Ameerikast tellimine
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Re: Ameerikast tellimine
mx77 kirjutas:Ega ma ei tahtnud kedagi halvustada. Kirjutasin lihtsalt mõningad arvutused pluss ka selle, et referents oli natuke väikese usalduskoefitsendiga. Omal ka pisike plaan tema kaudu kaupa tellida, kuigi üritaks siis siiski ise otse maksta ja lasta temale kaubad saata.
Lihtsalt ainuke risk on selle juures, et toll on viimasel ajal väga teravaks läinud ja su kaubad võivad mõttetult pikalt tolli kinni jääda pluss veel lisanduv ajakulu ja sebimine.
Oli omal juhus, kui õnnestus ebays odavalt kiiver osta ja siis pidin mitu päeva tõestama, et ma kaamel ei ole, sest tollitöötaja oli veidi googeldanud ja leidnud et see peaks oluliselt kallim olema.
Oh sa poiss, kus läks andmiseks
Tolliga ongi see värk, et kui sa lased samal firmal saata, kelle käest sa ostsid sa ei tea mis iganes ta sinna paki peale kirjutas ja siis pead jah tõestama nagu hiromant, et mis ja kust.
Mina kui eraisikuna pakki saates võin sinna kirjutada mis iganes, kuna see on minu ja selle isiku vaheline asi kes eestis selle paki vastu võtab ja kuna ma saadan oma tuttava kätte sisi tellijad ei pea kunagi tegelema tolliga ja mingeid pabereid täitma isegi, kui see kaup tolli peaks minema. Nemad saavad oma kaubad kätte siis isiklikult Tallinnast või siis Cargost, kui nad Tallinnas ei asu.
Samuti oli ennem mure sul, et saatekulud olid suured. 18 KG paki saatmine eestisse on 194$ + teenustasud EMS-iga ja muid teenuseid ma ei kasuta. Kuna see ainuke mis usaldusväärne ja pakub paki jälgimist. Vastukaaluks võiks öelda, et UPS sama paki suuruse ja hinna juures oleks läinud 590$. Seega vahe on olemas.
Selles ongi enamasti mure, et suured poed ja paljud ebay müüad ei saada asju rahvusvaheliselt ja siin tulengi mina appi, kes saab siin need endale tellida ja ka maksta, kuna paljud ei aktsepteeri ka rahvusvahelist paypali ja krediitkaarte.
Seega kes soovib see tellib. Siiamaani pole üksi pakk eestisse jõudmata jäänud ja ükski raha kadunud ja ei hakkagi seda juhtuma, kuna mõnedele maksab ausus ka midagi.
Just for my 5 cents.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance