Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas efendi »

Tavaliselt ei vaevu ma siia teemasse postitama, sest ei usu selle kasvatuslikku mõjusse, kuid täna nägin päris hälvikut. Mingi punane maasturkastikas, numbrit kahjuks ei näinud kuna kastis jooksis maha musta õli, mis oli ka numbri määrinud esimesed numbrid olid vist 01 ja viimased tähed vist KY. Kastist paistis roostes vanakooli piimanõu, mis ilmselt lekkis. Foori all seistes sai talle klaasile koputatud ja öeldud et õli jookseb kastist. Selle peale kehitati vaid õlgu ja sõideti edasi. Peterburi teelt mööda Järvevana ja Tammsaaret, Tondi tänavale ja seal Linnu teed mööda edasi (täiesti juhuslikult oli mul sama tee) Kahuks oli teataval põhjusel mul temaga võimatu edasi tegeleda. Asja muudab eriti hälviklikuks see, et maasturi tagaluugile oli kleebitud kleeps "Märkan ja mõistan". Krt, kui märkad ka mõistad, kas on vaja siis pool linna õli täis laotada, et mõni tsiklimees ennast selle sama õli peal kummuli käänaks?

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”