Baltic Chain Run 2009
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Baltic Chain Run 2009
Kui palju maksab kohapeal kohalikule klemmile sissepääs peoplatsile ilma tsikli ja telkimisvajaduseta?
-
Teema algataja
Endisest Lilli piiripunktist kuni Koni'ni (Lätis) on teed pinnatud suure lahtise killustikuga. Umbes 6-8km. Info on paari nädala vanune, tänast olukorda ei oska kommenteerida.
mc-Duc kirjutas:keskit 22 hommikul Pärnust ka stardib - lööks kampa, võtaks sappa, vms?
Noh..mina stardin..a ma võtan iiizisti... et hommikul mingi kümps venitaks end toast välja... ja siis... väike selja sügamine vastu õue puud... ja siis väike kütus... emalt veel viimased võikud tasku ja siis podistaks.. niimooodi õõõõrnalt pärnust minema....
a! kellegil kuuskanti on?
Mul vaja peegel tsikli külge tagasi monteerida.
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
roosa kirjutas:qwerin kirjutas:Keegi Raplast ei lähe sellise arvestusega, et oleks kõnede jms ajaks kindlalt Tallinnas? Ise tahan, kui siis juba, täismängu kaasa teha.
Ise plaanin enne 8-t kindlasti liikuma hakata, teha Laagri kandis üks peatus ja saada mõnede sõprade/tuttavatega kokku, et siis üheskoos Toompeale liikuda.
Kui oleks kedagi, teeks 07.30 kokkusaamise Nestes näiteks ja hiljemalt 07.45 stardi.
Meil plaanis sama asi
Start on Hagerist. Kellaaega öelda ei oska, peame seda veel arutama. Tulemas 2 ratast
Nii, aga ma teen nii, et stardin Raplast hiljemalt 07.50, sõidan läbi Alu jms sealt tuleb, Hageri poole. Ja kui teile sobib, kütaks siis Kiisa, Kasemetsa, Saku ja Laagri. Ma kohtun seal veel paari kambajõmmiga. Kui oleksite olemas seal ristis, mis Hagerist Kiisa poole läheb, mingi 08.15, siis sõidaks koos edasi.
Ma hetkel siis üksi- tumehall Fazer.
Reino
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
qwerin kirjutas:roosa kirjutas:qwerin kirjutas:Keegi Raplast ei lähe sellise arvestusega, et oleks kõnede jms ajaks kindlalt Tallinnas? Ise tahan, kui siis juba, täismängu kaasa teha.
Ise plaanin enne 8-t kindlasti liikuma hakata, teha Laagri kandis üks peatus ja saada mõnede sõprade/tuttavatega kokku, et siis üheskoos Toompeale liikuda.
Kui oleks kedagi, teeks 07.30 kokkusaamise Nestes näiteks ja hiljemalt 07.45 stardi.
Meil plaanis sama asi
Start on Hagerist. Kellaaega öelda ei oska, peame seda veel arutama. Tulemas 2 ratast
Nii, aga ma teen nii, et stardin Raplast hiljemalt 07.50, sõidan läbi Alu jms sealt tuleb, Hageri poole. Ja kui teile sobib, kütaks siis Kiisa, Kasemetsa, Saku ja Laagri. Ma kohtun seal veel paari kambajõmmiga. Kui oleksite olemas seal ristis, mis Hagerist Kiisa poole läheb, mingi 08.15, siis sõidaks koos edasi.
Reino
Ma ka hetkel üksi tulemas, haagiks ennast Sakus sappa Enam-vähem kellaaja võiks kokku leppida ja ootaks Kiisa poolt 2. ringil. Ratas punane cbr
-
Teema algataja
Tere tere. Loen, et pärnakad otsivad seltskonda kellega Pärnust Lilli poole liikuda. Kui on huvi, siis Saaremaa vanad "motopeerud" (seekord 3-4 ratast) on laupäeval ca 11.40 Lukoili tanklas, Lihula mnt. ääres. Plaanis Karksi kandis vist veel tankida nii ennest kui rattaid ja siis Lilli-Sigulda. Aga muretuid km ja toredaid elamusi kõigile, kes sellel BCR sõidul osalevad.
Meil plaanis sama asi Start on Hagerist. Kellaaega öelda ei oska, peame seda veel arutama. Tulemas 2 ratast
[/quote]
Reino[/quote]
Ma ka hetkel üksi tulemas, haagiks ennast Sakus sappa Enam-vähem kellaaja võiks kokku leppida ja ootaks Kiisa poolt 2. ringil. Ratas punane cbr[/quote]
Kui Sakku jõudmise orienteeruvat aega teaks siis haagiks ka ennast Sakust sappa.
qwerin - 8.15 Hageri-Kiisa ristis sobib väga hästi.
Andrez, kopajuht - no kui kaua me sealt Sakku ikka sõidame - 15 mintsa ehk. Ja kui minek Laagri poole, siis võiks u 8.30-35 seal Kiisa poolt 2. või 3. ringil valmis olla. Meil must Suzuki Intruder
roosa kirjutas:qwerin - 8.15 Hageri-Kiisa ristis sobib väga hästi.
Andrez, kopajuht - no kui kaua me sealt Sakku ikka sõidame - 15 mintsa ehk. Ja kui minek Laagri poole, siis võiks u 8.30-35 seal Kiisa poolt 2. ringil valmis olla. Meil must Suzuki Intruder
Nõus, ootan siis homme. Laagri poole keerab tegelikult 3. ring (meil on neid siin hullupööra), aga see sobibki paremini nii, et Sakust liitujad kogunevad hiljemalt 8.30 Sakust Laagri poole väljasõidul.
Andres
qwerin kirjutas:roosa kirjutas:qwerin kirjutas:Keegi Raplast ei lähe sellise arvestusega, et oleks kõnede jms ajaks kindlalt Tallinnas? Ise tahan, kui siis juba, täismängu kaasa teha.
Meil plaanis sama asi
Reino
Kui sobib siis haagiks ennast Raplast sulle sappa, üksi muidu kole igav sõita
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Reino
hmmm kirjutas:Kui sobib siis haagiks ennast Raplast sulle sappa, üksi muidu kole igav sõita
Olen umbes 07.45 Rapla Nestes tankimas, ja siis
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
hotell bronnitud, igaks juhuks suht sile tagumine rehv ka ära vahetatud. tulin täna Karksi-Nuia ära juba - kus saaks siin rehvirõhku kontrollida?
-
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
Tartust enam keegi ei liigu? Aega ju oleks veel.
Ise kontsedile ja telkima ei kipu aga käiks tiiru kohapeal ära küll. Kui on veel huvilisi, andke teada.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Lätis käidud, kuid mitte päris sihtpunktis. Ei tea kas mõlemi riigi teemeistrid olid omavahel kokku leppinud, et -höövel vahetult enne peale ja kruus lahtiseks-.Kaldun arvame et selasetest teemeestest keegi tsiklimes küll ei ole, sest muidu poleks na sellist s..ta kokku keeranud. Trambitud kruusateel on ju täitsa normaalne sõita. Juhul kui homme Lilli miitingule lähen, siis kindlasti IZ-iga.
Küsimus korraldajatele, kas oleks võimalik tellida ka vastavateemalisi märke juurde, Lillis said need õite ruttu otsa, arvan, et neid märke sooviks veel paljudki endale lunastada, või on neid veel kuskil mujal võtta.
Olge terved ja kohtume homme Lillis miitingul, muide 18 aastat tagasi ma käisin seal.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
jah, kruusatee juba on kord selline, et kui höövliga üle käid ja siledaks lükkad, siis ja lahtine peal, aga kinnisõidetud tee juba üsna varsti treppis ja kui veel vihma ka saab, siis sellel jutuks oleval lilli teel suht varsti augud sees, kuid minu arvates, kes ma seda teed sageli kasutan, oli see täna suht korralik sõita.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Kasulik kirjatükk Balti Ketist eriti noorematele, kes asja sisuga eriti kursis pole:
http://www.sakala.ajaleht.ee/?id=153934
Ilm oli ilus, sõita hea ja sõitjaid mõnusalt palju, õhtune üritus ja telkimine inimlikult orgunnitud ning söök/jook maitsvad. Korraldajatele selle kõige eest suur-suur tänu! Väints jalutas kaameratüdrukuga ka ringi, nii et ju on varsti ka temaatilist motors24 saade tulekul.
PS: Cookies ruulis täiega
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
maru hea üritus oli sihtpunkti ise ka ei läinud,valmiera ringi peal keerasime valka peale ja tagasi koju poole. see kruus oli muidugi kole,ratas ja ise nagu tolmukäkk, eriti kahju oli chopperi meestest,kes lahtise kiivriga,mõned olid ikka väga hallid näost
aga lehvitavad ja rõõmsad rahvamassid lippude jms korvasid kõik,mul oli küll koguaeg suur smile näos
loodaks pilte kuskilt leida
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Vinge üritus! Kas on olemas ka infot inimeste hulga kohta?
Üks asi küll üllatas- lätlaste soovimatus raha teenida. Hommikuks üks paarisaja liitrine väliköök seljankaga ja teine kohviga oleks toitlustajale kiiresti ja vaevatult korraliku lisatulu teeninud. Aga hunt tost, üritus oli viimasepeal ja hommikusöögi sai ka burksiputkast kätte
Vinge üritus. Selline patriotism südemas
Eriti meeldis Lätlaste soe vastuvõtt, kõik inimesed olid super sõbralikud. Pidu oli ka hea, sai näppu loopida jne Tuleb ka ära mainida, et keegi pole ilmataadiga tülis.
Ja muidugi soovin tänada korraldajaid ning kõiki, kes meie 10se grupiga kokku sattusid tee peal
Lõpetuseks siis: Pilte, pilte!
Vaatasin Yoytube üle ja midagi on seal ka üleval.Vaadake siis kellel mahti.
Tore oli,tõmbas silma niiskeks jah kui rahvas teeääres meid tervitamas oli.....isegi tagasi sõites täna oli teeääres lehvitajaid.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Oli vinge üritus jh. Käisime kohapeal ära ja kohe Tallinna tagasi. Meie pundile kujunes see igatahes päris hulluks seikluseks
Ürituse korraldajatele Tänud!
-
Teema algataja
Väga lahe üritus ja veel lahedam seltskond. Nii palju rahvast, et kui poleks ise kohalolnud ei usuks .
Mina jäin ülimalt rahule! Esimene selline pikem retk ka mulle ja tuju väga super, et vastu ikka pidasin
Kõik need lehvitajad ja see ühislaulmine tegid südame alt soojaks Pisikese plikana sai Balti Ketis ka seistud, nii et nüüd 20 aastat hiljem ka sellise toreda sündmuse tunnistajaks. Au ja kiitus korraldajatele
Üritus tõesti väga super. Paar pildiklõpsu ka siia...
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
renxx9 kirjutas:Oli vinge üritus jh. Käisime kohapeal ära ja kohe Tallinna tagasi. Meie pundile kujunes see igatahes päris hulluks seikluseks
![]()
Ürituse korraldajatele Tänud!
Asi oli hull jh vahepeal,aga tegelikult oli täitsa lahe tagantjärgi mõelda.
http://www.revemont.eu/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.