Hälvik-autojuhid

kopu
Tsikkel: KTM 250 EXC-F
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas kopu »

Ma niisama huvi pärast... Kui ilm ilus ja nähtavus hea siis mis sel 10m vahe hoidmisel maanteel 100+ kiirustel viga on? Ma saan aru et matemaatika ei valeta ja peatumismaad jne on säänsed pikad aga eeldaks et ilmaasjata keegi pidurit ei pressi ja hea ilmaga näeb ratta pealt sõiduauto ette suhteliselt ok-lt. Ma 9 aastat juba sedasi sõitnud, tihtipeale võtavad möödaminejad väiksema vahega veel ette.

Ja et asjata ei kirjutaks siis eile oli juhus kus lennujaama juures esimesel rajal sõites hakkas vasakult väikebuss peale vajuma. Vana ilmselt mingi hetk kuskilt nägi sest järsku ehmatas ja tõmbas vasakule tagasi. Oleks nüüd närvilisem rattur olnud siis oleks ilmselt tundnud vajadust sõimata ja karjuda ja külgi kriipida. Kuna aga närviline pole ja ilmselt olin ise pimedas nurgas ka siis viskasin käppa ja sõitsime rahulikult edasi. Point lihtsalt selles et tihtipeale tembeldatakse autojuhte hälvikuteks hoolimata sellest et asjad ei juhtu pahatahtlikult ning mõnikord on rattur oma tegevusega ise ka törts nähtamatu või süüdi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”