Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas sepp »

Thesaarlane kirjutas:

Kogesin siis minagi ühte põhimõtteliselt ettesõitu. Nimelt sõidan mina oma 90-100 ja naudin ilusat suveilma. Sõidan peateel, eest siseneb peateele selline lauge paremkurv (ehk siis auto kes tuleb kõrvalteelt, et sõita peateele on see kurv talle selline hea lauge). Ja tuleb sealt mingi mondeo ja olen kindel, et ta nägi mind, sest korra ta ka pidurdas, siis aga otsustas et keerab (äkki arvas, et olen rollerimees ja tulen 50km/h). Vahemaa millal nägin, et keeras ette oli üks 150m. Tema keeras ette ja hakkas kiirendama. Kui nägi, et tulen ikka kiiresti siis tõmbas paremale poole tee äärde natuke. Kuid eest tuli auto vastu ja tuli teha päris korralik pidurdus.

Teine juhus oli ka taoline kus autojuht keeras lihtsalt julmalt teele ja tõmbas paremale ja arvas, et on kõva mees. Ilmselt arvas, et mul väike masin, mahun mööda küll.

Krt nii see kepp ei kõnni. Oota oma korda ja siis keera

ei mahu siis 2 auto vahel läbi v kui yx tõmbab paremale teeserva ära? ma ei saa aru milles probleem. juhtraud on ju SINU KÄES.

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

Thesaarlane kirjutas:

Tema keeras ette ja hakkas kiirendama. Kui nägi, et tulen ikka kiiresti siis tõmbas paremale poole tee äärde natuke. Kuid eest tuli auto vastu ja tuli teha päris korralik pidurdus.

Teine juhus oli ka taoline kus autojuht keeras lihtsalt julmalt teele ja tõmbas paremale ja arvas, et on kõva mees. Ilmselt arvas, et mul väike masin, mahun mööda küll.

Krt nii see kepp ei kõnni. Oota oma korda ja siis keera

ei ole just väga hälviklik kui mõlemad võtsid paremale et sa ikkagi mööda saaksid, ja võimalik tõesti et hinnati kiirust vähe erinevalt, rolleri eest oleks võibolla ära kiirendanud see mondeo, nii suurt tsiklit nagu pole mis ei mahuks autoga kõrvuti ühele rajale, kui just trikega ei sõida :D

eks tuska võib tekitada küll, kuid järele mõeldes nagu väga hull ju ei saanud olla :bsmile: parandage kui eksin (w)

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244

H.P
Tsikkel: Tiger 800 XCA

Lugemata postitus Postitas H.P »

Lätis mahuvad 3 autot ka kõrvuti ära :) Seal ju möödasõite vaid nii tehaksegi, mitte vastassuunast, vaid täpselt keset teed sõites ja teised tõmbavad nii tee äärde kui saavad. Tsikliga oli kaunis vastik, kui poole meetri kauguselt täiskiirusel mööda lennatakse :?

Ex: Yamaha FZ6
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Jutu algul mõtlesin ka, et kirjutan ilusti lõppu, et ma ei kutsuks neid hälvikuteks, nagu teema pealkiri, kuid normaalseteks ka mitte.

Selgituseks sepale. Tsikli ostsin 2 kuud tagasi, mis on minu esimene. Enne olen sõitnud väiksematega kui 80cc. Ja nüüd pean hakkama kohe Ghostriderit tegema ja kahe auto vahelt läbi sõitma.

NO THANK YOU

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Thesaarlane kirjutas:

Ghostriderit tegema

See ei ole mingi ghostrideri tegemine. Maanteel saavad paljud möödasõidud normaalselt tehtud, kui juht on paremale tõmmanud ja vastassuunast tuleb auto vastu. (Nagu Sa enda jutus mainisid). Eks see ole julguse asi...

Kasutaja avatar

Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 79 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

No minu ehmatas ikka päris kaameks kui Tallinn-Narva maanteel minust mingi 50-75 meetri kaugusel vastutulevast autorivist üks valge merss lihtsalt tuimalt välja keeras ja minu suunas sööstis.
Kusjuures ma nägin, et ta märkas mind enne välja keeramist. Vaatasime hetkeks üksteisele otsa ja ma arvasin, et ta ei lähe ju ometi enne manöövrile kui mina möödas olen. A hui. Et kiirus oli meil mõlemal ilmselt mingi 110 + ei jäänud mul just palju aega, et sõidurea keskelt kõrvale põigata.

Aga õppetund käes, pärast seda olen alati kui mingi autogrupp maanteel vastu tuleb, juba aegsasti paremale teeservale roninud. Mine tea, äkki mõni hull küsib jälle laubakat.

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Kasutaja avatar

Thesaarlane

Panthera kirjutas:
Thesaarlane kirjutas:

Ghostriderit tegema

See ei ole mingi ghostrideri tegemine. Maanteel saavad paljud möödasõidud normaalselt tehtud, kui juht on paremale tõmmanud ja vastassuunast tuleb auto vastu. (Nagu Sa enda jutus mainisid). Eks see ole julguse asi...

Võib olla see julgus tuleb, a hetkel küll veel ei julge. Minu arust on see natuke liig ka. Sõidutee on ikkagi 2 -realine. Ootan ilusti oma korda ja siis möödun.

Võib olla on see kartus sees ka sellepärast, et ükskord sõitis autost mööda mingi pooletoobine just enne Risti-Virtsu maanteed. Täpselt sama olukord. Meie sõitsime pärisuunas, vastu tuli rodu autosi ( praamilt arvatavasti) ja siis pidi meie vahelt läbisõitma üks bike vend. Asi toimus pimedas kurvis ja kiiruseks võin talle julgelt õelda 150+ km/h
Ja üks 200m pärast tuli lisa rada vasakule keerajatele, et minna Virtsu.
Nagu inimesed räägivad, et kui enda vigadest ei õpi, siis proovi vähemalt teiste vigadest õppida.

Kasutaja avatar

sepp

PADJAKLUBI.
nahhui siis yldse tsikkel osta kui ei oska kasutada ära tsikli eeliseid autosuhtes.

Kasutaja avatar

Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 79 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

sepp kirjutas:

PADJAKLUBI.
nahhui siis yldse tsikkel osta kui ei oska kasutada ära tsikli eeliseid autosuhtes.

Nojah, selles mõttes respect minu poolt kirjeldatud mersu mehele. Polnd mingi padjaklubi mees ja kasutas kenasti auto eelise tsikli ees ära. Või noh, mõneti ta siiski oli kah ju padjaklubis: korralik plekk ümber, turvavöö, õhkpadi... Võib laubaka peale välja minna küll.

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Teema algataja
zimson

Lugemata postitus Postitas zimson »

sepp kirjutas:

PADJAKLUBI.

Igaüks sõidab vastavalt oma võimetele. Sõidurõõmu ei paku mitte üksnes kinnisilmi kihutamine!

Panthera

Nõustun sepaga ...
Sõidumõnu saate ka siis, kui sõidate kabrioletis kiiver peas... :mrgreen:

Kasutaja avatar

sepp

Nozzu kirjutas:
sepp kirjutas:

PADJAKLUBI.

Nojah, selles mõttes respect minu poolt kirjeldatud mersu mehele. Polnd mingi padjaklubi mees ja kasutas kenasti auto eelise tsikli ees ära. Või noh, mõneti ta siiski oli kah ju padjaklubis: korralik plekk ümber, turvavöö, õhkpadi... Võib laubaka peale välja minna küll.

polnud Sulle mõeldud.

Kasutaja avatar

Thesaarlane

sepp kirjutas:
Nozzu kirjutas:
sepp kirjutas:

PADJAKLUBI.

polnud Sulle mõeldud.

Ju siis mulle. Ütleks veel, et tasa ja targu......küll ma õpin neid eeliseid tundma ka.

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

võibolla on see autojuht niisama korra paremale kaldunud ja pole sind märganudki taga ja otsustab oma sõitu korrigeerida just sellel hetkel, kui sa kõrvalt üritad poole meetri kauguselt mööduda?

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

Thesaarlane

pyta kirjutas:

võibolla on see autojuht niisama korra paremale kaldunud ja pole sind märganudki taga ja otsustab oma sõitu korrigeerida just sellel hetkel, kui sa kõrvalt üritad poole meetri kauguselt mööduda?

Mõni mees siiski mõistab ka mind :bsmile:

Kasutaja avatar

sepp

pyta kirjutas:

võibolla ma olen täna kodus ja võibolla ma ei lähe õue sest võibolla kukub mulle kivi katuselt pähe. Võibolla oleks targem toas onaneerida sest võibolla see vähendab võibolla eesnäärmevähi võimalusi.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

sepp kirjutas:
pyta kirjutas:

võibolla ma olen täna kodus ja võibolla ma ei lähe õue sest võibolla kukub mulle kivi katuselt pähe. Võibolla oleks targem toas onaneerida sest võibolla see vähendab võibolla eesnäärmevähi võimalusi.

Samas mõjub SEE halvasti randmele, ei saa pärast gaasi keerata :mrgreen:
edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

sepp kirjutas:
pyta kirjutas:

minugi poolest sa võid kasvõi nädal aega toas onaneerida ja kivi karta,aga sa ei tea ju kunagi,mida mingi m*nn seal autoroolis mõtleb/teeb

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

sepp

ise mõtlete endale liiga keeruliseks selle tsiklisõidu.
sõitke ja ärge mölisege iga asja pärast nii palju koguaeg.
ma ei saa aru kuidas te üldse nii vanaks olete suutnud elada selliste hirmudega koos.
oleks kõigil nii palju hirme,siis pakiks vist ennast mullikilesse ja ägiseks omaette pommivarjendis.

Teema algataja
mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

sepp kirjutas:

ma ei saa aru kuidas te üldse nii vanaks olete suutnud elada selliste hirmudega koos.
oleks kõigil nii palju hirme,siis pakiks vist ennast mullikilesse ja ägiseks omaette pommivarjendis.

+1
Jutt õige :bsmile:
Aga miks sa Sepp tänaval ei sõida? :ner:

Kasutaja avatar

Thesaarlane

sepp kirjutas:

Asi selles, et ma tegelikult nii väga ei karda. Lihtsalt püüdsin teha oma osa liikluses ja ennetada olukorda. Autokool ja minu kogemuste pagas ütles ajule mitte mööda sõita ja pidurdada. Nii tegingi.
Kui nüüd aus olla, siis olen möödunud niimoodi autodest küll. Kuid siis on olukord minu kontrolli all. MInu ees olev auto sõidab 100, mina ka. Antud juhul see auto kiirendas pea 0'st. Ja mina lähenesin talle 100'ga.

Ja võib olla mõtlengi keerulisemaks selle sõidu kui ta tegelikult on. Algul on ehk kasu sellest, hoiab kiirused ja uljaspäisuse vaka all.

Ära pikka viha pea :bsmile:

Kasutaja avatar

sepp

Thesaarlane kirjutas:
sepp kirjutas:

Asi selles, et ma tegelikult nii väga ei karda. Lihtsalt püüdsin teha oma osa liikluses ja ennetada olukorda. Autokool ja minu kogemuste pagas ütles ajule mitte mööda sõita ja pidurdada. Nii tegingi.
Kui nüüd aus olla, siis olen möödunud niimoodi autodest küll. Kuid siis on olukord minu kontrolli all. MInu ees olev auto sõidab 100, mina ka. Antud juhul see auto kiirendas pea 0'st. Ja mina lähenesin talle 100'ga.

Ja võib olla mõtlengi keerulisemaks selle sõidu kui ta tegelikult on. Algul on ehk kasu sellest, hoiab kiirused ja uljaspäisuse vaka all.

Ära pikka viha pea :bsmile:

miks ma yldse peaks viha pidama,ei pea!
jätad hea mulje endast kuna tunnistad,et algaja ja vähe kogemusi.. pole selline faa-faa.
aga harju selliste olukordadega ja ära mine krampi kui midagi sellist juhtub.
selliseid asju juhtub igapäev paljude ratturitega ja kui kõik tuleks siia nendest kohe hälvikuid tegema,siis....
turvalist liiklemist! (see ei tähenda alati 90kmh koperdamist maanteel) :bsmile:

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ilmselt pole enamusel juhtudel siiski tegemist hälvikutega, vaid tavaliste, tavalisest uimasemate või just emotsionaalsemate kaasliiklejatega.
Üks sohver buumeriga nt ei vaadanud täna üldse minu poolegi, kui peateele ette keeras, isegi vaatamata sellele, et kõik teised seisid. Ju ta siis ka neid ei näinud. Ei vilistanud kummi ega midagi. Lihtsalt veeres kossa-kossa ette. Küllap oleks kõhu lahti ehmatanud, kui mul oleks õnnestunud signaalinupule pihta saada. Pidurdamise ja põikamise vahelt polnud aega. Ma ei usu, et ta seda pahast tahtest tegi ja vaevalt ta mind üldse nägi isegi pärast. Aga selliseid juhtumeid juhtub pidevalt, seega sellega tuleb arvestada, see käib tsiklisõidu juurde. Näide on minu poolt toodud just selleks, et näidata - iga jama pole veel hälviklus. Ja selles rubriigis selliseid juhtumeid kirjeldada on kuidagi halamise moodi. Hälvik on siiski tahtlik sigatseja. Aga ka nende lollidega vaidlemine ei vii kusagile. Omaette teema oleks hoopis - kuidas sellises olukorras terveks jääda. Siin vaid üks nõuanne - ära usalda kedagi, kui just silmsidet pole saanud. Ohtlikes kohtades unustage oma õigus - laibal pole õigustega midagi teha. Ja vaadake pidevalt, mis teie ümber toimub. Sellest peaks piisama. Isegi algajale.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

Lisaks veel juurde, et isegi silmside on loodud ka siis ei tasu usaldada...kahjuks meie liikluses paistab olevat asi nii. :?

Tsikkelröövel kirjutas:

Ilmselt pole enamusel juhtudel siiski tegemist hälvikutega, vaid tavaliste, tavalisest uimasemate või just emotsionaalsemate kaasliiklejatega.
Üks sohver buumeriga nt ei vaadanud täna üldse minu poolegi, kui peateele ette keeras, isegi vaatamata sellele, et kõik teised seisid. Ju ta siis ka neid ei näinud. Ei vilistanud kummi ega midagi. Lihtsalt veeres kossa-kossa ette. Küllap oleks kõhu lahti ehmatanud, kui mul oleks õnnestunud signaalinupule pihta saada. Pidurdamise ja põikamise vahelt polnud aega. Ma ei usu, et ta seda pahast tahtest tegi ja vaevalt ta mind üldse nägi isegi pärast. Aga selliseid juhtumeid juhtub pidevalt, seega sellega tuleb arvestada, see käib tsiklisõidu juurde. Näide on minu poolt toodud just selleks, et näidata - iga jama pole veel hälviklus. Ja selles rubriigis selliseid juhtumeid kirjeldada on kuidagi halamise moodi. Hälvik on siiski tahtlik sigatseja. Aga ka nende lollidega vaidlemine ei vii kusagile. Omaette teema oleks hoopis - kuidas sellises olukorras terveks jääda. Siin vaid üks nõuanne - ära usalda kedagi, kui just silmsidet pole saanud. Ohtlikes kohtades unustage oma õigus - laibal pole õigustega midagi teha. Ja vaadake pidevalt, mis teie ümber toimub. Sellest peaks piisama. Isegi algajale.

born under a bad sign
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

mart211 kirjutas:
sepp kirjutas:

+1

Miks ta siis ei sõida, jupp aega juba sellel suvel tsikliga linna- ja maanteepildis figureerinud ning patja tikkinud (lol)

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

sepp

mart211 kirjutas:
sepp kirjutas:

+1

sõidan ikka...

näe.. täitsa tänaval
Pilt

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ull majakas on sul seal esitule asemel (lol) (lol)

Challenge the Adventure.Ride The World

Panthera

Tahtsin ka just küsida et sepp, mis krdi asi see sul seal on ? :mrgreen: (lol)

Kasutaja avatar

WarAngel
Tsikkel: Suzuki DR800 - müüdud 14.08.09
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas WarAngel »

Tulin hommikul rattaga tööle. Sõitsin rahulikult Peterburi maanteed mööda Tallinna poole. Minu ees hakkas mulle üks auto ette jääma ja reastusin ümber. Teises reas sõitis Toyota jeep. Sõitsin umbes 4-500 meetrit tal taga kui äkki ta pidurdas. Mõtlesin, et ju talle jäi keegi või miski teepeal ette. Siis kogus ta kiiruse jälle üles ja veidi ajapärast taas tugev pidurdus.
Autol ei olnud toonklaase ja ma nägin läbi ta akende tühja teed. Mul tekkis juba hirm. Siis kogus ta taas kiiruse 110 km/h ni. Seekord hoidsin juba pikemat vahet. See tasus ära, sest üsna pea tallati jälle pidureid.
Siis sai mulle selgeks, et sel mehel on miskit isiklikku siklimeeste vastu. Vahetasin rida, keerasin kõvasti peale ja vaatasin peeglist kuidas see värdjas mul seljataha kadus.

D.

P.S Kuna ma eriti tihti Tallinnas rattaga ei sõida, siis küsiks kas selliseid puudega autojuhte on palju?

D.

Pimedas pime? XENONID siit
Varuosad autole saad siit - Parimad varuosad parimate hindadega
Kasutaja avatar

sepp

Panthera kirjutas:

Tahtsin ka just küsida et sepp, mis krdi asi see sul seal on ? :mrgreen: (lol)

see on teeküünal laternas :D
Primo.. see on majakas,et paadid ei eksiks ära tlnas :mrgreen:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”