Viljandi mootorratturid
Re: Viljandi mootorratturid
miilits kirjutas:Eks igal meist ole oma arvamus ja seepärast mõtlen, et see võib ka minul olla.
pyta - esiteks olen ma eks korravalvur, nagu sa ennast püüdsid õigustada, trahve ei tee ma juba ammu kellelegi, kuid kui arvad, et tsikliga sõites võib kasvõi kõrvadel kõndida, siis soovitaks küll mitte tsiklimeeste mainet täis si...da lollustega liikluses.
13reede - ei ole ma tahtnud mingit uut klubi teha, neid on tõesti piisavalt ja paljusid neist ei saa ka klubideks nimetada, sest nende tegevus on piirdunud ainult mõne särgilogo trükkidalaskmisega nii et kui ennast teistest paremaks pead, kihuta üksi edasi, sest klubides tuleb ka teiste arvamusega arvestada ja võib olla ka oma tahtmiste vastu tegutseda. Parimaks näiteks oleks selles vallas ehk kroonu, kus ühe tahtmised ei maksa midagi, kui Sa just kindral ei ole ja ka temast on tavaliselt tähtsamaid "kindraleid", kellega peab tema arvestama.
![]()
Sõidame nii nagu siiani.
Ei pea ennast paremaks ja parimaks aga see regulaarsuse ja perioodilisuse jutt hakkab vastu...Kaudselt kumab sinu jutus ikkagi see klubiteema ju läbi...tavaliselt s6idan siis, kui tuju on ja kellega tuju on ja kuidas tuju on...arvestades muidugi head tava ja ühiselu reegleid.
Seda olen ma ammu öelnud, et minu s6idud hakkavad pihta kella 19 paiku Männimáe Statoilist...on olnud liitujaid ja ka niisama jutlejaid...Viljandi on ju nii pisike, et keda ja mida sa siin veel ei tunne???
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.