Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
njah. targem on vist tõesti täie p....ga mööda lasta kõigist. niii kui jätad norm pikivahe peab kindlasti keegi just sinust mööda sõitma. laupäeval enne võru linna ca 3km jõudsin 4-5 autost kooseva kolonni lõppu. teadisn et nagunii neist enne linna kõigist mööda ei saa ei hakkanud punnitama ja jäin neile sappa tolknema. hoidsin ka ca 1 sõiduauto jagu pikivahet. kiirus kõikus seal 80-90 kolonnil. tagant tuli mingi valge golf ja arvas et mahub minu ette ära. ok . pole hullu. saab mõni murdosa sekund enne mind Võrru ja las olla selle teadmisega õnnelik. tõenäoliselt ei õnnestu igapäev mingi bike selja taha jätta. võtsin golfi taga pikivahe väiksemaks tsipake.peeeglist paistis cryhselery väikebuss ja järsku kadund ta oligi. sõitis jupike maad kõrval ja enne linna 70 märgi juures arvas , et mahub ka minu ja golfi vahele. aga loomulikult ei mahtunud. alguses. siis surus mu teeserva ära. pulkade taga on kõik kanged tegelased ja tahtsin siis silmast silma ka seda inimest näha. sõitsin talle kodu hoovi peale järele. siinkohal vabandused juhi kõrval istunud naisterahva ees. see venekeelne roppus lipsas mu erutatud meeleseisundi tõttu huulilt. tegelikult tahtsin ma lihtsalt näha, mis inimene seal rooli taga on ja küsida miks ta nii tegi. ja juhi vabandused vastu võetud. kohapeal ei olnud mahti seda öelda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.