Rumalad küsimused

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas tazavi »

extinction kirjutas:

Viimasel kohtumisel soovis inspektor, et mul järgmine kord oleks veidi veenmam tõestus kui sõnad. Enduromopeedid näevad võimsad välja ja erinevalt rollerist tõmbavad kohe tähelepanu. Raaminumber on sildilt loetav aga tänu juhtmestikule kubatuur enam mitte, kuna too oli värvitud ja juhtmekimp hõõrub vastu. Hea oleks, kui numbrirauaga sinna 49 peale lüüa, aga sellega on nii nagu on. Löövad mu nime arvutisse ja vaatavad et "ohoo, sa juba motikat proovinud, millega seekord siis tegu?"
Mulgi motoäri andis eelmisele endurole küll paberid kaasa, mis nende poolt tehtud ja need rahuldasid politseid. Selle masina müüsin sügisel. Praeguse ratta ostsin eraisikult ja ei saanud mingit paberit mis midagi tõestaks. Ostu-müügi lepingule võib ju kõike kirjutada.

Ega's mul muud vist üle ei jää kui üks sõit maale ette võtta ja numbrirauad kasutusse lükata, et see 49 seal igavesti peal oleks.

aga mine ark-st läbi ja registreeri ära, siis on sul tehniline pass olemas kohe ja lisaks saad veel numbri kah. Lubasid sõitmiseks sellegipoolest vaja pole (mopeedijuhtimiseks pole neid ju vaja)

Mine “Ajaviiteks...”