Africa Twin või Super Tenere
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Re: Africa Twin või Super Tenere
Ise kah oli analoogse valiku vahel ja otsustasin Yamu XTZ 750 kasuks, kuna tekkis ratas hea hinnaga ja osaliselt ikka ST on AT'st odavam nii ca 10k krooni võrra. ST on märksa särtsakam AT'st. ST'le kui mootori kotti sõidad avaneb võimalus asendada ta TDM850 3VD-mootoriga ja kui ei karda ehitamist siis saab aiste vahele ka 900'se sissepritsega mootori vahele pista, mõnevõrra kergem 192kg vs 207kg kuivkaalu aga eks see erinevate allikate järgi ka erinev
Olen AT seiljas istunud ja tundus kuidagi maru kohmakas ST'ga võrreldes.
Sõiduomadusi ei oska veel adekvaatselt võrrelda kuna värske omanik veel pole õieti sõitnudki aga niivahe kui temaga liikunud siis manööverdamine oli üllatavalt lihtne st kerge 200kilost kaalu ei tundnudki eriti. Ma 192cm pikka ja istun väga mugavalt ta seljas, samas pikke otsi pole teinud...
Miinusteks vanadel isenditel väsib raam ühest kohast ära kui sellega on sõidetud ohtralt täislaadung peal.
Tehnika va mootor kuidagi kiviajast . Käigukast selline lärmakas plaksuga lappad käike selline kõvema vajutusega.
Õliõgardid pidavat olema kui seal punases tsoonis temaga elada.
Esipidurid imelikud nagu võtavad kah aga pidur ise selline vatine pehme. Heal vajutusel saad selle põhja muljuda mis räägib sellest et pidurivoolikud peaks kindlasti armeeritud vastu välja vahetama.
Kui mootor rohkesti kütet rüüpab siis tüüpviga pidavat olema need "Emulsion tubes" olema kulunud, ehk siis see düüs kus nõel sees käib ja see nõel ise kah.
Kuna ise pole pikkasid otse sõitnud siis ei oska veel enda ratta kütusekulust pajatada
Vähemast see mu tagasihoidlik arvamus. AT kindlasti hea valik eks proovi mõlemad rattad järgi, minul määras hind ja võimsus. Usun et mõlemad rattad on hääd.
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.