Vulcan VN750

Kasutaja avatar

valka
Tsikkel: Kawasaki Vulcan VN750

Re: Vulcan VN750

Lugemata postitus Postitas valka »

sippar kirjutas:

kas sa küsisid seda töödelehte või sulle öeldi et seda ei ole kuidagi võimalik saada ja muide selle poldi lahti tulek on selle rattaomaniku viga sest ei tune huvi oma masina mootorist kostuva kolina vastu enne kui tulemused läbi külje kaane tulevad.

Ilmselt olite see teie, hr. Sippar, kes mulle Motodepoost helistas ja minu avameelsuse üle foorumirahva ees pahameelt avaldas. Esiteks olgu siis ära öeldud et seda töödelehte ma eraldi ei küsinud kuna mul ei avanenud selleks võimalustki. Peale kahte kuud remondis seisnud rattale järele minnes eeldaks teenindajalt väikest seletustki et mis nii kaua võttis. Müüja tõrgas vastus juppide viibimise kohta "sealt kust ikka" võttis viimsegi suhtlusisu ja peale raha maksmist juhatati taharuumi ning sealt koos rattaga tagauksest välja. Müüja ise kadus sõnagi lausumata ning mina, õnnelik et ratta kätte sain, lasin varvast.

Teiseks, müüja on poe nägu ning selline kliendile tagasihelistamine on minu jaoks esmakordne ja kindlasti mitte positiivne kogemus. Palun lugege teema hoolikamalt läbi, hr. Sippar, mina ei ole kellegi ema kohta midagi öelnud!

Kolmandaks, poldi lahtitulek on õnnetus mille vastu abi saamiseks ma Motodepoo poole pöördusin. Tahtlik või tahtmatu õnnetus aga minuarust on kohatu hakata selles kedagi süüdistama. Selliste asjade kordategemine ongi teie leib.

Loodan et nüüdseks on asjad selgeks räägitud. Eks igaüks teeb omad järeldused.

Seniks aga ilusat ilma ja :bsmile:

Riga 12 - Dnepr MT10 -75 - Kawasaki VN750

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”