rattaga juhtunud huumor:)
Re: rattaga juhtunud huumor:)
kunagi kimasin oma dnepriga tööle ja ette sattus mosse, vaatasin et kenad kurvid ees hea mööda kallutada. asusin siis kiirendama ja jõudes mosse kõrvale tabas minu kõrv paremas silindris huvitava heli, aga mõeldes sellele et ei saa emmile häbi teha eriti mosse ees kangutasin aga gaasi peale. kui olin mossest möödunud keerasin oma klõbinaga kohe esimesele kõrvalteele ja kuna remondiriistad on õigel emmimehel alati kaasas asusin kohe asja uurima. silindripea maha ja vastu vaatas vabalt liikuv kolb, kouisin selle välja ja etsakae kolb pooleks sõrm pikuti pooleks ja veel mõlemalt poolt kepsu kah. kuna remontkomplekti polnud kaasas jätsin ratta talumehe hoole alla et hiljem järgi tulla.
teine lugu oli selline et asusime sõbraga suht joogisena reisule et naistesse minna. oli suvine aeg hommikul kella kolme paiku. sime juba mingi 5 kilti sõita kui käis ilge pauk ja mootor kinni ning korralik luha maha pandud. kui seisma saime, küsis sõber et miks ma pidurdasin, me pole ju kohal veel. selgus et vana oli suutnud juba magama jääda. selgus et keps tuli vända küljest lahti ja kui vänt uue tiiruga tuli virutas kepsule korraliku litaka ja kõik plokkis. pärast mõtlesin et oleks emmil siuksed pidurid oleks ikka väga hea sõita
kolmas lugu oli kah veel et kunagi laiuselt tulles hakkas mul kiige küljest lahti tulema see junn mille küljes reduktor on. muidu sõitis ilusti aga pidurdada ei tohtinud sest viskas ratta viltu. sõitsin ühe sõbraga siis kõrvuti kodu poole ja enne mäo pööret kuramus puutusin varbaga vist pidurit ratas viltu all gardaan (õige on kardaan*) {Motobot tegi} kinni ja 30 m luha maas. kui pidama saime ütles semu et pole nii lahedat asja ennem näinud et tee veel, kurat mul jalad värisesid all ja mõtlesin hea et sõbrale sisse ei libisenud oleks koos küllili käinud...
ja lõpetuseks ikka emm, kihutasin tööle ja tagumised piduriklotsid otsustasid oma elu elama hakata, käis ilge pauk korraks plokkis siis jälle vaba siis plokkis ja siis pidev krigin ragin, aga kuna oli kiire ja piduripedaal liikus vabalt ei hakanud kinni pidamagi. hiljem asja uurides võtsin klotside asemel välja hunniku pudi nagu kohviveskist
olid ajad tagantjärgi päris naljakad
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.