Korralikud sõidusaapad
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Re: Korralikud sõidusaapad
Gotham kirjutas:Raigo kirjutas:sang kirjutas:http://www.bikeman.ee/saapad/tcx-infinity
Ise kasutan, olen väga rahul ja ostan ka järgmisteks saabasteks tõenäoliselt need. Mis mulle eriti meeldib: kui matka käigus jõuan kuhugi, kus vaja kõndida, siis saab kinnitusklambrid sekundiga lahti klõpsata ning saab täiesti edukalt kõndida mõistlikke vahemaid. Saabas peab vett hästi ja ka jalga fikseerib, samas ei hõõru ega pigista, päev otsa jalas hoidmine ei ole mingi probleem.
+1 Mul samad saapad aint OXTAR Infinity. Ostsin nad depoost, Siiamaani ülimalt rahul nendega.
Sõitsin ka 2 hooaega OXTAR Infinity'tega. Tundusid head ja mugavad olevat. Pildi järgi täpselt samad, mis TCX infinity ja 1000 EEKi odavamad.
Saabaste juures ei meeldinud ainult see, et keelt ja saabast ühendav nahk (see, mis sees pool on) oli tehtud tundmatu looma nahast ja hakkas pragunema ja lõpuks oli riie väljas ja kulusid augud sisse. Veekindlus oli kohe kadunud. Ega tervetena nad ka üle paari tunni vihma ei kannatanud. Märjaks saades kuivasid normaaltingimustel pea nädal aega. Seetõttu edaspidi väldin GoreTex saapaid. Aga muidu head saapad just matkamiseks.
Enne nurka viskamist andis üks plastklamber otsad ja vasaku nina õmblused tulid ka lahti.
Gotham, milliseid "no " goretex saapaid ise kasutad ja kas hingavus on hullult parem? Olen ausalt öeldes isegi sama mõelnud. Tegelt on ikka rohkem ilusat ilma kui vihma ja vihma ajaks saaks ju spets katted pääle tõmmata.
selge on see,et mingi aja (vahest mitte pika) pärats hakkavad goretex saapad õmbluste vahelt niikuinii läbi laskma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.