Suzuki RF600R
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Suzuki RF600R
Tere
Soeatasin endale siis ka lõpuks ühe kaherattalise, kuid nüüd jama kuna ,algul ei osanud kuulata ja ei ole mingi mehanik ka. Nimelt mootor madalatel pööretel teeb kolinat aga kõrgetel pole kuulda ja kohapealt ära minnes nagu võtab hinge kinni kui rahulikult tahad minna. Kas keegi oskab arvata mis viga on ja kui tõsine see viga võib olla. Bensiini võtab ka kuidagi palju.
Ettetänades!
Re: Suzuki RF600R
RF-id teevadki kolinat madalatel pööretel, nagu ka vanemad GSXR-id.Kui bensu võtab palju, siis ei tööta korralikult...jätab vahele, segu koostis vale jne...seal palju vigu võibolla
http://www.motard.ee/
-
pyta
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
bensu võtabki palju...paagiga kuskil 250km.a see kolks jah,külma mootoriga,soojalt käib suht sujuvalt nagu. endal ka madalal pöördel suht uimane,kõrget pöörat tahab ikka saada
Esimese paagiga sain 100km siis pidin reservi peale keerama ei tea täpselt palju siis veel paagis järgi on, aga ikka palju võtab. Millal tal see bensutuli põlema peaks hakkama sest mul igatahes ei põlenud midagi ja suri lihdsalt välja ja tuli reservi peale keerata?
-
pyta
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
kui tuli põlema läheb,on mul veel umbes 6L paagis.seda ei tea,kuidas endal reserv on,sest eelmine omanik oli midagi näppind ja ütles,et ise ka ei mäleta
-
Motomehike
- Tsikkel: ZX10-R
Mul olnud RF üle 2 aasta ja siiani on väga hästi töödanud. Paak on tal 17L, mul läheb reservi peale umbes siis kui 5L järgi. Keskmine kütusekulu on kuskil 5/100, aga no eks see oleneb sõidustiilist
Usutavasti pead miskit uurima ja timmima kui ta sul niipalju võtab
Tahangi mingi päev depoos ära käia äkki oskavad õelda mis kamm on. katkusin ükspäev küünlad maha ja kontrollisin kas kõik silindrid töötavad aga seal ei paistnud viga olevat.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.