Nõmme ja mootorrattad
Moderaator: Moded
Nõmme ja mootorrattad
Tere Lugupeetavad
Mul seda foorumit jälgides on tekkinud mulje, et Nõmmel on meid üksjagu. Ehk võiks isegi teinekord kokku saada ja isiklikult tutvuda? Võibolla oleks sellest abi teinekord mõne asja remontimisel või niisama toreda seltskonna loomisel? Teema mõte ei ole miski "Nõmme Maddog" klubi loomises, vaid on inspireeritud kolavahetuse teemast, kus kellelgil oli kruustange vaja, ma saaksin ju ometi lasta oma kruustange kasutada..aga müüa ei taha. Ehk oleks mõte näiteks korra kuus kuskil sobivas kohas kokku saada ja üksteisega tutvuda. Näen pidevalt samu rattaid Nõmme vahel, aga vot inimest ei tunne. Mis arvate? Teinekord on koguni sedasi, et parem sada sõpra kui sada raha...
lisavarustuseks GSR600
Re: Nõmme ja mootorrattad
Vanasti oli ju Hiiu õllekas see koht, kust sai kõike alates segumasinast kuni tuumalõhkepeani välja. Kas mitte see koht pole ka tänapäeval olemas (olgugi, et vist palju viksimas vormis kui aegade hämaruses). Ma ise endine nõmmekas.
Eks Hiiul ole neid õllekaid praegugi lausa kaks, tuumalõhkepead sealt osta ei saa, aga hinnatase on sihuke, et tuumasõda käib rahakotist läbi küll.
lisavarustuseks GSR600
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere XT1200 ZE
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 20 korda
Ei ole paha mõte. Kuigi olen pidevalt kuskil töö pärast ära ja ainult tsikile pühenduda ei ole võimalik (seega ei kvalifitseeru "intitsiatiiv-gruppi"), võtaks võimaluse korral kohtumistest-tutvumistest osa küll.
N
Jep kuna nii mõnigi Piipzu juures käinud oma rattaid remontimas, siis see oleks mugav koht küll ... Aga tegelt võtaks sellisest kokkusaamisest osa isegi. Kui koht ja aeg teada siis veaksin oma laisa naha kohale küll.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
tegelt jah... kui on kuiv ilm, siis ei olekski probleemi grillida ja chillida..
Grillida ja tsillida oleks mõnus ka karjäärde vahel, vesi ka veel täitsa ujutav. Seal ka täitsa head rajad, kus sõita veidi- nii asfaltit kui kruusa ja liiva.
(Ma seal ainult sõidangi, kuna load veel tegemisel. )
Ehk oleks ka käpp ja tutvuks teistega.
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
Piipz kirjutas:kus nõmmel on karjäärid?
Männiku karjäärid jäävad osaliselt täitsa nõmme piirdesse. Ligi pääseb nii silkaadi tn (ise pole proovinud, seal tööstusrajaoon) kui ka Karuse tn, st Loomade Hoiupaiga teelt. Kant siis Valdeku tn lõpp (Viljandi mnt ja Männiku tee vaheline lõik)
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
kas nõmmel töötamina ka loeb või aetakse minema kui tulebki mingi kokkusaamine?
Piipz kle sinu juures grillida ja chillida oleks täitsa plaan. Mõtleks mingi kuupäeva välja ja teeme ära.
lisavarustuseks GSR600
Tahan rõhutada, et Piipzu hoovi vallutamine oli minu idee!
Tegelt olen ma ise Mustamäelt, Tipi juurest, niiet see on sohiga pooleks ka ju Nõmme? Ja ma olen elanud Nõmmel, ausalt! Ma võin muidugi nõmmekast õe juurde ka kolida
Milleks kõigeks ka valmis ei olda, et Piipzu juurde pääseda.
peaasi et te kurat minu ukse eest oma karjuvate kubemerakkettidega läbi ei sõida!
Mehed kogunevad ikka karjäärides ning see, et Pärnu mnt on Hiiul korraks sõidukorda viidud ei tähenda et Nõmme jääkski sõiduparadiisiks. Ükskord lõppeb ka Tallinna Veel ramm meile rõõmuallikat pakkuda.
Aga Männiku transfeeri tehes olen ikka näinud et Nõmme noored baikerid kogunevad Õie tänava purskkaevu juures. Miks luua midagi mis juba toimib?
Mõned ärksamad seltsimehed, kel aega võiks miski konkreetsema plaani välja hõigata ja kõigepealt lihtsalt kontroll kogunemise välja kuulutada. Teadmata palju Nõmmekatel rattaid on oleks koheselt grill- chill vast pisut keeruline. Kas tuleb 10 või 150 ratast kes teab. Võiks ju alustada lihtsalt chillist. Aga huvitav oleks näha küll palju kokku tuleb.
Kuna mul on plaanis homme õhtul veidi purjus olla ja reede on üldse selline päev, mille plaane ei tea ette, siis need ei sobi. Ja just pandi mul ka laupäev kinni, nii et esmaspäev oleks ainus päev, kui võiks Piipzu naabruses Hiiu staadionil mõned kiiremad ringid teha. Kellaaeg oleks õhtul 7 paiku.
See on siis mulle sobilik päev.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
nelesk kirjutas:Naisi võtate ka kampa ve?
loog ju
usun,et hitc võtaks isegi valgast naisi kapma kui oleks tulijaid
Ei ma postituses diskrimineerinud kedagit ometi. Naised on alati teretulnud, eriti tsiklitega. Kui juhtumisi Piipz oma naabreid surnuks ehmatada tahab, siis usutavasti teeks sedasi, et grill ja jook vastavalt vajadusele on igaühelt enda poolt kaasas. Grillsöed klapime kamba peale vastavalt kohalolijate arvule ja liha kogusele. Nüüd jääb ainult Piipzu poolt öelda sobilik päev.
HAU
lisavarustuseks GSR600
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Möku kirjutas:peaasi et te kurat minu ukse eest oma karjuvate kubemerakkettidega läbi ei sõida!
Aga miks? Kus sa elad ? mul tekib alati kange tahtmine minna kellegi maja ette sõitma, kellele see üldse ei meeldi
Sel nädalavahetusel 2 sünnipäeva vaja väisata, ei venitaks ühelgi päeval sellist üritust välja.
Ja naabrid on ka motamehed, ei usu et oleks nendega probleemi. Ega ei tulekski mingit paugutamisvõistlust ju.
Möku wrote:peaasi et te kurat minu ukse eest oma karjuvate kubemerakkettidega läbi ei sõida!
Aga miks? Kus sa elad
põhjus väga lihtne: igasugu kaherattalise nägemine-kuulmine-haistmine tekitab pidurdamatu soovi kohe ise ka sanga hüpata. Aga kuna sõit hästi välja ei tule ning iseloom on nõrk ning sunnib oskustest ette sõitma, siis lõpeb see tavaliselt suuremate või väiksemate vigastustega . Sama loogika kehtib mul millegipärast ka aianurgas grillimise puhul ning isegi psühhiaatrist pole kasu olnud.
Piipz kirjutas:Ega ei tulekski mingit paugutamisvõistlust ju.
Odoot, siis ma ei tule ju
Krt, ma laadisin juba salved ära, paugutada mulle meeldib
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
krt ja põrgu... nii palju igast asju toimub koguaeg. see nädal on kindlasti jälle error asjaga.
järgmine nädal peaks looma juba kui asi jääb nädala sisse, siis ei lähe üle käte ka - nädala lõpus võib see üle käte sügisballil minna
heas mõttes
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
irw, kaevasin vana teema üles
Aga tegelt võiks mõelda nõmmekate grilliasja kuskil 2 nädala pärast.
Piipz su hoovipeal ve? Pmst võib ka mu hoovil grillida kui paremat kohta pole.
lisavarustuseks GSR600
Teine Hornet ka sel aastal nõmmel juures. Load veel kahjuks tegemisel, reedel saab kool tehtud, siis veel ark.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.