Vulcan VN750

Kasutaja avatar

Sepajoe
Tsikkel: Kawasaki VN 750

Re: Vulcan VN750

Lugemata postitus Postitas Sepajoe »

Njah, fänn nii või naa! Kas just andunud VN 750 fänn, aga mis seal salata, kobe tsikkel, minekut peaaegu piisavalt ja kui ma takoine koljat pikkuse mõttes ei oleks, siis oleks täiesti paras ratas! :D

Ja tõepoolest peab tõdema, et 2006. a kohta oli see üks paras "soodukas" - 32 000 EEK-i. Üldine hinnaskaala algas sel ajal ca 50 kilost. Tagantjärgi olen selle sama raha koos igasuguste lisakuludega (sh aeg, närv, bensiin jms) välja pidanud käima. Siiski ilma korda tegemata ei oleks tsiklit tõenäoliselt keegi ostnud - kui ei sõida, ei tea ka muu võimaliku 100 vea olemasolu ennustada. Võileiva hinna eest pole mõtet müüa, samuti ei ole ma ka selline nn "külma" tegija tüüp nagu tsikli eelmine omanik, et tehingut tehes peab hinge kinni hoidma ja lootma, et masin vähemalt üleandmise hetkel töötab.

Samas, nüüd kui näppe korduvalt õlitatud ja rahakotti paotatud, on asjast niivõrd asja saanud, et maha müümise jutu peale läheb hing haledaks ja.... noh, nagu veaks sõpra alt või midagi sellist... :oops: (loodetavasti leidub sellisest suhtumisest arusaajaid). Pigem vaataks kõrvale ühe asjalikuma enduro mudarõõmude tarvis ja mõõdaks VN-ga rahulikult maanteelinte edasi.........

......kuniks vasikavaimustus võtab jälle maad ja mõni nii füüsiliselt kui ka mootori poolest suurem (võimsam) ratas koduväravavahelt koju veeretatakse :P

Motohoolik: IŽ Planeta 5, Minski mootoriga choperdis, (Jawa 634), (Honda Rebel 450), Kawasaki VN 750, IZ Planeta "enduro" :D, Husaberg FE501e

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”