Powershifting +/-
Võibolla väga loll kysimus aga ,et ......kas siis peab gaasi lahti laskma kui tahad ilma sidurita vahetada ? =P
Mul muidu nii
1. kui lasen gaasi täiesti lahti siis läheb ilge krõginaga käik sisse =P
2. pöörded 8 ja 9 (motika maksimum on 11 ) vahel ja lykkan selle käigu sisse siis ta kyll läheb ilusti sisse aga rehvi võtab vilisema ning perse ujub ja oi milline ajakaotus :S .........sama asi on 5 pöörde pealt .
Aga ega mul vist käigukast korras ka ei ole =P
Sest peale kyllili käimist tyhikäigu sisse lylitamine ei ole enam nii lihtne nagu kunagi oli =P
Seega vist siduriga saab palju kiiremini ja paremini ...kyll aga alla võiks kyll ilma sidurita vahetada =P

Mul muidu nii
1. kui lasen gaasi täiesti lahti siis läheb ilge krõginaga käik sisse =P
2. pöörded 8 ja 9 (motika maksimum on 11 ) vahel ja lykkan selle käigu sisse siis ta kyll läheb ilusti sisse aga rehvi võtab vilisema ning perse ujub ja oi milline ajakaotus :S .........sama asi on 5 pöörde pealt .
Aga ega mul vist käigukast korras ka ei ole =P
Sest peale kyllili käimist tyhikäigu sisse lylitamine ei ole enam nii lihtne nagu kunagi oli =P
Seega vist siduriga saab palju kiiremini ja paremini ...kyll aga alla võiks kyll ilma sidurita vahetada =P

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.