Baltic Chain Run 2009

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Baltic Chain Run 2009

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Kui palju maksab kohapeal kohalikule klemmile sissepääs peoplatsile ilma tsikli ja telkimisvajaduseta?

:?:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Teema algataja
Postikoer

Lugemata postitus Postitas Postikoer »

Endisest Lilli piiripunktist kuni Koni'ni (Lätis) on teed pinnatud suure lahtise killustikuga. Umbes 6-8km. Info on paari nädala vanune, tänast olukorda ei oska kommenteerida.

Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

mc-Duc kirjutas:

keskit 22 hommikul Pärnust ka stardib - lööks kampa, võtaks sappa, vms?

Noh..mina stardin..a ma võtan iiizisti... et hommikul mingi kümps venitaks end toast välja... ja siis... väike selja sügamine vastu õue puud... ja siis väike kütus... emalt veel viimased võikud tasku ja siis podistaks.. niimooodi õõõõrnalt pärnust minema....
a! kellegil kuuskanti on?
Mul vaja peegel tsikli külge tagasi monteerida.

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

qwerin
Tsikkel: 1190
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas qwerin »

roosa kirjutas:
qwerin kirjutas:

Keegi Raplast ei lähe sellise arvestusega, et oleks kõnede jms ajaks kindlalt Tallinnas? Ise tahan, kui siis juba, täismängu kaasa teha.

Ise plaanin enne 8-t kindlasti liikuma hakata, teha Laagri kandis üks peatus ja saada mõnede sõprade/tuttavatega kokku, et siis üheskoos Toompeale liikuda.

Kui oleks kedagi, teeks 07.30 kokkusaamise Nestes näiteks ja hiljemalt 07.45 stardi.

Meil plaanis sama asi :bsmile: Start on Hagerist. Kellaaega öelda ei oska, peame seda veel arutama. Tulemas 2 ratast :)

Nii, aga ma teen nii, et stardin Raplast hiljemalt 07.50, sõidan läbi Alu jms sealt tuleb, Hageri poole. Ja kui teile sobib, kütaks siis Kiisa, Kasemetsa, Saku ja Laagri. Ma kohtun seal veel paari kambajõmmiga. Kui oleksite olemas seal ristis, mis Hagerist Kiisa poole läheb, mingi 08.15, siis sõidaks koos edasi.

Ma hetkel siis üksi- tumehall Fazer.

Reino

FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S

Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

qwerin kirjutas:
roosa kirjutas:
qwerin kirjutas:

Keegi Raplast ei lähe sellise arvestusega, et oleks kõnede jms ajaks kindlalt Tallinnas? Ise tahan, kui siis juba, täismängu kaasa teha.

Ise plaanin enne 8-t kindlasti liikuma hakata, teha Laagri kandis üks peatus ja saada mõnede sõprade/tuttavatega kokku, et siis üheskoos Toompeale liikuda.

Kui oleks kedagi, teeks 07.30 kokkusaamise Nestes näiteks ja hiljemalt 07.45 stardi.

Meil plaanis sama asi :bsmile: Start on Hagerist. Kellaaega öelda ei oska, peame seda veel arutama. Tulemas 2 ratast :)

Nii, aga ma teen nii, et stardin Raplast hiljemalt 07.50, sõidan läbi Alu jms sealt tuleb, Hageri poole. Ja kui teile sobib, kütaks siis Kiisa, Kasemetsa, Saku ja Laagri. Ma kohtun seal veel paari kambajõmmiga. Kui oleksite olemas seal ristis, mis Hagerist Kiisa poole läheb, mingi 08.15, siis sõidaks koos edasi.

Reino

Ma ka hetkel üksi tulemas, haagiks ennast Sakus sappa :?: Enam-vähem kellaaja võiks kokku leppida ja ootaks Kiisa poolt 2. ringil. Ratas punane cbr

Teema algataja
Linnakodanik

Lugemata postitus Postitas Linnakodanik »

Tere tere. Loen, et pärnakad otsivad seltskonda kellega Pärnust Lilli poole liikuda. Kui on huvi, siis Saaremaa vanad "motopeerud" (seekord 3-4 ratast) on laupäeval ca 11.40 Lukoili tanklas, Lihula mnt. ääres. Plaanis Karksi kandis vist veel tankida nii ennest kui rattaid ja siis Lilli-Sigulda. Aga muretuid km ja toredaid elamusi kõigile, kes sellel BCR sõidul osalevad.

Kasutaja avatar

kopajuht
Tsikkel: Aprilia RSV1000R

Lugemata postitus Postitas kopajuht »

Meil plaanis sama asi :bsmile: Start on Hagerist. Kellaaega öelda ei oska, peame seda veel arutama. Tulemas 2 ratast :)[/quote]

Reino[/quote]

Ma ka hetkel üksi tulemas, haagiks ennast Sakus sappa :?: Enam-vähem kellaaja võiks kokku leppida ja ootaks Kiisa poolt 2. ringil. Ratas punane cbr[/quote]

Kui Sakku jõudmise orienteeruvat aega teaks siis haagiks ka ennast Sakust sappa.

Jawa 638, Suzuki GSXR 600, Aprilia RSV 1000 R
Kasutaja avatar

roosa
Tsikkel: Kawasaki ER-5

Lugemata postitus Postitas roosa »

qwerin - 8.15 Hageri-Kiisa ristis sobib väga hästi.
Andrez, kopajuht - no kui kaua me sealt Sakku ikka sõidame - 15 mintsa ehk. Ja kui minek Laagri poole, siis võiks u 8.30-35 seal Kiisa poolt 2. või 3. ringil valmis olla. Meil must Suzuki Intruder

Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

roosa kirjutas:

qwerin - 8.15 Hageri-Kiisa ristis sobib väga hästi.
Andrez, kopajuht - no kui kaua me sealt Sakku ikka sõidame - 15 mintsa ehk. Ja kui minek Laagri poole, siis võiks u 8.30-35 seal Kiisa poolt 2. ringil valmis olla. Meil must Suzuki Intruder

Nõus, ootan siis homme. Laagri poole keerab tegelikult 3. ring (meil on neid siin hullupööra), aga see sobibki paremini nii, et Sakust liitujad kogunevad hiljemalt 8.30 Sakust Laagri poole väljasõidul.

Andres

rhannes
Tsikkel: Yamaha fazer1000

Lugemata postitus Postitas rhannes »

Homme 22.08.09 Soomest kell 08.30 laevaga Tallinna. :D

hmmm
Tsikkel: Monster

Lugemata postitus Postitas hmmm »

qwerin kirjutas:
roosa kirjutas:
qwerin kirjutas:

Reino

Kui sobib siis haagiks ennast Raplast sulle sappa, üksi muidu kole igav sõita :)

Kasutaja avatar

qwerin
Tsikkel: 1190
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas qwerin »

Reino

hmmm kirjutas:

Kui sobib siis haagiks ennast Raplast sulle sappa, üksi muidu kole igav sõita :)

Olen umbes 07.45 Rapla Nestes tankimas, ja siis :bsmile:

FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S

Kasutaja avatar

spike
Tsikkel: GSX 750F

Lugemata postitus Postitas spike »

hotell bronnitud, igaks juhuks suht sile tagumine rehv ka ära vahetatud. tulin täna Karksi-Nuia ära juba - kus saaks siin rehvirõhku kontrollida?

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

[youtube][/youtube]

START!

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 692 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

baltroon kirjutas:

START!

8)

Unetu...

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

sarikas
Tsikkel: GSA
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas sarikas »

Tartust enam keegi ei liigu? Aega ju oleks veel.

Ise kontsedile ja telkima ei kipu aga käiks tiiru kohapeal ära küll. Kui on veel huvilisi, andke teada.

VN800 ´95 -> XVS1100 ´05 -> ZX-6R ´99 -> CBR600 F4 ´00 -> R1150GS ´02 -> CBR1100 XX ´96 -> XTZ750 ´91 -> R1200GS '05 -> R1200GSA '12
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Lätis käidud, kuid mitte päris sihtpunktis. Ei tea kas mõlemi riigi teemeistrid olid omavahel kokku leppinud, et -höövel vahetult enne peale ja kruus lahtiseks-.Kaldun arvame et selasetest teemeestest keegi tsiklimes küll ei ole, sest muidu poleks na sellist s..ta kokku keeranud. Trambitud kruusateel on ju täitsa normaalne sõita. Juhul kui homme Lilli miitingule lähen, siis kindlasti IZ-iga.
Küsimus korraldajatele, kas oleks võimalik tellida ka vastavateemalisi märke juurde, Lillis said need õite ruttu otsa, arvan, et neid märke sooviks veel paljudki endale lunastada, või on neid veel kuskil mujal võtta.
Olge terved ja kohtume homme Lillis miitingul, muide 18 aastat tagasi ma käisin seal. :bsmile:

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

jah, kruusatee juba on kord selline, et kui höövliga üle käid ja siledaks lükkad, siis ja lahtine peal, aga kinnisõidetud tee juba üsna varsti treppis ja kui veel vihma ka saab, siis sellel jutuks oleval lilli teel suht varsti augud sees, kuid minu arvates, kes ma seda teed sageli kasutan, oli see täna suht korralik sõita.

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Kasulik kirjatükk Balti Ketist eriti noorematele, kes asja sisuga eriti kursis pole:
http://www.sakala.ajaleht.ee/?id=153934

pezz
Tsikkel: CRF1000L

Lugemata postitus Postitas pezz »

Ilm oli ilus, sõita hea ja sõitjaid mõnusalt palju, õhtune üritus ja telkimine inimlikult orgunnitud ning söök/jook maitsvad. Korraldajatele selle kõige eest suur-suur tänu! Väints jalutas kaameratüdrukuga ka ringi, nii et ju on varsti ka temaatilist motors24 saade tulekul.

PS: Cookies ruulis täiega :)

http://www.youtube.com/watch?v=K1M-AvYwXwY

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

maru hea üritus oli (w) sihtpunkti ise ka ei läinud,valmiera ringi peal keerasime valka peale ja tagasi koju poole. see kruus oli muidugi kole,ratas ja ise nagu tolmukäkk, eriti kahju oli chopperi meestest,kes lahtise kiivriga,mõned olid ikka väga hallid näost :) aga lehvitavad ja rõõmsad rahvamassid lippude jms korvasid kõik,mul oli küll koguaeg suur smile näos
loodaks pilte kuskilt leida

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Vinge üritus! Kas on olemas ka infot inimeste hulga kohta?
Üks asi küll üllatas- lätlaste soovimatus raha teenida. Hommikuks üks paarisaja liitrine väliköök seljankaga ja teine kohviga oleks toitlustajale kiiresti ja vaevatult korraliku lisatulu teeninud. Aga hunt tost, üritus oli viimasepeal ja hommikusöögi sai ka burksiputkast kätte :)

Kasutaja avatar

GoodCat
Tsikkel: SV650s, CRF450

Lugemata postitus Postitas GoodCat »

Vinge üritus. Selline patriotism südemas :D
Eriti meeldis Lätlaste soe vastuvõtt, kõik inimesed olid super sõbralikud. Pidu oli ka hea, sai näppu loopida jne Tuleb ka ära mainida, et keegi pole ilmataadiga tülis.
Ja muidugi soovin tänada korraldajaid ning kõiki, kes meie 10se grupiga kokku sattusid tee peal (w)
Lõpetuseks siis: Pilte, pilte! :bsmile:

56654209
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Vaatasin Yoytube üle ja midagi on seal ka üleval.Vaadake siis kellel mahti.
Tore oli,tõmbas silma niiskeks jah kui rahvas teeääres meid tervitamas oli.....isegi tagasi sõites täna oli teeääres lehvitajaid.

Kasutaja avatar

renXx
Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r

Lugemata postitus Postitas renXx »

Oli vinge üritus jh. Käisime kohapeal ära ja kohe Tallinna tagasi. Meie pundile kujunes see igatahes päris hulluks seikluseks :wack:
Ürituse korraldajatele Tänud!

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee

Teema algataja
.Margus.

Lugemata postitus Postitas .Margus. »

Väga lahe üritus ja veel lahedam seltskond. Nii palju rahvast, et kui poleks ise kohalolnud ei usuks .:D

Kasutaja avatar

Putukas
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Putukas »

Mina jäin ülimalt rahule! Esimene selline pikem retk ka mulle ja tuju väga super, et vastu ikka pidasin :roll:
Kõik need lehvitajad ja see ühislaulmine tegid südame alt soojaks :D Pisikese plikana sai Balti Ketis ka seistud, nii et nüüd 20 aastat hiljem ka sellise toreda sündmuse tunnistajaks. Au ja kiitus korraldajatele :bsmile:

Kasutaja avatar

Rabakoll
Tsikkel: Blackbird

Lugemata postitus Postitas Rabakoll »

Üritus tõesti väga super. Paar pildiklõpsu ka siia...

http://pilt.delfi.ee/album/141143/

Jawa-Yamaha xs400-Kawasaki gpz900-Suzuki dr650-Suzukidr650rs-Kawasaki zx9r-cbr 1100 super Blackbird-VT 1100 Shadow KLR650-cbr 1100 super Blackbird

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

renxx9 kirjutas:

Oli vinge üritus jh. Käisime kohapeal ära ja kohe Tallinna tagasi. Meie pundile kujunes see igatahes päris hulluks seikluseks :wack:
Ürituse korraldajatele Tänud!

Asi oli hull jh vahepeal,aga tegelikult oli täitsa lahe tagantjärgi mõelda. :bsmile:

Transporditeenus ja kaevetööd
http://www.revemont.eu/
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”