Hooaja Grande Finale Pärnus 04.-05.09.2009 → Re: Hooaja GRANDE FINALE Pärnus 04.-05.09.2009

Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Re: Hooaja GRANDE FINALE Pärnus 04.-05.09.2009

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

Junzu kirjutas:
manager2 kirjutas:

Praegused C klassi sõitjad tuleks kõik Rookiesse panna. Ma ei saa aru, mis mõttega see klass sellisena toimib... Öhlins ees ja Öhlins taga, rinkagondlid, rehvisoojendused jne... mis kuradi C klass...

Ma ei saa kõigi eest rääkida, aga nt Vallo hakkas rinkat sõitma juuni kuus, laenas gondlid, sest originaale lõhkuda on liiga kallis. Pärnu rajal on ta sõitnud vist nüüd koos selle võistlusega 6 või 7 korda, Aravetel umbes samapalju. Ma arvan küll, et rookiesse oleks veidi vara minna.

Heh, miks vara? rookiesse pole kunagi vara minna minuarust. See ongi ju sihuke algajate või harrastajate klass. C-klassis peaks olema küll mingi ajapiirang vms. millest ülesõites enam arvesse ei lähe, ikka liiga kiireks on läinud see.

Ja handycap oli lahe :) Ainult, et järgmine kord kui seda korraldada peaks ka mingi reegli mõtlema, et iga klassi viimane kutt ei saa osaleda või siis mingi ajalimiit vms. et välistada seda, et keegi seal meelega võitu endale "korraldada" tahab.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”