Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
KIBU kirjutas:mx77 kirjutas:Küsimus asjatundjatele.
Kas see on valesti?
http://www.foto24.ee/album/48265/s17Ja see õieti?
http://www.foto24.ee/album/48265/s18sesmõttes et kui pead silmas seda et perset pole mõtet väga sadulast maha ajada vaid pigem pead ja ülakeha kallutada siis küll jah
Jah... Ärge minust küll õppust võtke
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Kas keegi homme Rapla ei plaani minna, kui peale lastakse muidugi? emhi andmetel peaks kuiv ilm olema. Ei taha päris üksi minna rajale ja keegi võiks aidata ringi aega võtta
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Ise olen homme küll Rapla kandis, ajaks veel rahvast kokku
Huhuuu... Aasta on möödas viimasest sõidust mis multimurdude ja sisemiste vigastustega Mustamäe haiglasse viis. 126km sõitnud RSV1000 on uuesti koos ning olen jäsemed taas liikuma saanud aga kuna linnasõidust on isu täis (plaadid ja poldid tuletavad meelde Tallinna tänavate ohtlikkust) sooviks minna uuesti rajale. Vanasti sai ikka Aravetel käidud iga nädal aga nüüd ei ole kursis kus sellel aastal inimesed käivad? Kas on mingi päev nädalas kus inimesed Aravetele või Raplasse kogunevad? Paneks ka stopperi tööle ja vaataks kas tuleb meelde nagu jalgrattasõit... Tervitused igaljuhul kõigile vanadele ja uutele! Mootorrattasõit on sõltuvus
-
Minu postitus sai nii tänase päeva algusesse, et ise ei pannud tähelegi, homse all mõtlesin tegelikult tänast. Kas keegi on täna raplasse minemas ja mis kell?
janis kirjutas:Kas keegi on täna raplasse minemas ja mis kell?
Ma arvan , et täna küll Rapla rajale ei saa , neljapäev on tsikli päev ja mul plaanis küll minna.Kuna pean õhtul 20.00 tööle minema , siis laekun juba päeval rajale.
DeeJay kirjutas:Vanasti sai ikka Aravetel käidud iga nädal aga nüüd ei ole kursis kus sellel aastal inimesed käivad? Kas on mingi päev nädalas kus inimesed Aravetele või Raplasse kogunevad? Paneks ka stopperi tööle ja vaataks kas tuleb meelde nagu jalgrattasõit... Tervitused igaljuhul kõigile vanadele ja uutele! Mootorrattasõit on sõltuvus
Tore , et oled jälle ratastel, Rapla on neljapäev ja Aravetel oleme käinud pühapäeval.
tel.56 452 700
-
Helistasin ja rapla rada on täna vaba muidu. Aga kui homme minek siis ma tuleks ka äkki homme ja täna lähen vaatan tabasallu. Aga anna teada mis kell homme minek sul on rajale, ma tuleks ka juba päeval.
janis kirjutas:Aga anna teada mis kell homme minek sul on rajale, ma tuleks ka juba päeval.
eks mingi 3 ajal tahaks minna , täpset aega ei tea .
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:janis kirjutas:Aga anna teada mis kell homme minek sul on rajale, ma tuleks ka juba päeval.
eks mingi 3 ajal tahaks minna , täpset aega ei tea .
Tahaks ka rajale sõitma tulla, kuna pole varem käinud tohib homme teiega tulla ja palju se sõitmine seal maksaks?
wiltord kirjutas:UMMI wrote:
janis wrote:
Aga anna teada mis kell homme minek sul on rajale, ma tuleks ka juba päeval.eks mingi 3 ajal tahaks minna , täpset aega ei tea .
Tahaks ka rajale sõitma tulla, kuna pole varem käinud tohib homme teiega tulla ja palju se sõitmine seal maksaks?
ikk tohib ja maksab 100 eeki.
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:wiltord kirjutas:UMMI wrote:
janis wrote:
Aga anna teada mis kell homme minek sul on rajale, ma tuleks ka juba päeval.eks mingi 3 ajal tahaks minna , täpset aega ei tea .
ikk tohib ja maksab 100 eeki.
Väga hea. Kuskohas start on ja mis kell?
kurask.plaanisime täna pärnusse minna ja ajasin ka fego ja ivari jalule ja tegime tln minekut kuid märjamaal keerasime otsa ringi kuna otsustas sadama hakata.deem.äkki saab homme raplas parem.kui ilma on siis olen kah platsis aga enne 6e vist ei jõua.
Panin ka eelmise neljapäeva (20.08) Aravete pildid üles. Väikse hilinemisega, aga parem hilja kui mitte kunagi
http://nagi.ee/photos/vahurj/sets/223017
Vahur
vahurj kirjutas:Panin ka eelmise neljapäeva (20.08) Aravete pildid üles. Väikse hilinemisega, aga parem hilja kui mitte kunagi
http://nagi.ee/photos/vahurj/sets/223017
Vahur
Minagi peale jäänud
janis kirjutas:Kuidas siis tänasega jääb, on minek? ilm küll natuke kahtlane, aga asfalt kuivab.
Ilma jah veidi kahtlane, aga mina oleks tulija.
-
Aga ma hakkaks varsti sõitma, on keegi veel tulemas, koguneks kuskil 15:45 järve statoilis( järve keskuse juures)? Võib ka natuke hiljem kui siis rohkem tulijaid. EDIT: kuna teisi tulijaid ei paista olevat hetkel siis sõidan otse rajale, eks hiljem kohtub kui keegi tuleb.
plaanis minna vennasega 5 aeg tln raplasse söitma kes ühineda soovib siis tel 53544244
Täna oli siis järjekordselt päris hea rajapäev
Mõningad pildid: http://minupildid.ee/main.php/users/waterman/Rapla/
Alustuseks suured tänud Ummile (ja ühele teisele vennale) kes mind punti võtsid ja raplasse rajale sõitma juhatasid ning esmaseid juhtnööre andsid Pole vist mõtet öelda, et meeldis
Tänane päev andis kõvasti enesekindlust juurde, kuid samas näitas ka et palju on õppida (pilte analüüsides) ja tänud siinokohal ka piltnikule ja neile kolmele ratturile kes juhatasid mind (kiirelt) tagasi Tallinna
Oeh. Endal ka nüüd siis esimene rinka sõit seljataga. Ikka väga lahe! Loodetavasti tuleb veel pilte
Ise plaanin minna Aravetele järgmisel laupäeval.
Ratas käru peale ja ida-virumaa kandist minekut, ratta kondel [Motobot: õige on "gondel"] küll pahdeldatud ja parandatud ning ootab värvi, kuid ega see ei sega sõitmist
KIBU kirjutas:ilm keerab homse aravete külastuse ilmselt per.e
Sa ju kimad vihmaga ka
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
UMMI kirjutas:KIBU kirjutas:ilm keerab homse aravete külastuse ilmselt per.e
Sa ju kimad vihmaga ka
no a siis peaks ju minema ikkagi. tuleb veel kegi?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.