rattaga juhtunud huumor:)

lemps80
Tsikkel: SUZU INTRUDER 1400, Honda VFR

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas lemps80 »

See küll jalgrattaga, aga ikkagi.
Kunagi veneaja lõpus ostis isa valuuta poest vinge välismaa ratta. Esimene selline minu kodukandis. Uhke oli sõita küll, kuni ükskord üritasin imiteerida chopperi sõitu sellega. Panin jalad suure hoo pealt esikahvlile, et ikka jalad kõrgel ees oleksid. Kuna lenks madal, siis lasin käed lahti ja tõstsin kõrgele üles, ise üritades jalgadega esiratast juhtida. Läks aega mõni sekund kui esiratta risti viskas ja nägu ees kõhuli asfaldile maandusin. Esiratas oli ilusti kaheksas ja lenks ilusti kõveraks. Sõpradele pakkus ikka nalja kõvasti, endal oli kodune peatäis soolas.
Teine lugu juhtus minu onu ja vanaonuga. Jälle veneajal kui mu vanaonu soetas endale mingi Opeli. Vana Kadett oli vist aga kõva sõna ikkagi tollel ajal. Läksid siis onud sõitma ja vanaonu (mingi 60 oli ta vist sell ajal) sõitis kõrvalteelt ristmiku poole. Onu on mul sihuke naljamees, et lähenedes ristmikule hirmutas niisama pullipärast roolis olnud vanaonu, a-la huuuuu paremalt tuleb või midagi seesugust. Vanaonu seepeale kohe paanikas ja tahtis järsku pidurdada, aga vanainimese kombel ajas piduri gaasipedaaliga segamini ja nii siis täiega üle tee olevale kuusepuule pauguga sisse. Hea pilt võis kõrvalt olla, et auto võtab vaikselt hoo maha ja siis järsku täie kiirendusega üle peatee puu otsa;))

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”