Positiivne kogemus motopolitseiga
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Re: Positiivne kogemus motopolitseiga
lc4 kirjutas:Kahjuks ei saanud hüvasti jätta sest maastik oli natuke ebaühtlane ,et pidi kinni hoidma tugevalt:D Kahju bikeritest kel kaks võimalust ,trahv või kast!
maastikul sõidetakse ju käed lenksuküljest lahti!!??
-
Teema algataja
lc4 kirjutas:Tõeliselt hea kogemus oli kui ületasin kattega teed ja motopolitsei ei tulnud järgi !
Täiega vedas sul, muidu vist istuks platel jah?
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Risti pidi tee ületamiseks ei ole vaja ei lube, ei registreeringut, ei kindlustust, ei ülevaatust ega midagi. Mida imet see politsei sind püüdma pidi?
Talumehed panevad ka isetehtud traktoritega risti üle kattega tee, keegi ei hõiska selle kangelasteo peale.
-
Teema algataja
Mul oli ka positiivne kogemus politseiga.
Mina nägin neid enne ja seetõttud ei näinud nad mind
-
Teema algataja
mart211 kirjutas:Mul oli ka positiivne kogemus politseiga.
Mina nägin neid enne ja seetõttud ei näinud nad mind
See on küll väga positiivne
-
Teema algataja
punkpoiss112 kirjutas:mart211 kirjutas:Mul oli ka positiivne kogemus politseiga.
Mina nägin neid enne ja seetõttud ei näinud nad mindSee on küll väga positiivne
Kusjuures üks parimaid kogemusi nendega(välja arvatud tore kesklinna politseinikuga vestlemine teemal: keerasin ma kuskilt valesti?)
Täna oli selline kogemus motopolitseiga, et ootas seal Haabersti ringil mööda Ehitajatet tulles, autod lasi läbi, mind võttis rajalt maha, aga vestlema ei tulnud. Ma siis ei oska kah midagi aimata, mõne aja pärast must BMW siniste vilkuritega tõmbas sinna samma tee äärde, mõtlesin, et nüüd küll kuri karjas. Politseinik siis ronis autost välja, tuli ajas juttu, pani puhuma, siis küsib, et kuule ega sa mõnd teist ratturit ei näinud Sõpruse peal. Ma ikka teisi põristajaid märkan, siis meenus too sõitja ka, nemad kohe pärima: "Kas numbrit ka nägid? Kuhu ta pööras?" Viimasele küsimusele vastasin ausalt, mõtlesin küll, et pagan äkki keeran käru nüüd tollele sellile. Tüübid jooksid kohe autosse ja motopolitsei läks toda sõitjat otsima.
Ega mul kah kõik korras polnud, õnneks motopolitsei "oli minu poolt", autosõitjad ei tea ikka ratastest nii palju. Tegelased olid viisakad ja asjalikud, läksime lahku üksteisele head päeva soovides.
-
Teema algataja
Overkilla kirjutas:Täna oli selline kogemus motopolitseiga...
Mis kella paiku see toimuda võis?
Lihtsalt mu sõbra ema lehma vennanaine sõitis ka sel ajal mööda Sõpakat
-
sõbra ema lehma vennanaine - wtf?
justcraizy kirjutas:sõbra ema lehma vennanaine - wtf?
Pakun, et reimps räägib endast.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Tsikkelröövel kirjutas:Risti pidi tee ületamiseks ei ole vaja ei lube, ei registreeringut, ei kindlustust, ei ülevaatust ega midagi. Mida imet see politsei sind püüdma pidi?
Talumehed panevad ka isetehtud traktoritega risti üle kattega tee, keegi ei hõiska selle kangelasteo peale.
Alati saab seadusest kõrvali hiilida aga ütled et "minumeelest oli päris risti", samal ajal ületades teed diagonaalselt ligi 100m või enamgi Õhtul tulevad imelikud mõtted ikka.
pyramiid kirjutas:justcraizy kirjutas:sõbra ema lehma vennanaine - wtf?
Pakun, et reimps räägib endast.
Ma arvan, et kui oli sõbra ema lehma vennanaine, siis oli ikka sõbra ema lehma vennanaine ehk mitte mingil juhul reimps.
Sõbra ema lehma vennanaine on täiesti konkreetne umbisik.
-
Teema algataja
No olgu, olin jah nii mina kui ka see sõbra ema lehma vennanaine. Igastahes ega nad meid otsinud? Sest kätte keegi vähemalt mind ei ole veel saanud, sõbra ema lehma vennanaist pole küll aga eilsest saati nähtud
-
- Tsikkel: vfr
sõbra ema lehma vend peaks siis pull olema...kas ta naine on siis ka lehm..kas eestis lehmadele antakse ikka a kategooriat
-
Teema algataja
reimps kirjutas:No olgu, olin jah nii mina kui ka see sõbra ema lehma vennanaine. Igastahes ega nad meid otsinud? Sest kätte keegi vähemalt mind ei ole veel saanud, sõbra ema lehma vennanaist pole küll aga eilsest saati nähtud
Reimps, räägi veel
mis värk oli!?!?
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
reimps kirjutas:No olgu, olin jah nii mina kui ka see sõbra ema lehma vennanaine. Igastahes ega nad meid otsinud? Sest kätte keegi vähemalt mind ei ole veel saanud, sõbra ema lehma vennanaist pole küll aga eilsest saati nähtud
Kas see siin: http://vissi.pilk.ee/
-
Teema algataja
kana kirjutas:Reimps, räägi veel
![]()
mis värk oli!?!?
Tead, ei taha eriti detailselt siin avalikult rääkida, muidu räägin end veel sisse ja positiivseid kogemusi jääb vähemaks
Igastahes sai nii mõnigi autojuht odavalt naerda. Tervitakse siinkohal seda valge passatirondiga noormeest, kes muga joonele pani.. Ja tervitaks seda anonüümset rollerihunti, kes foori taga seistes mind vaadates naerma purskas.
Iseenesest on punane Diversion ilus ratas.. Kui sa oled õbluke naisterahvas..
-
- Kontakt:
Mul oli nii hea kogemus.. Mina nägin teda, tema nägi mind, ma sain 3k trahvi.
Nii lihtne see elu ongi
-
Teema algataja
politseiga ainult üks kogemus :O olin alles rolleri kätte saanud (eelmine sügis, vahetult enne 17 saamist), rolleri ilusti arvel, dokid, kindlustused, kaskod möllud olemas. sõidan vaikselt linna poole (15km/h ületades) ja vaatan, et kurat taga on vilkur. nooo sõidan edasi, mõtlen et tõmbaks veits rohkem tee äärde ja hoogu maha ( ma olin pmst ainus liikleja sellel teelõigul ), noo vaatan, ment kah tõmbab hoo maha, ja siis plahvatas, et tahab mind vist maha võtta no
kohe laksust tee äärde, ohukad sisse (signa ja immoga koos sisse pandud), mõtlesin, et nüüd on tõsine s**t majas, ületasin kiirust jne :S ei midagi, kontrollis dokke, küsis kas ma joonud ka olen. muidugi vastasin eitavalt ja see peale paluti puhuda... too hetk mõtlesin, et mis värk on, et kiiruse kohta midagi ei öelda, politseinikuhärra oli ise väga karmi olemisega
igal juhul, puhusin nii ilusa nulli kui võimalik ja vennad hakkasid ära minema, ma soovisin veel hilisel õhtutunnil head päeva
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Veidi ka piltlikku õppematerjali, kuidas üks selline asi välja näeb:
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
-
Teema algataja
Näeb välja nagu vägistaks suuremat sorti smurf ühte valget Pokemoni. Ja tollele see paistab meeldivat - silmad nii nunnult vidukil..
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
kahjuks ei olnud küll motopolitsei aga mainin ikkagi ära et mõni mõistlik inimene on ikka politseis veel tööl
sai suht kogematta natuke kiiremini sõidetud veerenni tänaval, liivalaia poolt tulin tipptund oli ammu möödas nii et liiklemas polnud ühtegi autot peale minu ja sinivalge volkswageni vaatasin et kaugel roheline põleb fooris ja vajutasin juurde et saaks üle (sain üle isegi nii et vilkuma ei hakanud
)
aga siis silmanurgast nägin paremat kätt ristmikul foori all seisis buss mundris poisid sees, kohe käis mõttest läbi et t*ra nüüd on korras selle asjaga.
laveerisin siis kiiresti sinna pesulate juurde mis vasakul on sisehoovis, tulid järgi natuke suurema tempoga, aga vilkureid ei kasutatud. Olin mina juba autost välja tulnud et tuttavaga juttu puhuma minna, astus härra minu juurde ja küsis dokumente siis meenus mulle et kindlustust ka pole, vabandasin et alles soetasin selle liikuri ja pole lihtsalt võimalust olnud veel tegeleda. Selge võtsid dokid ja läksid bussi häkkima, tükk aega möödas astus härra välja jutuga et ega päris puhas poiss ei ole jah? ma selle peale vähe kohkusin, meenus veel tõsiasi et krt üks trahv ka veel maksmata ja rahanumbrid aina jooksid silme ees. tagatipuks pandi puhuma, no see ei heidutanud
mainiti et täna on mul õnnelik päev kuna kiirust nad fikseerida ei suutnud, sellepeale langes väike mure südamelt
lõpetuseks tuli soovitus et muretse lahjem masin kui kontrollida ei suuda
kokkuvõttes kiirus kõvasti üle, kindlustus puudub, kehtivad karistused all sooviti head päeva jätku
ega ma uhke ei ole selle teo üle aga tõsiselt müts maha meeste ees et masu ajal päris igast õlekõrrest kinni ei hakatud
pikk jutt s**t jutt aga pidin kuskil ära rääkima
kontakt nr. +372 52 58 244
-
Teema algataja
Selle peale kostaks et sattusid ilmselt viimaste mohikaanlaste otsa
-
Teema algataja
on normaalseid politseinike ja mitte nagu muudel elualadelgi.1 nädal olid load kodus ja sain protokolli lubadeta sõidu eest ja edasi ei tohtinud sõita ,hiljem rahumäele lube näitama ja seletust kirjutamaq kuid premeeriti ikkagi trahviga(600eek).Selle peale kui küsisin sellelt naispolitseinikult kas arvutist ei saa vaadata käratas ta et tema töö on dokumente kontrollida mitte arvutis olla!!! järgmine nädal ununes rutska natuke kauaks pöördesse ja kohtusin motopolitseiga kes mõistis olukorda ja järgmine kord lubas rääkimise asemel kirjutada.oleks kohtunud sama naispolitseiga oleks vist vangi pandud!
nii ta ole igalpool on inimesi äärest äärde!
-
- Kontakt:
kuna motopolitsei vast puhkusel nüüdseks siis kuskil tahaks taaskord kiidusõnu pilduda eesti politsei pihta
viimased kolm sündmust kuu aja jooksul:
1: Tallinnas, autol kindlustus ülevaatus puudu trahv 600.-
2: Põltsamaa-adavere vahel eraautoga- ülevaatus puudu, numbri valgustus minu teadmata otsa lõppenud, kiirus 9km/h üle trahv 240.-
3: juhtum eile, olin trenni hiljaks jäämas kopli tänavale välja keerates kukkusin tallama ja seal mingi hetk 30- ala kuhu ma sattusin sõitma 70-ga ja politseihärrad olid oma kolksvageni bussiga kohe sabas(seda ma märkasin liiga hilja), paluti vähe kurjemal hääletoonil kohe dokumente ja lubasid, käis korra oma ametiauto juures ära tuli puhumisaparaadiga tagasi, hingasin ilusa nulli ette neile, anti dokid tagasi ja öeldi et tehke kindlustus ka ära,
sellises eestis võib täitsa elada juba, või on minu õnnepäevad nüüdseks loetud ehk
indumen kirjutas:kuna motopolitsei vast puhkusel nüüdseks siis kuskil tahaks taaskord kiidusõnu pilduda eesti politsei pihta
![]()
3: juhtum eile, olin trenni hiljaks jäämas kopli tänavale välja keerates kukkusin tallama ja seal mingi hetk 30- ala kuhu ma sattusin sõitma 70-ga ja politseihärrad olid oma kolksvageni bussiga kohe sabas(seda ma märkasin liiga hilja), paluti vähe kurjemal hääletoonil kohe dokumente ja lubasid, käis korra oma ametiauto juures ära tuli puhumisaparaadiga tagasi, hingasin ilusa nulli ette neile, anti dokid tagasi ja öeldi et tehke kindlustus ka ära,![]()
sellises eestis võib täitsa elada juba, või on minu õnnepäevad nüüdseks loetud ehk
Pluss 40 linnaliikluses on politseile ikkagi tõeline maiuspala . Ilmselgelt ei saanud nad Sind mingil põhjusel radarisse ja kontrollisid igaksjuhuks siis muid asju . Sul lihtsalt vedas .
56915288 Tiit.
-
- Kontakt:
ei tea jah see 30- ala jäi kurvi peale iseenesest
igatahes ei taha oma õnnega eriti mängida majandus olukord on nagu ta on
indumen kirjutas:kuna motopolitsei vast puhkusel nüüdseks siis kuskil tahaks taaskord kiidusõnu pilduda eesti politsei pihta
viimased kolm sündmust kuu aja jooksul:
1: Tallinnas, autol kindlustus ülevaatus puudu trahv 600.-
2: Põltsamaa-adavere vahel eraautoga- ülevaatus puudu, numbri valgustus minu teadmata otsa lõppenud, kiirus 9km/h üle trahv 240.-
3: juhtum eile, olin trenni hiljaks jäämas kopli tänavale välja keerates kukkusin tallama ja seal mingi hetk 30- ala kuhu ma sattusin sõitma 70-ga ja politseihärrad olid oma kolksvageni bussiga kohe sabas(seda ma märkasin liiga hilja), paluti vähe kurjemal hääletoonil kohe dokumente ja lubasid, käis korra oma ametiauto juures ära tuli puhumisaparaadiga tagasi, hingasin ilusa nulli ette neile, anti dokid tagasi ja öeldi et tehke kindlustus ka ära,![]()
Ole nüüd hea mees, mine süüta kirikus üks küünal
-
- Kontakt:
keltsik kirjutas:indumen kirjutas:kuna motopolitsei vast puhkusel nüüdseks siis kuskil tahaks taaskord kiidusõnu pilduda eesti politsei pihta
![]()
.......................
sellises eestis võib täitsa elada juba, või on minu õnnepäevad nüüdseks loetud ehkOle nüüd hea mees, mine süüta kirikus üks küünal
saab tehtud
Lisan siia siis oma positiivse kogemuse ka. Septembris TLNs Pärnu mnt viaduktil suunaga keskinna poole oli 85km/h kui nägin vineeri tn aianurga tagant kollast vesti välja jooksmas. Ühesõnaga 35 üle ning trahv 900 krooni. Ise juba kujutasin ette kuidas tuleb mõneks ajaks load loovutada. Ees oli üks väike trahv ka veel kevadest. Politseinikuks oli üks kena näitsik, kes oli üsna tore ning isegi naeratas minu tobedate vabanduste peale. Autos muidugi istus otsustaja vunts, kes arvatavasti määras trahve ja oli muidu ka kurja olekuga - ju siis näitsik tegi talle head selgitustööd. Mind autosse ei kutsutudki.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.