Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Karutapja kirjutas:Riias käidud nagu sipsti. Tagasi tulles vaid Valka/Valga ümbruses 30 km vihma, muidu ok. Aga Riiga tipptunnil küll ei tasu sattuda - ikka megaummikud.
Käisin 13.08 Riias autoga, Valmiera kandis, kus jupid vana teed veel tuli selline vihm maha, et auto näitas kõiksugu libisemise tulesid rööbastes. Mõtlesin, et tsikliga vist Lätti ikka ei läheks, kui ilm kahtlane. Lisaks olen Riia linnast ümbersõitudel kohanud selliseid mõnusaid auke kuhu terve väiksema auto ratas ära mahub. Meil on ikka paremad teed.
raintuul kirjutas:GoodCat kirjutas:Mis kummiboksid täna lahti võiksid olla ?
Vaja oleks kasutatud tänavabaigile tagarehvi 160/60R17 või 170 laius. Kellelgi vedeleb ?160 on enduurokatele
Mõnitad vä?
jakim kirjutas:Käisin 13.08 Riias autoga, Valmiera kandis, kus jupid vana teed veel tuli selline vihm maha, et auto näitas kõiksugu libisemise tulesid rööbastes. Mõtlesin, et tsikliga vist Lätti ikka ei läheks, kui ilm kahtlane. Lisaks olen Riia linnast ümbersõitudel kohanud selliseid mõnusaid auke kuhu terve väiksema auto ratas ära mahub. Meil on ikka paremad teed.
Nii ja naa. Minu jaoks on ikka jubeda tee etalon Aardla statist Võru tänavat pidi raudteeni - 62 erinevat tüüpi asfaldilappi, kõik erineva libedusega, pikiroopad ja ilmselt ka ristiroopad jpm. Vihmaga selline klaasisõidukogemus et vähe pole. Viimane jubekogemus selle lõiguga Leigo järve kontserdilt paksus paduvihmas ööpimeduses koju sõites. Läti teed on ikka kuldsed võrreldes sellega.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Bayer kirjutas:Keegi täna ka väikest sõitu plaanib. Tundub, et ilm kannatab kriitikat
Ma ilmselt õhtupoole hulgun linnavahel.
Ma kõigepealt liigun töölt koju ja siis vaatan edasi. Peaks kuskilt ühisstardi tegema, üksi krdi igav sõita tavaliselt kui kindlat sihtkohta pole
Tervitus,
Kas laupäeval Tartust keegi organiseeritult BCR-le näiteks pealesõiduga Viljandist ka läheb? Või siis Lillest? Liituks ka mõne pundiga
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 1 kord
Hmmm, plaanin Tartust minna. Üks variant, et liitun trassiga Viljanidis, sest seal sai ka 20a tagasi ketis seistud. Samas tahaks rohkem sõita...
plaan olemas viljandi-karksi-nuia ja Lillesse, mitmekesi ja, mis kell start veel lahtine, tahaks enne peakolonni piirile jõuda
Mul tegelikult ükskõik millist teed minna, kambas lihtsalt mõnusam sõita
Üritaks miski kogunemispunkti ja kellaaja paika sättida! Ilmselt oleks vaikseid jälgijaid veelgi tulemas
Pakuks kellaks miskit 12 ja 14 vahel. Koht võiks näiteks lõunaka lõunapoolses parklas olla.
Mis kell orienteeruvalt peagrupp Lillesse võiks jõuda? On kellelgi aimu?
tõenäoliselt kuskil ühe kahe vahel, meil plaan tunduvalt varem startida
M-G kirjutas:tõenäoliselt kuskil ühe kahe vahel, meil plaan tunduvalt varem startida
See on tegelikult hea mõte enne peagruppi seal olla, saab särgi ilma järtsuta.
Mis kell siis? Vast oleks teisigi tulijaid!
-
11 võiks olla tõesti OK aeg stardiks. Olen 15 min. varem kohal. Edasi üle Viljandi. Plaanin täpselt sellest kohast läbi sõita, kus seisin 20a tagasi - Tallinna poolt tulles ringtee alguses.
goal kirjutas:Tervitus,
Kas laupäeval Tartust keegi organiseeritult BCR-le näiteks pealesõiduga Viljandist ka läheb? Või siis Lillest? Liituks ka mõne pundiga
No üks punt läheb kell 10.00 Lõunakeskuse Statoilist ja läbi Viljandi. Ma ise ei kavatse nii vara tulla, ma sätin end kusagil kella kaheks Lilli liitumispunkti, nii, et Tartust hakkaks minema kusagil kella kaheteist - ühe vahel ja üle Rõngu ja Karksi-Nuia otse Lillisse.
Täna ilus ilm, teeks miski kena tiiru. Pakun kiiretele reageerijatele välja stardiaja 15.30 Kohta veel kokku ei lepi - kui keegi 15.15 vastanud pole, lähen ise liikvele sinna, kuhu esimene ratas näitab. Kui just ei otsusta kalale minna.
Kas huvilisi oleks tiirutama minemas?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
oi blin. kalal ma pole 2 aastat juba käinud. kui poleks vaid tööd, läheks ma rattaga kalale hoopis
Ma kalal käin tavaliselt vee all harpuunpüssiga - palju toredam kui lihtsalt konksu leotamine või landi loopimine. Aga kaua seda tööd riigipühal jätkub?
iksjott kirjutas:11 võiks olla tõesti OK aeg stardiks. Olen 15 min. varem kohal. Edasi üle Viljandi. Plaanin täpselt sellest kohast läbi sõita, kus seisin 20a tagasi - Tallinna poolt tulles ringtee alguses.
OK!
Võtame siis teema kokku nii, et kõik kes tahavad pundis sinnakanti sõita kogunevad laupäeval kell 10.45 Lõnakeskuse lõunapoolsesse parklasse ja kohapeal otsustame kas Rõngu-Karksi-Nuia või Viljandi- Karksi-Nuia kaudu:) Mul isiklikult täitsa kama kudapidi sõita peaasi, et kuidagipidi sõita saab
teeme parem statoil, paljud tahavad tankida ja saame startida mõlemas suunas
M-G kirjutas:teeme parem statoil, paljud tahavad tankida ja saame startida mõlemas suunas
Sealt ei saa nagunii vasakpööret teha ja ikka tuleb Riia mnt ja sealt ringile põigata! Seetõttu muuarust lõunaküljelt parem startida ja pealegi kõik osalised saavad vabalt valida kas kulgeda Riia või Viljandi mnt poole. Kui ma nüüd õieti mäletan siis lõunaküljel ka automaattankla aga igati mõistlik oleks koguneda juba täispaagiga
valik ju Sinu, aga traditsioon tanklas ja sealt ring teha pole probleem
M-G kirjutas:valik ju Sinu, aga traditsioon tanklas ja sealt ring teha pole probleem
Mul isiklikult pole mingit vahet kus rajale sõita! Valisin selle koha teiste harjumuse järgi kuna eelmisel aastal näiteks kogunes Tartu rahvas seal stardiks Jõgeva trehvile ja väljahõigatud numbrite järgi peaks Lätti sõitma Eestist ca 3000 ratast. Arvestades asjaolu, et Tartu on Eestis teine linn võib kogunejate hulk aukartustäratav olla, mahume sinna Statoili ikka ära?
Aga see oli ainult minu arvamus ja ma pole siin miski arvamusliider, nii et jätan viimase sõna kogunemiskoha osas Sulle
Nagu ütlesin siis mul kamakaks kus startida
M-G kirjutas:olen Sinuga täitsa nõus, aga 10.45 on meid 15- 20 ratast ca
No koos Sinuga on meid juba kolm ratast
Jääb siis lõunaka parkla kell 10.45
Kõik Lätti sõitjad on oodatud kogunema, et ühiselt vähemalt Lilli piiripunkti sõita
Lahedad vennad olete muidu!
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
goal kirjutas:iksjott kirjutas:11 võiks olla tõesti OK aeg stardiks. Olen 15 min. varem kohal. Edasi üle Viljandi. Plaanin täpselt sellest kohast läbi sõita, kus seisin 20a tagasi - Tallinna poolt tulles ringtee alguses.
OK!
Võtame siis teema kokku nii, et kõik kes tahavad pundis sinnakanti sõita kogunevad laupäeval kell 10.45 Lõnakeskuse lõunapoolsesse parklasse ja kohapeal otsustame kas Rõngu-Karksi-Nuia või Viljandi- Karksi-Nuia kaudu:) Mul isiklikult täitsa kama kudapidi sõitapeaasi, et kuidagipidi sõita saab
ca 10 ratast pundis kogunetakse ka 09.45 lõunaka statoili ja sealt 10.00 start viljandisse.
viljandis tangime ja siis mööda baltiketi trassi pidi lõpuni välja.
Kui on soovi koos sõita siis tulge tunnike varem kohale
Sigulda on piisavalt ilus linn, et seal päev läbi lihtsalt ringi jalutada ....
-
Siguldasse saab nagu Tartu-Elva tunnibussiga... iga tunni tagant. Kokkuvõttes kes aga seltsilist otsib, sõidab Lõunaka juurde ja piisava grupi kogunedes liiguvad edasi. Lihtne.
Hetkel väljumised:
10.00
11.00
(Pileteid bussis ei müüda )
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.