõned tavalisel nahktagil salli ümber küünarnukkide mässinud ja õlakohtadesse sokke toppinud... Näeb välja küll nagu tsiklikaitsmed... Inimmõistus on piiritu :wack:

P.S Tallinnas küsiti mul saabast lähemalt näha. Kästi püksisäär üles tõmmata. Ju ei tundnud kaugelt krossisaabast ära (togi)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”