naisterahvas ja tsikkel
Re: naisterahvas ja tsikkel
põõsik kirjutas:Olen naisterahvas ja teen omale tsiklilube. Asi selles et kuna olen lühikest kasvu siis ei soovitata mul teha neid kõige kõvemaid vaid alla 650km3 tsikli lube. Ise tahaksin ma neid kangemaid kuid õppesõidu tsikkel on raske ja suur. Kas on ka väiksemaid sama kõrgema kuubikuga tsikleid? Kui siis milliseid ja mida arvate, kas 161 sm pikkune naisterahvas saaks sellega hakkama?
Mul tuleb meelde kohe enda tuttav naisterahvas, kel pikkust ka napilt üle 160 ja kleenuke. Sama teema, koolis õpetaja soovitas, pole mõtet teha piiranguta lube, liiga võimas, sulle pole seda vaja jne jne. Sõitis paar aastakest ja oi kuidas ta kahetses seda otsust. Tänavuse hooaja alguses tegi ikkagi uue eksami ja piiranguta load ja nüüd vurab 600se Hornetiga ringi. Nibin-nabin jalad maas, aga saab hakkama. Kui ta omale ratast valis, siis 600ne suzu GSR oli muidugi madalam olnud, aga no sõidumõnu oli Hornetil üle olnud.
Minu soovitus kui juba tegemiseks läheb, tee piiranguta!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.