Tsiklid - kallis hobi???
hmmm....ma kohe ei saanud ka vakka olla...siin kyll kõik suured ,mehed koos ja asjad....aga! ma ei ole päris kindel, et keegi olex peast niiraamatupidaja, et hirmsat kulude päevikut peab...aga ma võin ka eksida....enda kuludest tean seda, et kuna ma tahan teda yha ilusamaks ja ilusamaks...siis see on väljaminek küll ja paraku mitte kõige odavam:)...aga kui hakata halisema benza ja õli ja muu kohalt...oh appike...käigem siis juba parem jala....miks peab nüüd inimese küsimusest mööda vaatama ja hoopis tülitsema? või ma sain taas millestki valesti aru?..ma isiklikult jooxvate kulude pealt arvan...et mida rohkem liigud seda suuremad on kulud ja see peaks vist loogika valdkonda kuuluv arvamus olema:)....eks igal rattal on ju olemas näitajad, et mida ja kui palju läheb...siis nii umbes saabki välja arvutada, kui on endal selge palju kavatsetakse oma lemmikut rakendada...nii lihtne see ongi mu arust....
voolik@vaatab.asju.lihtsalt.lihtsalt.com
voolik@vaatab.asju.lihtsalt.lihtsalt.com
väga lugupeetav ja keigi lemmik
Voolik the Greatest!:P
kawasaki en500 aka Kapsauss (hellitlevalt roheline kurat:)
Voolik the Greatest!:P
kawasaki en500 aka Kapsauss (hellitlevalt roheline kurat:)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.