Autokoolid
Re: Autokoolid
sentry kirjutas:Olen olnud nüüd natukest aega autokoolis tegemas A1 kategooriat. Niisis sai tehtud esimene linnasõit ja see oli JUBE!
![]()
Esiteks vihma kallas, teiseks - mind visati otse kesklinna (ennem pole kordagi linnas sõitnud) ja kolmandaks - iga liigutus mis ma tegin, sain ma tagant autost ilge laadungi sõimu.![]()
Või äkki on teil midagi lohutuseks ?Lääb paremaks ?
Esimene sõit linnas peabki olema jube ja lohutuseks-lähebki paremaks. Õpid ratast tundma ja ise muutud kindlamaks.
Ma ise värisesin jubedalt, kui esimest korda linna viidi. Enne seda olin teinud ühe tunni platsil ning kogemust eelnevalt polnud üldse. Õnneks sõidan autoga ning märkide tundmisega polnud probleeme ning sõimata seetõttu ei saanud. Hoopis kiitis nii, et võttis kõrvad punaseks.
Mõnele õppesõitjale just sobib kui sõimatakse (jätab konkreetsed situatsioonid paremini meelde) aga teisele mitte. Kui sulle ei sobi, peaksid võibolla õpetajat vahetama või talle ütlema, et sulle see ei meeldi. Kogu see õppimine ja õpetamine peaks olema meeskonnatöö. Mulle oleks just meeldinud kui õpetaja oleks rohkem kritiseerinud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.