rattaga juhtunud huumor:)
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Re: rattaga juhtunud huumor:)
oli asi ca 14a tagasi kui ma veel 15a naga olin aga siis juba Jawa 350 634 perse all. Vurasin mööda Vääna-Jõesut ringi ja õhtuti käisin mööda ranna piirjoont sõitmas. Aga nagu ikka õigel nagal tehnika ei töödanud korralikult aeg ajalt kukkus üks silinder ära. Täristasin siis kuidagi läbi liiva ranna piirjoone niiske liivani välja ja kruttisin gaasi ikka põhjani lappisin käigud alla 1'se käiguni välja muidu raibe tahtis ju välja surra ja nagu välk selgest taevast tuli pütt taha. Mul pole kunagi mu Jawa nii kõrgele ja kergelt nokka tõstnud, oma 5-6m sõitsin silmad taeva poole. Endal hull paanika ja ehmatusest "junn püksis". Lasin noka alla ja vaatan kuidas noored tipsid plaksutavad, egas siis ma saanud ju täistehtud margi välja näidata ja muljusin gaasi juurde ja leffasin käega tervituseks vastu kui lendasin esirattaga ilgama auku kus panin üle lenksu. Ei jõudnud neid lapsi ärakiruda kes neid kuradima suuri auke kaevavad.
Tagant järgi meenutades võis nendel tüdrukutel ikka väga naljakas olla. Ja tegin ikkagi nö margi täis
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.