Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Härrased, laskem nüüd tuurid maha!
Esiteks - miks keegi möödasõidule läheb, ei ole mitte kellegi kommenteerida. Õigusnormid mõõdasõitmist ei keela. Küll on aga LE-s konkreetselt kirjas, milline peab olema pikiteljel eessõitjaga pikkivahe ja kuidas tuleb käituda, kui möödasõitja soovib oma manöövrit lõpetada.
Seega, igasugune möödasõidu takistamine iseenesest on juba hälviklik käitumine. Ja karistatav, muuseas.
Ja egost rääkides. Kas austatud ratturid tõesti arvavad, et neil on liikluses rohkem õiguseid võrreldes teiste sõiduki juhtidega? Nagu emased kiljutakse, kui mõni auto julgeb mööda sõita...
Olen näinud uhkeid mehi, kes autode vahelt lasevad foori ette välja. Ka siis kui stopp-joone ees on vaja auto kõrval seistes lubavat foorituld oodata. Õige. Ise käitun kah niimoodi, kui see ohutu on. Samas olen näinud hämmingus ja segaseid nägusid, kui foori all seisva ratta kõrvale ennast autoga ajan. Küsimus. Ratas auto kõrvale võib, auto ratta kõrvale mitte? Et nagu mis on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale? Tsikliga võime autodest kus iganes mööda tuhiseda ja neil perses kinni istudes maanteel 10meetrise pikkivahega rippuda aga kui autojuht mis iganes põhjusel tsiklist mööda sõidab, siis on raibert üks värdjas hälvik, kes soovitatavalt tuleks mutta trampida seal samas kohapeal?
Kuulge, isased, ärge istuge oma mättapeal nii tugevalt kinni! Hinnake asju natuke laiemalt. Need kes suudavad muidugi! Sõidan kah autoga sagedasti ratastest mööda. Eriti kui on näha, et sadulas istub tegelane, kel sõidukogemust väha. Miks ma peaksingi tal sabas rippuma ja võib-olla järsu manöövri tegema, sest miski hetk sell ei saa oma rattaga enam hakkama. Ja miks ma peaksingi üleüldse liikuma 80-90km/h sõitva kolonni sabas. Fakt on see, et kui spido järgi on kiirus 80-90, siis reaalselt on see tuntavalt alla 90. Ehk siis, kui lähen sellisest kolonnist möödasõidule, siis ei riku ma LE nõudeid. Ja kui mingil põhjusel soovin möödasõitu katkestada, kas või selle pärast, et tagant tuleb keegi kiiremini või eespool kõrvalteelt keeras keegi välja, suunaga mulle vastu, siis lõpetan manöövri ja reastun tagasi. Sõltumata, mitmest sõidukist mööda läksin ja kas nende seas ka mõni tsikkel oli. Nii lihtne see ongi! Ja olgu Jumal armuline närvilistele, kes tahavad hakata sealsamas või hiljem mu koduhoovis sellest minuga rääkima.
Kokkuvõtvalt - liiklus ei ole võistlemise ja ärapanemise koht. Austa ise ennast ja siis austatakse ka sind. Võtmesõna on kõigile võrdselt kehtivad reeglid ja viisakus ning tolerantsus. Iga pisikese "minu arust" eksimuse pärast ei ole kellegil õigust teisel liiklejal nööpe mööda üles ronida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.