Hooaja Grande Finale Pärnus 04.-05.09.2009 → Re: Hooaja GRANDE FINALE Pärnus 04.-05.09.2009
Re: Hooaja GRANDE FINALE Pärnus 04.-05.09.2009
No nii... Tehtud.
Hooaeg läbi ja veel millisel moel.
Räbule sügavaim kummardus superetapi korraldamise eest. Annika täna teda minu poolt. Tõepoolest.
Kirss koogile oli Superbaigi esinelik aegadega 55,2 - 55,5.... deeemn (ok Päts sai küll +20 sek ja ei olnud ametlikult nelikus, kud siiski). Kusjuures esimesed kaks laenatud ratastega.
Ja see "Handycap" ... - jumal hoidis meid täna. Sellist segasummasuvilat rajal ei ole mina enne näinud ja seejuures mitte ühtegi crashi. Eks neid nipin-napin olukordasid oli lugematu hulk, pealtvaatajad oskavad ilmselt kommenteerida. Parim möödasõidu trenn mida olen seni teinud... äge. See mida Rohtlaan tegi on müstika . ..Ja Kiku ruulis nagu ta ikka teeb viimasel ajal.
Matule head paranemist (säh mis üks süütu mudahunnik pitbaigile teeb...) , oleks tahtnud Kiku ja sinu duelli näha. Aga seekord siis teisiti. Eks järgmisel aastal.
...ja ise lähen nüüd siis starte harjutama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.